Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Foglalkozásuk: amerikai - Amerikaiak (2013-2018)

The Americans
Filmadatlap
 
91
Szereplők
5
Vélemények
181
Képek
1
Videók

Galéria (181)

Matthew Rhys
Keri Russell
Keri Russell
Keri Russell
Matthew Rhys
Keri Russell
Matthew Rhys
Keri Russell
Matthew Rhys
Keri Russell
Matthew Rhys
Keri Russell
Keidrich Sellati
Holly Taylor
Matthew Rhys
Keri Russell
Matthew Rhys
Keri Russell
Matthew Rhys
Keri Russell
Matthew Rhys
Keri Russell
Keri Russell
Matthew Rhys
Keri Russell
Keri Russell
Keri Russell
Matthew Rhys
Matthew Rhys

Videók (1)

 
Hondati   2023. 01. 05.

legújabb vélemény

0
Erős filmélmény erőtlen kifutással

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az első évadot imádtam. Lebilincselő sztori, kiváló színészi játékokkal. Nem akartam, hogy vége legyen. Aztán végigpörgettem a hat évadot, de nem daráltam le, mint inkább hagytam kifutni. Emésztgettem, csodálkoztam, rém-álmodtam és csalódtam jó sokat. Fura, hogy a korai Elizabethet nagyon kedveltem, de az utolsó két évadra már teljesen erőltetettnek tartottam a sok értelmetlen gyilkolászást, és erősen kifulladt a történet. Az első három évad lendülete zuhanórepülésbe kezdett és a sztori vége sem sikerült jól. Persze ennek így kellett lennie. Unalmas vég, semmi extázis. Azt gondolom, ezt a filmet sokkal érdekesebbre is meg lehetett volna csinálni.Nem véletlenül nem lett ez a sorozat olyan népszerű. Ja, hogy ez így történt a valóságban? Kit érdekel? Ez nem egy dokumentumfilm. Közepes színészi alakítások, harmatos dramaturgia. Holly Taylor zseniális.

 
miklosvaridori   2017. 07. 02.

1

Az egyik kedvenc dráma sorozatom, minden rész hoz valami újat, jó kikapcsolódást. Tetszenek a karakterek, mindenki külön egyéniség. Jó a humora, a sztori.

 
danda115   2015. 08. 07.

1

Az kimondottan bejött a sorozatban, hogy a készítők arra fektették a hangsúlyt, milyen lehet egy alvó ügynök élete (illetve kettőé) az Államokban. Ez a megközelítés számomra nagyon élővé és eredetivé tette a sztorit, szóval a magam részéről csak ajánlani tudom.

 
petera050   2014. 11. 26.

0

Nem kezdett rosszul a sorozat, bár én ettől húsba vágóbb élményre számítottam. Jó ez, jó ez, de valamiért azt gondoltam, hogy itt valami igazán nagy dolog fog történni, ami után azt mondhatom, hogy erről nem szabad lemaradni. Sajnos ez nem lenne igaz... több»

 
lexlutor   2015. 02. 26.

0

Többet vártam ettől a sorozattól, de csalódottnak azért nem mondanám magam. Ügyesebb volt a hype, mint maga a sorozat, de őszintén arra számítottam, hogy nagyobb hangsúly jut majd a szereplők pszichés terheire, ebből pedig inkább csak ízelőtőt adott az Americans. Nálam ez így épp egy kicsivel jobb, mint a középmezőny.

 

A sorozat részben megtörtént események alapján íródott. 2010-ben az amerikai titkosszolgálatok egy orosz alvóügynökökből álló sejtre bukkantak. Többüknek volt családjuk, de barátaik, munkáltatóik, szomszédaik semmit sem tudtak arról, hogy valójában kémek. Az ügynököket egy csereakció keretein belül Oroszországba szállították.

(hp)
 

A sorozat atyja, Joseph Weisberg 1990 és 1994 között a CIA-nál operatív ügynökeként dolgozott. Ezért mindegyik forgatókönyvét nemzetbiztonsági okokból először be kell nyújtania a titkosszolgálatnak.

(hp)
 

In real life, Annet Mahendru speaks 6 languages (German, English, Russian, French, Persian and Hindu) due to a nomadic upbringing all across the globe. She joked that she was hired because the producers thought she was an actual spy.

(hp)