Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Homeland: A belső ellenség (2011-2020)

Homeland
Filmadatlap
 
85
Szereplők
28
Vélemények
57
Képek
7
Videók

Galéria (57)

Videók (7)

 
Harper   2021. 11. 24.

legújabb vélemény

2
Vontatott, de érdekes

Barack Obama kedvenc sorozata olyan témával foglalkozik, mely mindig is érdekelt: a Közel-Keletet megjárt amerikai katonákkal és kémelhárítással (is) foglalkozó CIA belső működésével. Claire Danes - mint lelkes CIA-elemző - nagyszerű ebben a sorozatban, és Damian Lewis is hitelesen alakítja a 8 évig arab fogságban lévő amerikai tengerészgyalogos veteránt. Sajnos azonban vontatott a tálalás, és nagyon lassan haladunk előre, így bevallom: 7-8 rész megnézése után egyszerűen ráuntam az egészre. Ennek dacára értékelésem: 65%.

 
citizenfour99   2016. 08. 06.

2

Lebilincselő történet. Mindig rejteget meglepetéseket, illetve kivetnivalókat a karakterekben. Nem gondoltam volna, hogy egy C.I.A.-s amcsis cucc letud kötni, de ez végett a sorozat végett full elkezdett izgatni az egész nemzetbiztonságos dolog, szóv... több»

 
qwer   2020. 10. 28.

1

A harmadik évad utolsó részénél úgy éreztem, ez a történet így kerek, és bár már elérhető volt a folytatás, nem néztem tovább. (Így az értékelésem is az 1–3 évadnak szól, bár nincs kétségem afelől, hogy a továbbiakban is ügyeltek a minőségre.) Bátor ... több»

 
indingo   2017. 04. 11.

0

Sajnos egyre aktuálisabb a sorozat témája. Tetszik a szereposztás, hogy nem ismert szereplőkkel tűzdelték tele. A történetben sok bizonytalanág van, nem tud meg mindent azonnal a néző, pont ezért jó.

 
Szilonka   2020. 08. 28.

0

Remek sorozat, ami hamar beszippantja a nézőt. Brutálisan jól hozza a feszültséget már az első rész után, ami csak fokozódik az évadok előrehaladtával.

 
harnas1207   2018. 12. 05.

0

Bíztam a sorozatban, de hamar kiderült, hogy nem kellett volna. Nagyszerű az alap elgondolás, a katona az-e akinek hiszik, vagy már terrorista? De sajnos ezt elég gyengén valósították meg. Rengeteg a klisé, a várható megoldás. Az első évad végén pedi... több»

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

0

Remek kis sorozat, egy eléggé felkavaró témában. Az első évadokban nagyon szerettem, hogy bizonytalanság volt végig, hogy most Brody melyik oldalon is áll.

 

A sorozat főcímében az egyik főszereplőt alakító Claire Danes néhány gyerekkori fotója is látható.

(hp)
 

Abu Nazir fiát Isának hívják. Az Isa az arab ajkú muszlimok körében Jézus megfelelője.

(hp)
 

A sorozat főszereplőjét eredetileg Calire-nek hívták volna. A készítők azt követően változtatták meg a karakter nevét, hogy Claire Danes csatlakozott a stábhoz.

(hp)
 

A Homeland Barack Obama kedvenc sorozata.

(hp)
 

Carrie szerepét Halle Berrynek is felajánlották, azonban a színésznő visszautasította a felkérést.

(hp)