Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
33%

Halloween II (2009)

Halloween II
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
32
Képek
1
Videók

Galéria (32)

Videók (1)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 09. 10.

legújabb vélemény

0
Méltatlan zárás, egy igen rossz forgatókönyv

Az első rész után azt vártam azért, hogy tartsa azt a szintet. De meg sem tudta közelíteni, így elég nagyot csalódtam. Eltekintve attól, hogy a látványelemek és a nem tudom hány liter vér bőségesen benne volt Zombie módon, a cselekménye eléggé gyenge volt. Horror a műfaja, de itt már közel sem lehet azt kapni, amit az első részben. Néhol nagyon lapos volt a történet, és az ingerküszöbömet sem haladta meg, szenvedtek a színészek is és én is, meg hát gondolom a többi néző is. Ez a rész már csak egy fáradt levezetés volt, ami egyáltalán nem sikerült jól.

 
Márton Nézhetetlen  2018. 11. 04.

1
Mellényúlt Rob Zombie a Halloween folytatásával

Számomra értékelhetetlen lett Rob Zombie rendező és forgatókönyvíró második "Halloween" filmje! Komolyan mondom semmi pozitívumot nem tudtam találni benne, mégis a legfájóbb, hogy képes volt a rendező eme horrorjának azt a címet adni, hogy Halloween ... teljes kritika»

 
moov18   2016. 02. 10.

1

Történetünk ott folytatódik ahol az első rész befejeződött. Laurie úgy hiszi sikeresen végzett a sorozatgyilkos Michael Myersszel. Lábadozási ideje alatt a kórházban azonban rá kell döbbennie, hogy nagyon is él. Lemészárol mindenkit a kórházban, mind... több»