Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
85
Szereplők
22
Vélemények
57
Képek
7
Videók
 
TomÁcs   2019. 10. 17.

legújabb vélemény

Különleges és nagyon okos sorozat, remek alakításokkal. És Timothée Chalamet is feltűnik benne pár rész erejéig.

 
citizenfour99   2016. 08. 06.

Lebilincselő történet. Mindig rejteget meglepetéseket, illetve kivetnivalókat a karakterekben. Nem gondoltam volna, hogy egy C.I.A.-s amcsis cucc letud kötni, de ez végett a sorozat végett full elkezdett izgatni az egész nemzetbiztonságos dolog, szóval nagyon megérte elkezdeni. Voltak részek melyeknél konkrétan leesett az állam és jelenleg a 4. évadnál tartok. ÉREMES NÉZNI, NAGYON IGÉNYES SOROZAT!


 
indingo   2017. 04. 11.

Sajnos egyre aktuálisabb a sorozat témája. Tetszik a szereposztás, hogy nem ismert szereplőkkel tűzdelték tele. A történetben sok bizonytalanág van, nem tud meg mindent azonnal a néző, pont ezért jó.

 
VvV   2016. 05. 13.

Remek sorozat. Nagyon aprólékosan van kidolgozva. Kiváló.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

Remek kis sorozat, egy eléggé felkavaró témában. Az első évadokban nagyon szerettem, hogy bizonytalanság volt végig, hogy most Brody melyik oldalon is áll.

 
Tehát ismét nyitva áll az a kérdés, hogy mihez kezdenek majd jövőre, de ha így folytatják, akkor részemről nincs kérdés, hogy újra magára talál majd az alkotás. több»
 
Elérte, hogy bizakodva várjam a folytatást, folytassa az akár az eddig megkezdett utat vagy nyisson ismét egy teljesen tiszta lapot - a sorozat történetében először most ez kérdés is nyitva áll. több»
 
Határozottan az az érzésem, hogy a Homeland kissé feladta a történetmesélést, hogy kellően aktuális és hiteles legyen, karaktereiről politikai és nemzetbiztonsági dilemmáira helyezve a fókuszt. Ebben a formában is kellően letaglózó, de számomra hiányzik az az egyensúly, amely eredetileg igazán naggyá tette. több»
 

A sorozat főcímében az egyik főszereplőt alakító Claire Danes néhány gyerekkori fotója is látható.

(hp)
 

Abu Nazir fiát Isának hívják. Az Isa az arab ajkú muszlimok körében Jézus megfelelője.

(hp)
 

A sorozat főszereplőjét eredetileg Calire-nek hívták volna. A készítők azt követően változtatták meg a karakter nevét, hogy Claire Danes csatlakozott a stábhoz.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.