Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
93
Filmadatlap
 
103
Szereplők
48
Vélemények
140
Képek
15
Videók
 
Mavil   2016. 06. 10.

Ezt a sorozatot mindnekinek látnia kéne. A varázsa abban rejlik, hogy valamennyi epizódja egy-egy teljesen önálló történetet dolgoz fel és tár a néző elé úgy, hogy az embernek tátva marad a szája. Minden egyes rész igen fontos mondanivalóval, üzenettel rendelkezik, nehéz lenne kiválaztani, melyik közülük a legjobb... mindegyik!

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

10/10-es sorozat, amelynek minden egyes része tőrdöfés, hiszen digitalizált világban élünk és akármennyire is titkoljuk a nagy részében felismerjük magunkat, illetve a környezetünket. Nagyon hatásos, mély tartalommal rendelkező sztorikat tartalmaz, amiket érdemes lenne iskolákban is vetíteni, hiszen ők azok a korosztály, akik számára a leginkább fontos lenne meglátni a virtuális világ negatív oldalát is!


 
Deku   2017. 08. 21.

Nekem nagyon nem jött be, nem volt lapos és unalmas a történet csak egyszerűen engem nem fogtak meg sem ez a sztori sem pedig a karakterek. Kidolgozatlannak tűnt.

 
bogyóka94   2018. 06. 24.

Ez a sorozat LENYŰGÖZŐ! Minden rész más történetet dolgoz fel, egy látszólag mindennapi eseményt némi sci-fi-vel megfűszerezve. Ám az ember akarva-akaratlanul is elgondolkodik, hogy vajon mennyire állnak a sorozatban lévő futurisztikus kütyük távol a valóságtól? Vajon mennyire állunk távol attól, hogy a státuszszimbólum a közösségi oldalak értékelése legyen? A ma hasznosnak és életet megkönnyítőnek gondolt forradalmi újítások mikor fordulnak ellenünk? Tipikusan az a sorozat, ami után nem tud az ember csak úgy felállni és mást csinálni, mert mindnek olyan vége van, hogy azt érzed, hogy ''hűha'', és megragad a gondolat a fejedben, hogy persze ez csak egy kitalált történet. De tényleg az? A szerepekhez a színészeket nagyon jól válogatták, ügyesen visszaadják azt, amit a sorozat készítői szerettek volna elénk varázsolni. A sorozat írói előtt pedig le a kalappal, sok próbálkozást láttam már ebben a műfajban, de ennyire szépen összeszedett és tökéletesen reális, ám mégis utópisztikus történetet ritkán lehet a képernyőn látni. Aki valami olyan élményt szeretne egy sorozat által, ami elgondolkodtat, de mégsem vontatott és elcsépelt történet, mindenképp nézze meg

 
dailyfilmsan   2018. 12. 10.

Olyan innovációk jelennek meg ebben a sorozatban hogy már azért érdemes megnézni. Az évadjai kevés epizódszámokkal operál úgyhogy nagyon gyorsan végig lehet darálni az egészet. Minden rész más és más nem folytatólagos a történet így minden rész egy egyedi élmény. A színészek komoly munkája brillírozza tovább ezt az ékkövet. Társadalomkritikai szemszögből is jó. A téma pedig a média és az információközlés. Legfőképpen ez játssza a főszerepet minden egyes részben és azt mondom nem is baj hogy felnyitja a szemünket a sorozat.

Jessica Brown Findlay
Daniel Kaluuya
 
Mindenkinek ajánlom a sorozatot, hamar le lehet darálni és még gondolkodásra is ösztönöz, ami egyre ritkább a mozgóképek részéről manapság. több»
 
Charlie Brooker antológia-sorozata zseniális, s kétségkívül maradandó élmény, egy olyan tükör, amibe nem merünk belenézni. több»
 
Mind a 4 epizódra jellemző, és a legnagyobb kontraszt ebben is látható az első évadhoz képest, hogy hiányzik a narratívára és a témára jellemző összetettség: a történetek a már részek elején világosan kijelölt pont felé futnak, és arra sem képesek, hogy útközben újabb oldalait mutassák be a célkeresztbe állított jelenségnek. több»

A film összbevétele 320 000 dollár volt (imdb.com).

 

2017-ben legjobb tévéfilm kategóriában nyert Emmy-díjat.

(GedyPapa)
 

Az első két évaddal ellentétben a harmadikban már többségében nem brit, hanem amerikai színészek játszanak. Ez annak tudható be, hogy a brit Channel 4 két évad után nem rendelte be a harmadik szezont. A szériát végül az amerikai központú Netfilx karolta fel.

(hp)
 

A sorozat összes epizódjában más-más karakterek szájából elhangzik az 'oi' szócska.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.