60% 30 szavazat
A Continental: John Wick világából

A Continental: John Wick világából

The Continental: From the World of John Wick
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
47
Szereplők (47)
9
Képek (9)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
29
Cikkek (29)
Fórum

FILMINFÓ

Egy szállodalánc történéseibe nyerhetünk bepillantást, amely valójában bérgyilkosoknak ad otthont.

(csd)

Zene: Raffertie
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2023.09.22. | Amazon Prime Video (2023.09.22.)

Sorozat áttekintés

1. évad - 3 epizód

Hol nézheted

Mel Gibson
 
2023.10.15 Robinson76

legújabb vélemény

A bérgyilkos hotel sztorija

A széria során a 70-es évek végének New York-jában járunk. A hírhedt Continental Hotel ad otthont mindenféle furcsa bérgyilkosnak, ahol a szabályokból kevés van ugyan, de azok kőbe vannak vésve. A főnök egyik jobbkeze, Frankie egy szilveszteri buli alkalmával kirabolja a hotelben található széfet, ami azt az érmeprést rejti, amivel a gengszterek fizetőeszközét gyártják. Miután Frankie-nek sikerült eltűnnie a zsákmánnyal, a főnök a kisöccsét, Winstont veti be az előkerítésére. Szóval alapvetően érdekes a felütés és izgalmas, feszes a kezdés, de ami a karaktereket illeti, azok csak lazán kapcsolódnak a fő szálhoz. A második részben kezd kibontakozni a cselekmény, és a karaktereket is jobban megismerhetjük. A harmadik epizódban a hotel ostromát izgulhatjuk végig, pár kifejezetten kreatív megoldással, kaszkadőrmutatványokkal, remek technikai megoldásokkal és rengeteg vérrel. Nekem őszintén szólva nagyon tetszett a sorozat, mert nem a filmekhez, hanem a hasonló szériákhoz mértem, és úgy jól teljesített, így részemről ajánlom mindenkinek.

0
 
2023.09.22 BloodyMary

A John Wick filmeket szerettem, bár mostanában már azok is kezdenek eléggé botladozni, de ez a sorozat eddigi tapasztalataim szerint olcsó és full általános, semmi élvezhető nincs benne.

0
 
2023.09.24 Detto

Megvan benne minden, ami miatt a John Wick filmek akkora sikerre tettek szert. Egyszerű, akciótól és brutalitástól hemzsegő sorozat, amit élvezetes nézni.

0