A forgatókönyvírók és a SAG-AFTRA színészek sztrájkja miatt a nagy stúdiók, köztük az Amazon is, törlik a korábban jóváhagyott projekteket. Most az egyik legjobb sci-fi sorozatot kaszálták el.

Az Amazon törölte A periféria és a Micsoda csapat második évadát. Bár A periféria már a forgatás előkészületeiben volt, a Micsoda csapatot pedig hamarosan forgatták volna, a sztrájkok miatt a lehetséges premierjük 2025-re csúszott. 

Az Amazon számára elofgadhatatlan volt, hogy három évet várjon a folytatásokra, különösen, hogy a terveik már ki vannak tűzve 2025-re. 

A jó nézettség ellenére mindkét sorozatot leállították. A Periféria William Gibson regényének adaptációja Jonathan Nolan és Lisa Joy (Westworld) produceri vezénylésével, a főszerepben Chloë Grace Moretz alakítja Flynne Fishert, akinek egy high-tech eszköz megváltoztatja az életét, de veszélybe is sodorja.

Ha lemaradtál volna róla, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Lejátszás az Amazon Prime Video-n mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.

dráma | sci-fi | thriller

A film a jövőben játszódik, amikor a technológia finoman megváltoztatta a társadalmat, és egy nő felfedez egy titkos kapcsolatot egy alternatív valósággal, valamint a saját... több»