Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Az igazak (1983)

The Right Stuff
Filmadatlap
 
32
Szereplők
4
Vélemények
42
Képek
2
Videók

Galéria (42)

Videók (2)

 
rainman   2019. 11. 24.

legújabb vélemény

0

Az igazak az űrverseny hajnalának története, az USA Mercury programjának, a repülésre kiválasztott 7 személy történetén keresztüli bemutatása. Nagyjából az első komolyan vehető film a témában. Elsősorban dráma, de mégis meglehetően monumentális, és e... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 21.

0

Na végre.....jó volt ezt a filmet is megnézni. Goldblum és Harris,persze a többiek is hihetőre,hitelesre hozták a karaktereket... Kissé romantikus,de mégis pörgős,változatos,izgalmas alkotás,merem ajánlani mindenkinek!

 
ZeroHero   2019. 10. 01.

0

Koranak talan legjobb urhajos filmje, de mara mar igencsak elszallt felette az ido. Kicsit bajos, kicsit romantikus, kicsit tudomanyos, kicsit izgalmas... Vasarnap delutani film, amiben az ember nem fog csalodni, de nem is irja fel maganak a TOP10be.

 
papaja   2016. 11. 24.

0

remek szereplőgárdás film, mely széles spektrumban mutatja be az amerikai űrkutatást. az én izlésemnek kicsit sok benne a romantika, de a másik oldalon viszont nagyon könnyed és humoros, ami egyfajta plusz távlati nézőpontot adott

A film összbevétele 21 500 000 dollár volt (imdb.com).

 

Bekerült ez a film az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című listába, amit Steven Jay Schneider írt meg .

(Norbi)
 

A film Tom Wolfe: The Right Stuff c. regénye alapján íródott. A regény 1979-ben jelent meg, Magyarországon Az igazak címen forgalmazták.

(XETH)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 98%-os értékelést kapott 42 kritika alapján.

(Bogi87)
 

Scott Glenn-nek eredetileg Chuck Yaeger szerepét szánták, ő azonban inkább Alan Shepard karakterét szerette volna eljátszani, így végül azt kapta.

(rbernadett)
 

Bill Conti zeneszerző annyira soká került a produkcióba, hogy már a megvágott verzióra tudta csak megkomponálni a zenét ellentétben a megszokott első vágással.

(rbernadett)