Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
hsanya182   2017. 02. 15.

Akik a nyomozós filmeket jobban szeretik, inkább azok nézzék meg, van benne kevés akció is, de az nem kiemelkedő. Elgondolkodtató, hogy végül kik is a jó vagy a rossz fiúk, ne ítéljünk meg első cselekedetből, mert nem biztos hogy ismerjük a közös történetüket. Történetében hasonló jelleg mint a "V mint vérbosszú", vagy a "Holtpont" c. filmek :)

 
M4T   2016. 04. 16.

Egész jó akciófilm, habár kicsit megkurtították ezeket a tipikus Willis-es lövöldözős jeleneteket. Nem is bántam, hogy kevés az akció, mert a történet nem is kívánt többet. Kicsit gondolkodósra sikerült a film - menetközben kérdések vetültek fel bennem és a film nem szolgált ki, tehát nem adta számba a válaszokat és roppant mód díjazom.


 
Alphik   2016. 03. 12.

Nekem tetszett, habár nem az az akciómozi, amire számítottam. Én szeretem Bruce filmjeit, mert olyanok, amilyenek, de teljesen lefedik a színész képességeit; kiszámíthatóak, így nem csalódik az ember. De ez a film más. Nem rosz, nem is az az igazán jó, de nem is tudom igazán hova tenni.

 
ringololol   2016. 03. 09.

Még jó, hogy nem váltottam rá mozijegyet. Annyit nem ért volna. Közepesnél erősebb film, de az akciófilmek mezőnyében nem lépi át a közepes szintet. Sajnálom, mert szerintem egy jobb csapattal egy sokkal ütősebb filmet lehetett volna összehozni.

 
Sonny   2016. 02. 04.

Az elmúlt években nem sok jó film jött ki Bruce Willis kezei közül, de ezt a filmet mégis annak mondanám. Működik a sztori, ó a forgatókönyv és főhősünk is többet mutat magából, mint máskor. Vagy legalább érzékelteti ezt a 'többet'.

Bruce Willis
Adrian Grenier
Adrian Grenier
Dave Bautista
Christopher Meloni
Christopher Meloni
Bruce Willis
Bruce Willis
Christopher Meloni
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.