2021.01.28 23:01 Yosihiro Olvasottság: 180x
1

Időutazás projekt

Az érdekes címe miatt kezdtem bele ebbe a filmbe. Hát mit mondjak, érdekesen indult, aztán ajaj lett a vége. A történet nem rossz, de a kivitelezéssel és a befejezéssel elrontottak mindent.

Remek kis felvezetést láthatunk, bár nekem ez a kamrás megjelenítés ebben a kategóriában nem jött be. Nem adta át úgy a nézőpontot, ahogy szerettem volna látni, és máris zavart a film az elejétől. Mondjuk rá, megszoktam, de mégis a látványtól fosztott meg, amitől szerintem jobb lehetett volna. Nem értem, miért kellett a végét így összecsapni, és ebbe az irányba terelni a filmet, ezzel, amit felépítettek, el is rontották.

Időutazás projekt

Összességében a forgatókönyv közepes, a rendezés rossz és közepes. A színészek igazából nagyon picit adnak a filmhez, de némelyik jelenet nagyon amatőr lett. A hangi és képi effektek közepesek lettek, többet vártam egy időutazástól. Így sajnos azt kell mondjam, ez egy kétcsillagos film, ami szerintem nem ér többet. A mondanivalója igazából szerintem az lenne, hogy az életben adjuk önmagunkat, és ha hibázunk is, azt magunkban kell rendezni, és felépíteni úgy a környezetünket, hogy mindenki boldog legyen.

Tetszett az a rész, amikor kialakult a szerelmi kapcsolat, de a végén ezt elszúrták a befejezéssel. Buta elemeket tettek bele a Vissza a jövőből filmből, és még sorolhatnám, de ettől sem lett jobb a film. Igazából csak akkor tudom ajánlani, ha valaki egy érdekes kezdés után egy megmosolyogtató végjátékot akar megnézni, mindezt kis unalommal, hogy mikor lesz vége. Szóval egyszer nézhető, gyenge film. És ne felejtsük el "A jelen az a múlt, a jövő pedig a jelen...!" Üdv, Yosi

dráma | misztikus | sci-fi | thriller

Egy fiatalokból álló csoport felfedezi egy időgép terveit. A gépet sikeresen megépítik, és arra használják, hogy kijavítsák múltbeli hibáikat, és előnyhöz jussanak a... több»

1