Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Motel 3 (2011)

Hostel: Part III
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
20
Képek
1
Videók

Galéria (20)

Zulay Henao
John Hensley
Skyler Stone
Sarah Habel
Zulay Henao
Zulay Henao
Kelly Thiebaud
Sarah Habel
Zulay Henao
John Hensley
Zulay Henao
John Hensley
Sarah Habel
Zulay Henao

Videók (1)

 
Kóborló   2021. 06. 21.

legújabb vélemény a nap véleménye

3
Fő a változatosság

Annak idején hatalmas visszhangja volt az első Motel filmnek. A kritikusok kimondottan kedvelték, a mozipénztáraknál is igencsak szépen termelt, és a forgatókönyvírójának és egyben rendezőjének, Eli Roth-nak sikerült mind a szlovákiai, mind a csehors... teljes kritika»

 
Zsófi   2017. 05. 24.

1

Uhhh hát arra számítottam, hogy hasonló lesz mint az első 2 rész csak más szereplőkkel. A kínzás részek természetesen megmaradtak de mégis megújult az egész. Amikor arra "szavaznak" hogy épp mivel kínozza az "áldozatot" az ember, az kicsit elgondolko... több»

 
moov18   2016. 02. 16.

1

Elérkezett a Motel is a harmadik részéhez. Egész jó lett be kell, hogy valljam. Külön tetszett, hogy televágták csavarokkal, fordulatokkal. Az előző részek ilyen téren eléggé egysíkúak voltak, itt próbálták csűrni-csavarni az egyébként már bejáratott... több»

 
Dániel Tóth   2021. 04. 15.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Na igen, a film utolsó 15-20 perce. Vagy legyen inkább 10. Pont ezzel kapcsolatban nem hagy nyugodni valami. Amikor Scott bent ragad, és akkor úgy néz ki, benn is ég, míg Carter elhúz a kocsival... akkor Scott hogy a pitvarba ér oda Kendrához előbb, mint Carter? :)))

 

A filmet Detroitban forgatták. Las Vegasban, ahol a történet is játszódik, nem forgatott a stáb, csupán egy-két külső helyszínt rögzítettek a filmhez.

(Kóborló )
 

A film megrendezésének lehetőségét felajánlották az első két Motel film rendezőjének, Eli Roth-nak, de végül nem vállalta el.

(Kóborló )
 

A film nem került mozivászonra.

(mamiéstöti2)