Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
87%

Homeland: A belső ellenség (2011-2020)

Homeland
Filmadatlap
 
85
Szereplők
26
Vélemények
57
Képek
7
Videók
 
Robinson76   2020. 12. 06.

legújabb vélemény

0
Na ez tényleg zseniális!

Egy sokáig hatalmas sikerrel futó, ikonikus darab ez a széria, és nem véletlenül vált azzá... Mindennél többet elmond a sorozatról a számtalan díj, melyre jelölték, és melyeket többnyire meg is nyert. Az első három évad egy izraeli sorozatmintát követett, aztán az egyik főszereplő kiírásával tudott megújulni, és a következő évadokban felszálló ágra kerülni a széria. Hihetetlenül aktuális témák kerültek terítékre, kezdve a terrorcselekményektől az USA belpolitikai problémájáig. A jól adagolt folyamatos feszültség és az aktualitás voltak a sorozat fontos tartópillérei. Végül kapott egy szenzációs lezárást a széria, és ezzel egy igazi gyöngyszem maradt fenn az utókornak.

 
citizenfour99   2016. 08. 06.

2

Lebilincselő történet. Mindig rejteget meglepetéseket, illetve kivetnivalókat a karakterekben. Nem gondoltam volna, hogy egy C.I.A.-s amcsis cucc letud kötni, de ez végett a sorozat végett full elkezdett izgatni az egész nemzetbiztonságos dolog, szóv... több»


 
qwer   2020. 10. 28.

1

A harmadik évad utolsó részénél úgy éreztem, ez a történet így kerek, és bár már elérhető volt a folytatás, nem néztem tovább. (Így az értékelésem is az 1–3 évadnak szól, bár nincs kétségem afelől, hogy a továbbiakban is ügyeltek a minőségre.) Bátor ... több»

 
indingo   2017. 04. 11.

0

Sajnos egyre aktuálisabb a sorozat témája. Tetszik a szereposztás, hogy nem ismert szereplőkkel tűzdelték tele. A történetben sok bizonytalanág van, nem tud meg mindent azonnal a néző, pont ezért jó.

 
Szilonka   2020. 08. 28.

0

Remek sorozat, ami hamar beszippantja a nézőt. Brutálisan jól hozza a feszültséget már az első rész után, ami csak fokozódik az évadok előrehaladtával.

 
TomÁcs   2019. 10. 17.

0

Különleges és nagyon okos sorozat, remek alakításokkal. És Timothée Chalamet is feltűnik benne pár rész erejéig.

 
VvV   2016. 05. 13.

0

Remek sorozat. Nagyon aprólékosan van kidolgozva. Kiváló.

Galéria (57)

Videók (7)

 

A sorozat főcímében az egyik főszereplőt alakító Claire Danes néhány gyerekkori fotója is látható.

(hp)
 

Abu Nazir fiát Isának hívják. Az Isa az arab ajkú muszlimok körében Jézus megfelelője.

(hp)
 

A sorozat főszereplőjét eredetileg Calire-nek hívták volna. A készítők azt követően változtatták meg a karakter nevét, hogy Claire Danes csatlakozott a stábhoz.

(hp)
 

A Homeland Barack Obama kedvenc sorozata.

(hp)
 

Carrie szerepét Halle Berrynek is felajánlották, azonban a színésznő visszautasította a felkérést.

(hp)
 

A pilotban Jessica Brodyt még Laura Fraser játszotta, azonban a színésznőt lecserélték Morena Baccarinre.

(hp)
 
Tehát ismét nyitva áll az a kérdés, hogy mihez kezdenek majd jövőre, de ha így folytatják, akkor részemről nincs kérdés, hogy újra magára talál majd az alkotás. több»
 
Elérte, hogy bizakodva várjam a folytatást, folytassa az akár az eddig megkezdett utat vagy nyisson ismét egy teljesen tiszta lapot - a sorozat történetében először most ez kérdés is nyitva áll. több»
 
Határozottan az az érzésem, hogy a Homeland kissé feladta a történetmesélést, hogy kellően aktuális és hiteles legyen, karaktereiről politikai és nemzetbiztonsági dilemmáira helyezve a fókuszt. Ebben a formában is kellően letaglózó, de számomra hiányzik az az egyensúly, amely eredetileg igazán naggyá tette. több»