Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
92%
Filmadatlap
 
103
Szereplők
52
Vélemények
140
Képek
15
Videók
 
VvV   2020. 09. 20.

legújabb vélemény

Remek sci-fi sorozat, minden részét élveztem. Olyan érzése volt az embernek, ha mindig egy új filmet nézne az új történet miatt. Örültem az ismert arcoknak is.

 
ionlywearblack   2018. 06. 08.

a nap véleménye

Charlie Brooker, a sorozat alkotója egy kivételes elme. Minden egyes epizódnak megvan a maga varázsa és atmoszférája. Természetesen itt is vannak gyengébb részek, azonban mivel a részek nem szerves részei egymásnak ez egyáltalán nem zavaró. Az epizód... több»


 
Mavil   2016. 06. 10.

Ezt a sorozatot mindnekinek látnia kéne. A varázsa abban rejlik, hogy valamennyi epizódja egy-egy teljesen önálló történetet dolgoz fel és tár a néző elé úgy, hogy az embernek tátva marad a szája. Minden egyes rész igen fontos mondanivalóval, üzenett... több»

 
indingo   2020. 08. 18.

Nagyon készültem rá, hogy majd nagyon fogom szeretni, de csalódnom kellett. Maga az ötlet jó, hogy minden rész független, de a sztorik nem kötöttek le.

 
Szilonka   2020. 08. 29.

Nagyon erős sorozat, főként annak tekintetében, hogy minden rész egy új történet és 60 percbe kell egy új storyt belesűríteni. Vérbeli sci-fi.

 
Deku   2017. 08. 21.

Nekem nagyon nem jött be, nem volt lapos és unalmas a történet csak egyszerűen engem nem fogtak meg sem ez a sztori sem pedig a karakterek. Kidolgozatlannak tűnt.

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

10/10-es sorozat, amelynek minden egyes része tőrdöfés, hiszen digitalizált világban élünk és akármennyire is titkoljuk a nagy részében felismerjük magunkat, illetve a környezetünket. Nagyon hatásos, mély tartalommal rendelkező sztorikat tartalmaz, a... több»

Jessica Brown Findlay
Daniel Kaluuya

A film összbevétele 320 000 dollár volt (imdb.com).

 

2017-ben legjobb tévéfilm kategóriában nyert Emmy-díjat.

(GedyPapa)
 

Az első két évaddal ellentétben a harmadikban már többségében nem brit, hanem amerikai színészek játszanak. Ez annak tudható be, hogy a brit Channel 4 két évad után nem rendelte be a harmadik szezont. A szériát végül az amerikai központú Netfilx karolta fel.

(hp )
 

A sorozat összes epizódjában más-más karakterek szájából elhangzik az 'oi' szócska.

(hp )
 

A Fekete tükör első két évadát a Channel 4 készítette, de a harmadik évad már a Netflix égisze alatt készült el.

(hp )
 

A sorozatot hazánkban az HBO-n követhette nyomon a közönség.

(hp )
 

Robert Downey Jr. egy időben produkciós cégével szerette volna megfilmesíteni az Emlékchip című epizódot.

(hp )
 

A harmadik évad egyik epizódját Jodie Foster fogja rendezni.

(hp )
 

A Fekete tükör egyes évadai rendkívül pozitív fogadtatásban részesültek. A RottenTomatoes kritikaösszesítő portál alapján a széria összértékelése 96 százalék (2017. április).

(hp )
 

Az Endemol press azt írta a sorozatról, hogy olyan, mintha az The Twilight Zone (1959) és a Meghökkentő mesék (1979) sorozatok keveréke lenne.

(ps)
 

feltette a kérdést: ha a technológia drog, akkor mik a mellékhatásai?

(ps)
 
Mindenkinek ajánlom a sorozatot, hamar le lehet darálni és még gondolkodásra is ösztönöz, ami egyre ritkább a mozgóképek részéről manapság. több»
 
Charlie Brooker antológia-sorozata zseniális, s kétségkívül maradandó élmény, egy olyan tükör, amibe nem merünk belenézni. több»
 
Mind a 4 epizódra jellemző, és a legnagyobb kontraszt ebben is látható az első évadhoz képest, hogy hiányzik a narratívára és a témára jellemző összetettség: a történetek a már részek elején világosan kijelölt pont felé futnak, és arra sem képesek, hogy útközben újabb oldalait mutassák be a célkeresztbe állított jelenségnek. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.