87% 78 szavazat
Ember az Atlantiszról

Ember az Atlantiszról

Man from Atlantis
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
55
Szereplők (55)
6
Képek (6)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A Man from Atlantis című kalandfilmben egy férfire bukkannak az óceán partján. Mark különös figura: ujjai között úszóhártya van, kopoltyúkkal rendelkezik és a delfineknél is gyorsabban úszik. Múltjából semmire sem emlékszik, azonban egy szuperszámítógép,… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1977.03.04.

Sorozat áttekintés

1. évad (1977) - 17 epizód
Patrick Duffy
Patrick Duffy
Patrick Duffy
Patrick Duffy
Patrick Duffy
 
2020.12.20 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

Gyermekként láttam a sorozatot, és most néhány hónapja is belepillantottam egy pár részbe. Hát igen. Patrick Duffy ikonikus színész volt ezekben az időkben, és a szerep neki jól állt. Mai szemmel már kissé megmosolyogtató, de abban a korszakban egy jó kis sorozatnak számított. Respect!

0
 
2015.07.28 doobie

Az összes hibái ellenére képtelen vagyok utálni ezt a kis sorozatot. Annyira érezni belőle valami alkotni akarást, vagy legalábbis azt, hogy törekszik valami eredetit felmutatni, hogy nem tudok haragudni rá. Igaz, hogy ha mindezektől elvonatkoztatok egy kissé kínos az egész, de szerintem próbáljátok ki, legalább egy epizódot. :)

0
 
2017.12.25 shinijimmy

Egy kissé megmosolyogtató volt ez a film, még ha az alapkoncepció egészen érdekes is volt. Patrick Duffy nem igazán dimenzionálta túl a karakterét. Amolyan ahogy esik, úgy puffan-szerűség az egész. :)

0