Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
88
Filmadatlap
 
25
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
1
Videók
A misszió
 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 21.

legújabb vélemény

Neeson, De Niro, Irons... 3 igazi nehézfiú,akik megmutatták hogyan kell hozni ezeket a nem egyszerű karakterek. Ennio zenéi pedig egyszerűen zseniálisak... Gyönyörű képsorok,és hihetetlen zenei aláfestés....minden rendben... Fantasztikus mozi!

 
ANdraS   2014. 12. 18.

Ha gondolkoztok, milyen filmet nézni ami 100%-ra tökéletes, az ez a film. Hibátlan casting, forgatókönyv, rendezés, gyönyörű felvételek.


 
edelenyberes   2015. 02. 26.

Ami az előző hozzászólásból kimaradt az a filmzene, Ennio Morricone zenéjével tökéletes összhangban áll a történet. Értékes film, örök érvényű mondanivalóval. Csak ajánlani tudom.

Jeremy Irons

A film összbevétele 17 218 023 dollár volt (imdb.com).

 

A Holiday című filmben Jack Black felkapta A Misszió DVD-jét, hogy elmondja Kate Winslet-nek, feltétlenül meg kell néznie zenéje miatt.

(wintermat)
 

A Vasálarcos című filmben Jeremy Irons szintén jezsuita papot alakított.

(wintermat)
 

Jeremy Irons az egyik jelenet forgatása alatt majdnem balesetet szenvedett, mivel közel járt ahhoz, hogy leessen egy szikláról.

(wintermat)
 
Komoly hitbéli és erkölcsi kérdéseket boncolgat Roland Joffé, rendkívül magas színvonalon, nemcsak a szemet gyönyörködtetik a képsorok, hanem a filmrajongó lelket is simogatják minden brutalitásuk ellenére. 8/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.