85% 129 szavazat
Utazás a Föld középpontja felé

Utazás a Föld középpontja felé

Journey to the Center of the Earth
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
18
Szereplők (18)
8
Képek (8)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A Verne Gyula regényéből készült látványos kalandfilmben Theodore Lytton, a geológia híres professzora felkérést kap Alice Hastingstől. A feladat az, hogy egy Föld körüli utazás során kutassa fel a férjét, aki hét éve tűnt el valahol Új-Zéland közelében. Theodore magával viszi unokaöccsét, Jonast, aki nem igazán lelkesedik az útért. Később Alice is csatlakozik hozzájuk, valamint velük tart Jonas menyasszonya, Helen is. Egy mauri legenda szerint a Tauranga vulkán átjárót rejt a mélyben. Több száz kilométert ereszkednek lefelé, mikor egy föld alatti világra bukkannak. Az őshüllők és őspáfrányok között egy különleges emberi faj él.

Forgatókönyvíró: Thomas Baum
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2005.01.30.

Sorozat áttekintés

1. évad (1999) - 2 epizód
 
2019.03.13 Timcsi

legújabb vélemény

Ha egy sima kalandfilmnek tekintem, nem rossz film és a látványa is izgalmas. Ha belegondolok, hogy mi is történik, már nevetséges.

0
 
2017.12.31 indingo

Valószínű, hogy a föld mélyén egy életképes világ van. Saját florával és faunával. Ha ezt elfelejtem maga a látvány, a dinoszauruszok és az alapsztori nem rossz.

0
 
2015.06.06 VenuszProjekt

Nem láttam a legújabb feldolgozását ennek a filmnek, és őszintén szólva nem is akarom. Ez a változat szerintem tökéletes. Annyira bele tudtam élni magam a történetbe, mintha én is ott lettem volna velük. Ez egy igazi kalandfilm, igazán látványos és f... Több

1
 
2017.08.06 felicity

Nagyon látványos és beletudod élni magad. Még könyvben nem olvastam de szívesen elolvasnám. Tetszik nagyon.

0