Sokan szeretjük a romantikus vígjátékokat, arra azonban eddig még nem nyílt lehetőség, hogy a történet alakulásába nézőként mi magunknak is beleszólásunk legyen. Amely persze valahol érthető is, a Netflix azonban változtatott ezen a “felálláson”.

Merthogy a Stuart McDonald rendezésében készült Válaszd a szerelmet! interaktív módon lehetőséget nyújt a nézőknek, hogy saját maga alakíthassa a történetet. Ezt a megoldást korábban a Black Mirror: Bandersnatch megjelenésével játszotta el a streamingszolgáltató, ezúttal viszont sokkal könnyedebb hangvételben alakíthatjuk a hősünk történetét.

A történet középpontjában Cami, egy hangmérnök áll, akinek látszólag mindene megvan: álommunkája, állandó barátja és fényes jövője. A dolgok azonban rövidesen teljesen más fordulatot vesznek, ahogy azt korábban Cami elképzelte, amikor egy régi szerelem is felbukkan az életében.

A cselekmény viszonylag egyszerű struktúra mentén halad, ugyanakkor a nézőre hárul a feladat, hogy Cami döntéseit maga határozza meg, hogy a történet olyan irányt vegyen, amelyet mi magunk szimpatikusnak és helyesnek tartunk.

A film főszerepeiben egyébként Laura Marano, Scott Michael Foster, Avan Jogia, Nell Fisher, Benjamin Hoetjes, Jordi Webber, Megan Smart és Blair Strang láthatók. A Válaszd a szerelmet! mától elérhető a Netflix műsorkínálatában, a produkció mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

romantikus | vígjáték

Caminak mindene megvan, tökéletes a munkája, és barátja van is, de úgy érzi, hogy valami hiányzik. És ez az érzés kezd erősödni, amikor találkozik Rexszel, és egy régi... több»