Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
68%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
8
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Vélemények: Halloween (2007)

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 18.

legújabb vélemény

Iszonyatosan erős,és lényegre törő film Michael gyermekkorától kezdve.Hogyan vált gyilkológéppé?Állatkínzás,gyilkosság,pszichiátria,majd a többi gyilkosság.A jellem negatív fejlődése,és teljes idegi összeomlása.Rob Zombie brutális,és véres filmet aka... több»

 
dulkap   2015. 01. 22.

Ha valakinek a kedvencei közé tartozik az eredeti klasszikus mű az biztos fanyalog a film újraértelmezésén. Viszont aki eltud vonatkoztatni attól, az egy átlagnál semmivel se rosszabb horrorfilmet kap. Én nem mondom, hogy zseniális az alkotás, de egy... több»


 
harnas1207   2019. 04. 01.

Pozitív, hogy modernebb változatot kapott egy klasszikus. De még így sem tud megugrani egy bizonyos szintet. Tucat horror, ami mai szemmel már unalmas.

 
Márton   2018. 11. 02.

Egy kis dráma is belefért a Halloween kilencedik részébe

A kilencedik Halloween filmet hozta el nekünk nézőknek 2007-ben Rob Zombie rendező és forgatókönyvíró és úgy gondolta a gyártó stúdió, hogy épp itt az ideje Carpenter mesterművének a remakelésének! Jómagam kimondottan szerettem az eredeti 78-as Hallo... teljes kritika»

 
Owotonor   2020. 01. 13.

Nyersen megreformált könyörtelenségét nem türtőztető remake - ami próbálja a réginek a hangulatát és ötleteit átvenni - ötvözni kicsit átírva több kevesebb sikerrel. Rob a karaktereket az elején úgy alakítgatta kedvére hogy az utálatra méltatott csal... több»

 
Holló   2016. 04. 23.

Nagyon bugyuta tucatfilm, ami sehol sincs az eredeti mély és valóban félelmetes világához képest. A film az eleje után már egyáltalán nem töri magát, hogy akár csak kicsit is félelmetes legyen, csak önti a művért meg a meztelenkedést, és igazából abb... több»

 
moov18   2016. 02. 10.

Jelen filmünk Rob Zombie rendezésében egy igazi klasszikus kérem szépen. Egy gyilkos elme születését, létezését, életét mutatja be. Nem akármilyen módon. Egészen gyermekkorától nyomon követhetjük. Bemutatja miként jut el valaki odáig, hogy egy szadis... több»

 
HitGirl   2019. 10. 09.

Ez a film meglehetősen gyenge, felvizezett változata lett az eredetinek. Az a baj, hogy ma azt hiszik, elég, ha mindent megtesznek, hogy a film R-rated legyen, vagyis tesznek bele káromkodást, pucérkodást, meg gyilkolászást, és ettől máris félelmetes... több»

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.