Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
14
Vélemények
10
Képek
5
Videók
 
mamiéstöti2   2016. 08. 06.

Nagyon izgalmas film, tele fordulatokkal. Nagyon jó a szereposztás, végig pörgős. A végén van benne egy kis csalafintaság, de ez még belefér.

 
indingo   2017. 10. 26.

Nem ismertem előtte a filmet és ismeretlenül vágtam bele, mert szimpatikus volt a szereposztása. Nyikorgott a történet, nem minden értettem, hogy mit miért történik.


 
Deku   2017. 10. 23.

De Niro nagyon jól alakít itt is mint mindig. Nekem ennél több nem kell egy filmbe, jó színészek, remek alakítások, és látványos jelenetek. Pont olyan hangulatot teremtettek, amivel elkápráztattak. Nincs panasz a filmre bőven benne van a nézős listában.

 
Mavil   2016. 06. 09.

Izgalmas film, szokàsos akciò-thriller, tele fordulatokkal. Jeffrey Dean Morgan karaktere igen szerethető benne, szimpàtiàt kelt a nèzőben. Egyszeri megnèzèsre kivàlòan alkalmas film.

 
Berto49   2018. 09. 22.

Sablonokból építkező akció/krimi. Már az alaptörténet is ezerszer látott szituáció; beteg kislány, az apának nincs pénze a műtétre, ezért rablásra szánja el magát. A történet fősodra pedig erősen hajaz a „Féktelenül” című filmre, mert itt is egy buszt vesznek a hatalmukba. Van egy szuper rendőrnő is, meg a főgonosszal (Robert De Niro pocsék, klisés alakításában) együttműködő főrendőr. Számomra teljes mértékben érthetetlen, hogy De Niro filmről filmre rosszabbnál rosszabbul játszik. Létezik az, hogy egy régebben zseniális színész elfelejti a színjátszás alapjait? Esetleg a megállíthatatlan öregedés számlájára írható ez a teljesítmény romlás? Az ok végeredményben mindegy, csak rettenetesen szánalmas, hogy mindig nívótlanabb maníros, gagyi alakítást nyújtja. Egyedül a végső csavar állja meg a helyét, fineszes, jól kitalált átverés. Az 1966-os születésű Jeffrey Dean Morgan-ra ebben a filmben figyeltem fel, bár már korábban is láttam néhányszor, ebben kimondottan jó volt. Érthető, hogy csak DVD-ként forgalmazzák ezt az „alkotást”.

Jeffrey Dean Morgan
Gina Carano
Jeffrey Dean Morgan
Robert De Niro
Jeffrey Dean Morgan
Dave Bautista
Dave Bautista
Jeffrey Dean Morgan
Robert De Niro

A film összbevétele 3 777 046 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet rosszul fogadták a kritikusok, Rotten Tomatoes alapján 26%-s lett.

(harnas1207)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.