Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
90
Filmadatlap
 
128
Szereplők
10
Vélemények
8
Képek
Videók
Sliders
 
Timcsi   2019. 03. 14.

legújabb vélemény

Remek sorozat volt, igazi korszakalkotó fajta.

 
indingo   2017. 12. 31.

Gyerekként imádtam ezt sorozatot. Annyira sokszínű volt. Jártak dinoszauruszok lakta vidéken, robotok uralta bolygón, volt ahol óriáspókok voltak. És mindig csak a saját világukat keresték.


 
Deku   2017. 08. 22.

A fantasy szerelmeseinek ez igazi csemege volt régen. Ma már inkább vicces és könnyed semmint komolyan vehető sorozat. De azt nem lehet tagadni, hogy régen szórakoztató volt.

 
VvV   2018. 11. 09.

Elmondhatatlanul szerettem ezt a sorozatot. Minden részben máshol jártunk, a néző is utazott a szereplőkkel. Volt benne dráma is adaggal.

 
harnas1207   2019. 02. 19.

Gyerekkorom nagy kedvence volt. Voltak lapos részek és elég ijesztőek is. Nagyon szerettem.

 
ANdraS   2016. 04. 27.

Nagyon jó sorozat, ha paralel univerzumról szóló filmet szeretsz, akkor ez tuti hogy tetszeni fog. Minden rész másféle föld változatáról szól, pld. világról, ahol nem találták fel penicilint, vagy ahol a németek győztek a 2. világháborúban, ahol a nők dominálnak a férfiak fölött és stb. A szereplő gárda is igen jó szinészekből ált össze. Igaz, nem tudom, hogy ez a 20 éves sorozat még érdekes lehet-e manapság, de bizonyos részek nagyon jól sikerültek!

 
baalint   2017. 11. 22.

Volt már rá példa hogy ilyen történetet dolgoztak fel film/sorozat formájában de itt valami újat kapott a néző. Én gyerekként a 90es években nagyon élveztem, változatos részek, kevés de jól összerakott karakterekkel

Jerry O'Connell
Jerry O'Connell
Jerry O'Connell
Jerry O'Connell
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.