2023.10.22 05:48 tmotm Olvasottság: <100x
0

Reboot mit cs*cs

Szóval, a rendező Rob Zombie, aki az 1000 halott házával letett valamit az asztalra (emlékeim szerint jófélét, de erről akkor fogok írni, amikor megint megnézem a filmet... valamikor). Szóval úgy gondolta, hogy ő most csinál egy rebootot a Halloweenból és az majd jó lesz. Hááát...

nézzük a jó dolgokat. A történet egész jó, a rendezés is elfogadható, de amiért megkapta a 3 csillagot, azok a csöcsök. A 80-as években csöcs nélkül nem készült film (Isten, Buddha, Allah, etc áldja őket érte), majd a 90-es években ez elkezdett kihalni, a 2000-resben pedig "and it's gone". Szóval az, hogy ő beletolt annyi csöcsöt, amennyit csak tudott, azért jár a plusz pont.

Reboot mit cs*cs

Ahogy fölépítette a gonosz karakterét, az lehetett volna jobb is, de így is simán vállalható volt. Úgy igazán a mindfuckok is kimaradtak. De aztán jött a főszereplő csaj... Most mit mondjak róla? Nem tudott volna annyi csöcsöt mutatni, hogy ne kívántam volna, hogy altatásban szedjék ki a végbelel végit és kössék hozzá egy Teslához, majd mikor felébred csak annyit lásson, hogy a Tesla sofőrje nekiáll tesztelni, hogy maximális sebességen mennyi is a hatótáv. Mert tudod, vannak azok a főszereplők, akik olyan irritálóak, hogy már a gonosznak szurkolsz, hogy nyírd már ki a picsába és haladjunk tovább, de csak nem sikerül. Akiről tudod, hogy csak azért éli túl, mert a rendező egy szadista, beteg állat és azt gondolja, hogy ő most a borzongatás helyett inkább a néző kínzását választja. Te pedig a film végére úgy vagy, hogyha inkább végbéltükrözésre mentél volna, annak lett volna valami haszna is.

0