Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
44%

Az utolsó bűntény (2020)

The Last Days of American Crime
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
XETH   2020. 08. 21.

legújabb vélemény

Ennek a filmnek úgy ültünk neki, hogy egynek jó lesz. Bankrablós, hajszás szuper. Nagyon ritka az, hogy nem nézek végig egy filmet, de ennek az utolsó fél óráját végigugráltam, mert bevallom, nem bírtam tovább. Zavart a színészek középszerűsége, a tö... több»

 
Gábor Simkó Nézhetetlen  2020. 06. 07.

Gagyi!

Miért akar egy zs kategóriás akciófilm többnek látszani, mint ami??!! Látszott az erőlködés, hogy nagyon újszerűnek akarnak látszani, a főszereplő unalmas pofája (eszköztelen) halk rezzenéstelen beszéde nagyon kimódolt és hamis volt. A feléig sem jutottam inkább aludtam egy egészségeset! Inkább nézem az üres plafont, mint már a milliomodik ilyen szart!!


 
miki   2020. 06. 02.

A film hangulata nagyon ott van, de a karakterek nekem egyszerűen anyira idegesítőek voltak, hogy nem egyszer megfordult a fejemben, hogy egyszerűen félbehagyom az egészet.

 
firczy   2020. 06. 01.

Az előzetes alapján jobbra számítottam, maga a felvetés, hogy abszolút kontrollal iktassuk ki a bűnözést, is izgalmasnak tűnt. A filmmel azonban nem vagyok maradéktalanul elégedett, lehet, még egyszer neki kellene futnom.

 
petresku   2020. 05. 31.

Hát, nem tudom. Azért ezt a sémát már szerint épp elégszer láthattuk, hogy ne legyen túlságosan kiszámítható a történet. Ebből kifolyólag nem is volt kifejezetten tartalmas nekem ez a film. Csak úgy lefolyt az egész és teljesen sikerült is elfelejten... több»

 
Sanyi   2020. 05. 27.

Imádtam a képregényt, nem volt kérdés, hogy amint lehet, megnézem a filmet is, de úgy érzem, nem lett több egy átlagos akciófilmnél, pedig a jó alap adott volt.

Édgar Ramírez
 
Lehetne szórakoztató, besorolhatna a guilty pleasure kategóriájába, amit csak magunknak merünk bevallani, de még ehhez sem nyújt elég kapaszkodót: valahogy feladjuk a közepén. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.