Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%
Filmadatlap
 
30
Szereplők
16
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Vélemények: Apollo-13 (1995)

 
Varga_Júlia   2020. 07. 29.

legújabb vélemény

0

Ha már űrös filmek, akkor ez egy alapdarab, hiszen törekszik a történelmi hűségre - és az Apollo 13 balul elsült küldetése egy olyan történet, amit érdemes ismerni és tudni. Ha a film legalább egy kicsit kedvet csinál ahhoz, hogy utánaolvassunk a NAS... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 21.

0

Tom Hanks és Kevin Bacon azért itt is viszik a prímet... Nem ez a legjobban sikerült sci-fi akció,de azért érdemes volt megnézni...izgalmas,és szépen kivitelezett film,de semmi extra. Nézhető kategória...


 
Deku   2017. 07. 24.

0

Engem nem tudott meggyőzni egyik karakter sem arról, hogy ez a film érdemleges a figyelmemre. Rémes volt ahogy meg akarták fogni a karaktereket, szerintem már eleve itt hibádzott az egész és innentől kezdve nem is törekedett a jobbra sem.

1
 
rainman   2017. 09. 30.

0

Számomra ez a film egyszerűen tökéletes! Minden idők legjobb filmjei között tartom számon, az abszolút kedvenc kategóriában. Eszméletlenül szórakoztató, látványos, informatív és drámai film az Apollo programról, a hatvanas évek Amerikájáról, de legfő... több»

 
Curacao86   2015. 06. 20.

0

Érdekes, izgalmas és feszültséggel teli film, a maga módján ugyanakkor kicsit félelmetes is. Attól függetlenül, hogy a történetet ismerjük, hiszen valós események ihlették, szinte minden pillanatában úgy figyeltem a képernyőt, mint ha ott ültem volna az űrhajóban.

 
Olivér Rózsa   2017. 01. 22.

0

Nagyon szeretem az űrös filmeket és ez az egyik kedvencem. Izgalmas lehet izgulni a szereplőkért. Jó kivitelezés. Abszolult kultusz nálam. Max. pont nálam.

 
Rikudou6   2015. 08. 12.

0

Egyik kedvenc filmem. Megindító, remek sztori. Mindenképpen érdemes megnézni! Aki szereti a mély érzelmekre erősen ható filmeket azoknak mindenféleképpen tudom eme remek alkotást ajánlani.

 
Bibabac   2017. 10. 03.

0

Szerintem egyáltalán nem emelkedik ki a többi film közül. Érdekes a történet, mégsem kötött le, sci-finek gyenge, kalandtörténetnek szintén. Nekem nem tudott semmi újat mutatni, unottan néztem végig.

 
Aranyhal   2015. 07. 31.

0

Jól sikerült film. Izgalmas, sci-fi kategóriában jobbak közé sorolható, összetettebb film. Ismert, jó színészek vannak benne, akikben nem csalódtam, hozzák a színvonalat!

 
veresszsoltika   2017. 10. 22.

0

Izgalmas, jó humorú sci-fi akció, kellemes kikapcsolódás, jók a képi hatások, a színészi teljesítmény remek. A befejezése meglepő, fordulatot hoz, hiteles film.

 
anita9215   2016. 05. 08.

0

Tom Hanks-nek se kell a szomszédba mennie tehetségért de ez most annyira nem kötött le. Közepes egy film lett. Se rossz se nem pedig kiemelkedő nem lett. Nekem kissé esetlennek tűnt a történet emiatt mondhatom, hogy nem volt olyan túlzottan tökéletes... több»

 
Telezsu   2016. 02. 22.

0

Izgalmas és csupa jó színészt felsorakoztató film, ami valós történeten alapszik. Izgalmas témaválasztás, érdekfeszítő jelenetek, érdekes események, ajánlom!

 
ZsozS   2015. 11. 30.

0

Ebben a műfajban ez a kedvencem. Itt van Tom Hanks, aki óriásit alakít...ebben a filmben is. Igaz történet, tehát nálam mindig nyerő film. Az igazi dráma valóságon alapul.

 
ovejuna   2015. 04. 26.

0

Houston, Houston, ezzel a filmmel nincs semmi baj. A filmeben remekül van bemutatva, hogy az Apollo program 13 fejezetére már nem sokan voltak kíváncsiak, az egész attól lett érdekes, hogy valami elromlott. A színészek nagyon jól játsszák el a magasan képzett, higgadt űrhajóst, akiknek az élete a földi irányítás kezében van.

 
Vuk   2015. 12. 03.

0

Ron Howard bámulatos rendezésének és Tom Hanks feledhetetlen alakításának köszönhetően a mai napig megemlékezünk erről a filmről. Nem is tudom, hogy van-e olyan, aki még nem látta az újszülötteken kívül. Igazi iskolapéldája ez egy jó filmnek. Komoly,... több»

 
OZs   2018. 08. 22.

0

Fantasztikus film. Kb. húszszor láttam már még ennyiszer biztosan megnézem. A szereplők nagyon jól átadják a karakterek érzésvilágát, a képi világ is jó, hangeffektek is elmennek. A történet több feldolgozása közül ez kirívóan viszi a pálmát. Tom Hanks és az összes mellékszereplő is rákészült, nagyon jók.