Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85
Filmadatlap
 
125
Szereplők
3
Vélemények
28
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Pirospingu   2016. 06. 11.

legújabb vélemény

Ezt összevetve az Orion űrhajó fantasztikus kalandjai-val egy gyengébb alapot adott ki.

 
Randallot   2016. 02. 18.

Ez egy igazi klasszikus, és ezt nem a nosztalgia, vagy a tisztelet mondatja velem, hanem az, hogy ekkoriban még nem lehetett a látvánnyal eladni a produkciót, kellett hozzá egy ütős, eredeti történet és egy jó színészgárda. Ebben az esetben minden a helyén volt, persze ma már nehezen tudnám ajánlani bárkinek is, de én nagyon kellemes emlékeket őrzök erről a szériáról.


 
feri1   2014. 12. 14.

Még csak gondoltban sem éltem akkor, amikor a tévék sugározták a Star Treket, de az új sorozatokat és filmeket mindig figyelemmel követtem, és nagy kedvenceim közé tartoznak. A tisztesség aztán megkívánta, hogy ha már Star Trek, akkor nézzem már meg az eredeti szériát. Azt nem állítom, hogy jobb, mint az Új Nemzedék, de azt elismerem, hogy kiváló alapokat teremtett a később ráépülő produkciókra. A maga nemében ez valóban korszakalkotó lehetett, persze mai szemmel egy közel ötven éves sorozat azért nem annyira megkapó, de a sztori kortalan, az viszont csillagos ötös.

Nichelle Nichols
William Shatner
William Shatner
William Shatner
Nichelle Nichols
William Shatner
William Shatner
William Shatner
William Shatner
Mariette Hartley
William Shatner
Nichelle Nichols
 

Az Enterprise űrhajó folyosóinak csövein négy betűből álló felirat látható: GNDN. Jelentése: "goes nowhere does nothing" (sehova nem tart, semmilyen célt nem szolgál).

(hp)
 

Leonard Nimoy édesapja fodrász volt. Elmondása szerint rengetegen tértek be a szalonjába, akik Spock-frizurát kértek tőle anélkül, hogy tudták volna, valójában "Spock apjával" beszélnek.

(hp)
 

William Shatner azt kérte, hogy a stáblistán 10%-kal nagyobb betűkkel írják ki a nevét, mint Leonard Nimoyét és DeForest Kelley-ét.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.