Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
50
Filmadatlap
 
18
Szereplők
2
Vélemények
32
Képek
1
Videók
Halloween II
 
Márton Nézhetetlen  2018. 11. 04.

legújabb vélemény

Mellényúlt Rob Zombie a Halloween folytatásával

Számomra értékelhetetlen lett Rob Zombie rendező és forgatókönyvíró második "Halloween" filmje! Komolyan mondom semmi pozitívumot nem tudtam találni benne, mégis a legfájóbb, hogy képes volt a rendező eme horrorjának azt a címet adni, hogy Halloween 2. Már a 2007-ben bemutatott Rob Zombie féle Halloween filmmel is voltak komoly problémáim, de abban azért voltak dolgok amiket tudtam értékelni, nem úgy mint itt! A rendezőnek sikerült ebből a "Halloween" filmből mindent kilúgoznia, amit bármelyik rajongó szerethetett az eddigi részekből és ez azért nagy szó! Kezdve a fontosabb karakterekig, a hangulatig, a zenékig, a félelemkeltésig és maga az egész Halloween filmeket körülölelő esszenciáig! Mi... több»

 
moov18   2016. 02. 10.

Történetünk ott folytatódik ahol az első rész befejeződött. Laurie úgy hiszi sikeresen végzett a sorozatgyilkos Michael Myersszel. Lábadozási ideje alatt a kórházban azonban rá kell döbbennie, hogy nagyon is él. Lemészárol mindenkit a kórházban, mindezt látványosan és meglehetősen szadista módon teszi. Itt folytatódik tehát a történetünk. Az elődrészhez képest, már feszültségben illetve izgalmakban sem képes hoznia azt, amit az első rész esetében tapasztalhattunk. Sokszor unalmas, lapos, nem igazán történik semmi. Vér az folyik bőséggel, Rob Zombie ilyen tekintetekben nem okoz csalódást, de kevés! Nem képes szinten tartani a figyelmet, könnyen elkalandozik mellette az ember. Három csillag mindössze a látványelemek miatt, nem finomkodott, nem spórolt a vérben. Ha horror akkor nézzen is ki úgy! Röviden: nem feszített szét az ideg, nem szökött fel a vérnyomásom, nem ez az a film amitől nem tudunk majd aludni. Az izgalmas jeleneteket számát is jelentősen minimalizálták, feleannyira lett nyomasztó és pörgős mint elődje. Egyszer talán érdemes megnézni, de nem többször!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.