Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Star Trek (1966-1986)

Star Trek
Filmadatlap
 
125
Szereplők
3
Vélemények
28
Képek
2
Videók

Galéria (28)

Nichelle Nichols
William Shatner
William Shatner
William Shatner
Nichelle Nichols
William Shatner
William Shatner
William Shatner
William Shatner
Mariette Hartley
William Shatner
Nichelle Nichols

Videók (2)

 
Randallot   2018. 07. 15.

legújabb vélemény

0

Ez egy igazi klasszikus, és ezt nem a nosztalgia, vagy a tisztelet mondatja velem, hanem az, hogy ekkoriban még nem lehetett a látvánnyal eladni a produkciót, kellett hozzá egy ütős, eredeti történet és egy jó színészgárda. Ebben az esetben minden a ... több»

 
Pirospingu   2016. 06. 11.

0

Ezt összevetve az Orion űrhajó fantasztikus kalandjai-val egy gyengébb alapot adott ki.

 
feri1   2014. 12. 14.

0

Még csak gondoltban sem éltem akkor, amikor a tévék sugározták a Star Treket, de az új sorozatokat és filmeket mindig figyelemmel követtem, és nagy kedvenceim közé tartoznak. A tisztesség aztán megkívánta, hogy ha már Star Trek, akkor nézzem már meg ... több»

 

Az Enterprise űrhajó folyosóinak csövein négy betűből álló felirat látható: GNDN. Jelentése: "goes nowhere does nothing" (sehova nem tart, semmilyen célt nem szolgál).

(hp)
 

Leonard Nimoy édesapja fodrász volt. Elmondása szerint rengetegen tértek be a szalonjába, akik Spock-frizurát kértek tőle anélkül, hogy tudták volna, valójában "Spock apjával" beszélnek.

(hp)
 

William Shatner azt kérte, hogy a stáblistán 10%-kal nagyobb betűkkel írják ki a nevét, mint Leonard Nimoyét és DeForest Kelley-ét.

(hp)
 

Leonard Nimoy az egyetlen olyan színész, aki a széria mind a 80 részében játszott, beleértve a pilotot is.

(hp)
 

A Scottot játszó James Doohan fia a Hollywood Wax Múzeum egy aukcióján akarta megvásárolni édesapja viaszból öntött mását, azonban egy ismeretlen férfi túllicitálta őt.

(hp)