Dead Awake előzetes - Amikor a horror és az alvási paralízis találkozik...

Nézd meg magyar felirattal a Dead Awake első előzetesét!

Az alvási bénulás állapotában az azt átélő személy a szemén kívül képtelen bármelyik másik izmát megmozdítani. Bár az állapot nem tart túl sokáig, meglehetősen rémisztő lehet, mely gyakran párosul erős félelemmel, és hallucinációval. Nos, a Dead Awake alkotói, akiknek egyszersmind a Végső állomást is köszönhetjük, ezt az egyébként sem kellemes, de annál gyakoribb jelenséget vették alapul horrorfilmjükhöz.

A film története szerint egy fiatal lányt megtámad egy ősi gonosz lény, aki alvási bénulás állapotában fojtja meg áldozatait. A lánynak nem csak saját, de barátai túléléséért is meg kell küzdenie. Ebben segítségre talál egy férfiben, aki hosszú ideje kutat a több száz áldozatot számláló lény után.

A Dead Awake főszerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Jocelin Donahue (Insidious: A gonosz háza), Brea Grant (Halloween II) és Lori Petty. A rendezői széket Phillip Guzman foglalhatja el, míg a forgatókönyvet Jeffrey Reddick jegyzi. A film október végén debütál a tengerentúlon. A magyar feliratos előzetest idelent találjátok. 

45 Dead Awake  (2016)

(2) (1)

horror | thriller

A film története szerint egy fiatal lányt megtámad egy ősi gonosz lény, aki alvási bénulás állapotában fojtja meg áldozatait. A lánynak nem csak saját, de barátai... több»