Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
81
Filmadatlap
 
30
Szereplők
15
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Apollo-13
 
OZs   2018. 08. 22.

legújabb vélemény

Fantasztikus film. Kb. húszszor láttam már még ennyiszer biztosan megnézem. A szereplők nagyon jól átadják a karakterek érzésvilágát, a képi világ is jó, hangeffektek is elmennek. A történet több feldolgozása közül ez kirívóan viszi a pálmát. Tom Hanks és az összes mellékszereplő is rákészült, nagyon jók.

 
Deku   2017. 07. 24.

Engem nem tudott meggyőzni egyik karakter sem arról, hogy ez a film érdemleges a figyelmemre. Rémes volt ahogy meg akarták fogni a karaktereket, szerintem már eleve itt hibádzott az egész és innentől kezdve nem is törekedett a jobbra sem.


 
sabnock666   2018. 08. 21.

Tom Hanks és Kevin Bacon azért itt is viszik a prímet... Nem ez a legjobban sikerült sci-fi akció,de azért érdemes volt megnézni...izgalmas,és szépen kivitelezett film,de semmi extra. Nézhető kategória...

 
Curacao86   2015. 06. 20.

Érdekes, izgalmas és feszültséggel teli film, a maga módján ugyanakkor kicsit félelmetes is. Attól függetlenül, hogy a történetet ismerjük, hiszen valós események ihlették, szinte minden pillanatában úgy figyeltem a képernyőt, mint ha ott ültem volna az űrhajóban.

 
rainman   2017. 09. 30.

Számomra ez a film egyszerűen tökéletes! Minden idők legjobb filmjei között tartom számon, az abszolút kedvenc kategóriában. Eszméletlenül szórakoztató, látványos, informatív és drámai film az Apollo programról, a hatvanas évek Amerikájáról, de legfőképpen a reményről, a kitartásról, a kudarc sikerré változtatásáról. Számomra Ron Howard és Tom Hanks legjobbja ez a film. De meg kell említenem James Horner fantasztikus zenei aláfestését is, ami sokat hozzá tesz az élményhez. Minimum egyszer látni kell! (Én meg maradok hű szokásomhoz, és évente újranézem).

 
Ezt a Murphy idézetet adtam a kritika címének, amit legtöbben már életünkben megtapasztaltunk. Igen ám, de az űrben egy kicsit mást jelent mindez. Az Apollo-13 űrhajósai tudnának erről mesélni, akik mindazt, amit ebben a filmben vászonra vittek, át is élték. A forgatókönyv egyik írója és maga a regény egyik írója (amiből a forgatókönyv készült), maga az egyik űrhajós, aki átélte: Jim Lovell. Aki még nem látta, mindenképp javaslom megtekintésre, mert utánozhatatlan mű a maga műfajában. több»

A film összbevétele 355 237 933 dollár volt (imdb.com).

 

Az elhíresült mondat, a "Houston van egy kis baj." a filmben is elhangzik.

(HETEDIK )
 

A film megtörtént eseményeken alapszik.

(HETEDIK )
 

A Rotten Tomatoes oldalán 95%-os értékelést kapott 85 kritika alapján.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.