Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
67
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Halloween
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Owotonor   2020. 01. 13.

legújabb vélemény

Nyersen megreformált könyörtelenségét nem türtőztető remake - ami próbálja a réginek a hangulatát és ötleteit átvenni - ötvözni kicsit átírva több kevesebb sikerrel. Rob a karaktereket az elején úgy alakítgatta kedvére hogy az utálatra méltatott családtagokat minél ellenszenvesebbé avanzsálta átérezvén mennyire is gyülölte Michael a szóban forgó személyeket kik körülvették - s minél kevesebb sajnálatot mutatva feléjük a nézőnek elhalálozásukkor.

 
dulkap   2015. 01. 22.

Ha valakinek a kedvencei közé tartozik az eredeti klasszikus mű az biztos fanyalog a film újraértelmezésén. Viszont aki eltud vonatkoztatni attól, az egy átlagnál semmivel se rosszabb horrorfilmet kap. Én nem mondom, hogy zseniális az alkotás, de egy ilyen típusú slasher-movie ritkán tökéletes, hiszen a műfajból eredően, nem kíván egy fordulatos, tökéletes párbeszédeken alapuló történetet. Nekem kifejezetten az eleje tetszett filmnek, hiszen Zombinek nagyon jó érzéke van a régi horror filmek és a 70-es éves hangulatának megteremtéséhez. De megértem a Carpenter féle eredeti rajongóinak a fanyalgását, hiszen annak a közelébe sem ér. Viszont, mint önálló horror, szerintem hozza, az elvárhatót!


 
harnas1207   2019. 04. 01.

Pozitív, hogy modernebb változatot kapott egy klasszikus. De még így sem tud megugrani egy bizonyos szintet. Tucat horror, ami mai szemmel már unalmas.

 
Márton   2018. 11. 02.

Egy kis dráma is belefért a Halloween kilencedik részébe

A kilencedik Halloween filmet hozta el nekünk nézőknek 2007-ben Rob Zombie rendező és forgatókönyvíró és úgy gondolta a gyártó stúdió, hogy épp itt az ideje Carpenter mesterművének a remakelésének! Jómagam kimondottan szerettem az eredeti 78-as Halloween filmet, de az utána készült folytatások (talán csak a 81-es második rész kivételével) elég gyenge, sőt, már-már silány minőséget képviseltek, ezért is voltam kíváncsi a Zombie féle változatra, ami azt a nem kisebb dolgot vette a fejébe, hogy megmutatja miként is született meg a Gonosz (mármint Michael Myers)! Tehát egyfajta újragondolása volt az eredetinek és egyben remakelése is, hisz a film majdnem a feléig Myers eredettörténetét láthatjuk... több»

 
Holló   2016. 04. 23.

Nagyon bugyuta tucatfilm, ami sehol sincs az eredeti mély és valóban félelmetes világához képest. A film az eleje után már egyáltalán nem töri magát, hogy akár csak kicsit is félelmetes legyen, csak önti a művért meg a meztelenkedést, és igazából abban reménykedik, hogy ezek majd elviszik a hátukon a filmet. Rob Zombie nagyon alulmúlta magát ezzel a mozival.

A film összbevétele 80 253 908 dollár volt (imdb.com).

 

Ez volt a legnagyobb bevételt hozó Halloween film (80 millió dollárt kaszált).

(ArpiHajdu és Réci )
 

John Carpenter nem látta a filmet, és azt mondta, nem fogja kritizálni, mivel a rendező a barátja.

(kázsé)
 

Malcolm McDowell sok felvételt elrontott, mert megnevettette színésztársait.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.