Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
92
Filmadatlap
 
91
Szereplők
41
Vélemények
16
Képek
14
Videók
 
Mavil   2016. 06. 10.

Ezt a sorozatot mindnekinek látnia kéne. A varázsa abban rejlik, hogy valamennyi epizódja egy-egy teljesen önálló történetet dolgoz fel és tár a néző elé úgy, hogy az embernek tátva marad a szája. Minden egyes rész igen fontos mondanivalóval, üzenettel rendelkezik, nehéz lenne kiválaztani, melyik közülük a legjobb... mindegyik!

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

10/10-es sorozat, amelynek minden egyes része tőrdöfés, hiszen digitalizált világban élünk és akármennyire is titkoljuk a nagy részében felismerjük magunkat, illetve a környezetünket. Nagyon hatásos, mély tartalommal rendelkező sztorikat tartalmaz, amiket érdemes lenne iskolákban is vetíteni, hiszen ők azok a korosztály, akik számára a leginkább fontos lenne meglátni a virtuális világ negatív oldalát is!


 
Deku   2017. 08. 21.

Nekem nagyon nem jött be, nem volt lapos és unalmas a történet csak egyszerűen engem nem fogtak meg sem ez a sztori sem pedig a karakterek. Kidolgozatlannak tűnt.

 
bogyóka94   2018. 06. 24.

Ez a sorozat LENYŰGÖZŐ! Minden rész más történetet dolgoz fel, egy látszólag mindennapi eseményt némi sci-fi-vel megfűszerezve. Ám az ember akarva-akaratlanul is elgondolkodik, hogy vajon mennyire állnak a sorozatban lévő futurisztikus kütyük távol a valóságtól? Vajon mennyire állunk távol attól, hogy a státuszszimbólum a közösségi oldalak értékelése legyen? A ma hasznosnak és életet megkönnyítőnek gondolt forradalmi újítások mikor fordulnak ellenünk? Tipikusan az a sorozat, ami után nem tud az ember csak úgy felállni és mást csinálni, mert mindnek olyan vége van, hogy azt érzed, hogy ''hűha'', és megragad a gondolat a fejedben, hogy persze ez csak egy kitalált történet. De tényleg az? A szerepekhez a színészeket nagyon jól válogatták, ügyesen visszaadják azt, amit a sorozat készítői szerettek volna elénk varázsolni. A sorozat írói előtt pedig le a kalappal, sok próbálkozást láttam már ebben a műfajban, de ennyire szépen összeszedett és tökéletesen reális, ám mégis utópisztikus történetet ritkán lehet a képernyőn látni. Aki valami olyan élményt szeretne egy sorozat által, ami elgondolkodtat, de mégsem vontatott és elcsépelt történet, mindenképp nézze meg

 
XETH   2018. 03. 01.

Ez a sorozat tényleg zseniális. Zseniális, milyen aprólékosan ki van dolgozva minden egyes rész, mennyire fájdalmasan igaz, mennyire gyorsan haladunk egy ilyen, sok esetben elcseszett világ felé. Minden résznek mély mondanivalója van, olyan témákat dolgoz fel, mely mindennapjaink része, nemcsak a része, bizonyos szempontból a rabjai vagyunk. És erre világít rá a film, fájdalmas görbe tükröt mutatva nekünk, hogy igen emberek, ez (is) vár rátok. A néző egészen biztosan talál olyan szereplőt, akiben magára ismer. 5/végtelen sok csillag

Jessica Brown Findlay
Daniel Kaluuya
Toby Kebbell
Lenora Crichlow
Domhnall Gleeson
Hayley Atwell
Domhnall Gleeson
Hayley Atwell
Hayley Atwell
Hayley Atwell
Domhnall Gleeson
Mackenzie Davis
Gugu Mbatha-Raw
Malachi Kirby
Sarah Snook
Rafe Spall
Janet Montgomery
 
Mindenkinek ajánlom a sorozatot, hamar le lehet darálni és még gondolkodásra is ösztönöz, ami egyre ritkább a mozgóképek részéről manapság. több»
 
Charlie Brooker antológia-sorozata zseniális, s kétségkívül maradandó élmény, egy olyan tükör, amibe nem merünk belenézni. több»
 
Mind a 4 epizódra jellemző, és a legnagyobb kontraszt ebben is látható az első évadhoz képest, hogy hiányzik a narratívára és a témára jellemző összetettség: a történetek a már részek elején világosan kijelölt pont felé futnak, és arra sem képesek, hogy útközben újabb oldalait mutassák be a célkeresztbe állított jelenségnek. több»
 

2017-ben legjobb tévéfilm kategóriában nyert Emmy-díjat.

(GedyPapa )
 

Az első két évaddal ellentétben a harmadikban már többségében nem brit, hanem amerikai színészek játszanak. Ez annak tudható be, hogy a brit Channel 4 két évad után nem rendelte be a harmadik szezont. A szériát végül az amerikai központú Netfilx karolta fel.

(hp )
 

A sorozat összes epizódjában más-más karakterek szájából elhangzik az 'oi' szócska.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.