Kiderült, melyik csatornára érkezik a John Wick tévésorozat

Jövőre tovább bővül a John Wick-univerzum, és már azt is tudjuk, hova kell kapcsolnunk érte.

Bár jó ideje hivatalossá vált, hogy készül a John Wick-sorozat, a A Continental: John Wick világából, az elmúlt hónapokban nem sokat hallhattunk a szériáról. A csendet a THR törte meg, ugyanis hivatalos forrásból származó értesüléseik szerint a Starz ad majd otthon a szériának. Aki ismeri a csatornát, tudhatja, hogy nem riadnak vissza a kőkemény, korhatáros tartalomtól, ami egy bérgyilkosos széria esetében több, mint bíztató.

A A Continental: John Wick világából sztorijáról nem sok dolog szivárgott ki, így a főszereplők személye sem ismert, de az alkotók célja, hogy tovább bővítve a Jonh Wick filmek által felépített univerzumot, mélyebbre tekintsenek a bérgyilkosok világába. A sorozatban, ha csak epizódszereplőként is, de Keanu Reeves is feltűnik majd.

A forgatókönyvet az a Chris Collins írja, aki mögött olyan sikeres sorozatok állnak, mint a Drót, a Kemény motorosok vagy a The Man in the High Castle, de ő tölti be a showrunneri szerepkört is. Az executive producerként a John Wick rendezője, David Leitch, és Reeves is segíti a munkálatokat.

Arról, hogy mikor mutatják be a sorozatot, egyelőre nincsenek információk, de nem lennénk meglepve, ha röviddel a John Wick: 3. felvonás - Parabellum premierje után (2019. május 17) a Starz műsorra tűzné a The Continentalt.