A Netflixen elérhető Válaszd a szerelmet! elgondolása egész biztosan formabontónak nevezhető, ez azonban mégsem győzte meg a kritikusokat.

Stuart McDonald rendezése ugyanis lehetővé teszi a néző számára, hogy interaktív módon maga alakíthassa a cselekmény folyását. Ehhez hasonló megoldással korábban a Black Mirror: Bandersnatch kapcsán találkozhattak az előfizetők, és úgy tűnik, hogy a Netflixnél érdemesnek tartották “leporolni” a koncepciót.

A film története szerint Cami látszólag tökéletes életet él barátjával, Paullal, ám a nő egyre inkább úgy érzi, hogy valamiről mégis lemaradt. Cami korábban feladta énekesi karrierjét, most pedig abban sem biztos, hogy ez a kapcsolat örökké kitart majd. Rövidesen felbukkan a színen Rex, egy igazi sztár, aki minden fenekestül felforgat.

Cami döntéseit tehát mi magunk, nézők határozzuk meg, ám ez nem mindig egyszerű, hiszen a karakter a cselekmény előrehaladtával komoly erkölcsi dilemmák előtt találja magát. A film a Rotten Tomatoes portálon 18 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, míg a nézők 63 százalékra értékelték, a magyarországi előfizetők körében ugyanakkor tarol a produkció, hiszen jelenleg legnézettebb megjelenésnek számít a platformon.

A Válaszd a szerelmet! főszerepeiben Laura Marano, Scott Michael Foster, Avan Jogia, Nell Fisher, Benjamin Hoetjes, Jordi Webber, Megan Smart és Blair Strang láthatók. A film már elérhető a stramingszolgáltató műsorkínálatában, a mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indhíatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

romantikus | vígjáték

Caminak mindene megvan, tökéletes a munkája, és barátja van is, de úgy érzi, hogy valami hiányzik. És ez az érzés kezd erősödni, amikor találkozik Rexszel, és egy régi... több»