Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
54
Vélemények
26
Képek
7
Videók
Britt Robertson
Luke Kirby
Juliet Rylance
Bryce Gheisar
Dennis Quaid
Bryce Gheisar
Bryce Gheisar
Dennis Quaid
Lasse Hallström
K.J. Apa
K.J. Apa
Dennis Quaid
Bryce Gheisar
Britt Robertson
K.J. Apa
 
Shelby07   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

Cselekményleírást tartalmazhat!!

Szívszorító kutyás történet. Nagyon köszönöm akinek ez kipattant a fejéből, mert csodálatos film. Persze van benne némi fantasy ( mert nem hiszek a reinkarnációban ), de ettől még szebb az egész, mert biztos vagyok benne, hogyha a kutyák tehetnék, a haláluk után másik testben visszajönnének a gazdájukhoz, hogy újra velük lehessenek. Bevallom majdnem végigbőgtem a filmet, és csak egyszer tudtam megnézni, mert ha megnézném még egyszer azt is végig bőgném. Nagy szívfájdalmam volt, mert amikor megnéztem akkor nagyon beteg volt a kutyusom és azóta itt is hagyott engem. Ezért egy nagyon fájdalmas film a számomra. Azonban ajánlom mindenkinek, mert nagyon szép történet és szívbemarkoló. Ráadásul van már második része is, így ha valaki most nézi meg, már nézheti is a következő részt.

 
Orosz István   2017. 02. 03.

Nekem nagyon tetszett,nagyon megható jelenetek voltak benne. Férfi szemmel énis megkönnyeztem. A történet egy részét minden gazdi átéli. Humor és dráma nagyszerű keveredése.Ez a film nem kidobott pénz! :)


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 01. 29.

Igazi feel-good mozi

Szerencsére csak utólag értesültem a film körüli botrányról, ha ezt előtte tudom, lehet, hogy más szemmel nézem a filmet, ám én még mindig szeretném hinni, hogy az állatkínzásos sztori nem igaz. Ennek ellenére azt kell mondanom, hogy ez egy gyönyörű film, megfelelő mennyiségű cuki faktorral, amelyet olvasva és látva is imádtam. Nem igazán értettem, hogy az alapvetően könyvhű adaptációt miért kellett egy pontban teljesen megváltoztatni (a Maya-s részre gondolok, amiben lényegében költöttek egy a könyvtől teljesen eltérő új sztorit) A magyar cím így bebukott, hiszen a filmben a kutyusnak e miatt a módosítás miatt nem 4, hanem 5 élete van. (ez picit ciki!) Így, hogy még túlzottan frissek a köny... több»

 
Deku   2017. 12. 08.

Nem ez lett álmaim netovábbja az egyszer már biztos. Azt hiszem engem ez a film kevésbé érintett meg mint a többséget de sajnos nálam nem hozta el a várt hatást és untatott. Ilyen is kellhet és biztos van olyan aki vevő is eme alkotásra de az nem én voltam sajnos.

 
HercegPeter   2018. 08. 02.

Kedves, szerethető film. Érzékenyebb lelkű egyéneknek a megtekintése csak 100-as zsepi jelenlétében ajánlott. A történet alapján nekem a Fekete szépség című film jutott eszembe. Ott is egy jólelkű állat szemével ismerhetjük meg annak hol vidámabb, hol szomorúbb mindennapjait. A különbség az, hogy míg az inkább dráma és felnőttesebb, addig itt sok viccesebb jelenet is látható és a fiatalabbak számára is könnyebben emészthető. A négy történet nem egyformán érdekes és érzelmes. Az egyértelműen kijelenthető, hogy az első a legjobb mindkét tekintetben. Én is hallottam erről az állatkínzásos sztoriról, láttam a botrányt keltő videót, de erről nem szeretnék nyilatkozni. A lényeg az, hogy a film szépre sikerült, persze azért elég sablonosra is. Én személy szerint örültem volna, ha a történetek jobban köthetőek lettek volna egymáshoz, de ezért ez is megteszi.

 
Hiába regény alapján készült, 10 perce se tartott a film, már öntudatlanul is azt kerestem, merre rejtették el a kutyatápot, amit el akarnak adni. Lasse Hallström keretes szerkezetű, reinkarnációs kutyásfilmje pontosan úgy néz ki, és úgy működik, mint a sok pénzből készült blökikaja hirdetések a tévében. 40/100 több»
 
Ha valaki, akkor Lasse Hallström nagyon ért ahhoz, hogy könnyeket csaljon a szemünkbe és mosolyt az arcunkra. Hát még akkor, amikor ehhez segítségül hívja az ember legjobb barátját, a négylábúakat. Az Egy kutya négy élete talán mégsem emiatt lesz leginkább emlékezetes. (6/10) több»
 
"Megtekintés: Ezt a filmet, ha hajlamos vagy elérzékenyülni, egyedül nézd meg. Semmi esetre sem a barátnőd mellett. Úgy kevésbé ciki... amikor a zsebkendőért nyúlsz.

És még így sem maxolták ki a hollywoodi giccsfaktort. Mert teszem azt, a második etap - mivel nagyjából mondható, hogy egy szkeccsfilmről beszélünk, amelyik többé kevésbé öt epizódon keresztül ível át - lehetett volna kicsit nyálasabb, ha rendőrbácsinak is jut egy barátnő, de azért ne akarjunk már mindent, nem igaz?" több»

A film összbevétele 205 736 628 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 47 170 forintot termelt.

 

A filmben feltűnt kutyafajták a következők: beagle, német juhász-terrier keverék, golden retriever, német juhász, Pembroke Welsh Corgi és St. Bernard-ausztrál juhász keverék.

(Shelby07 )
 

Amikor kiszivárgott egy videó arról, hogy az egyik kutya erőszakkal merült vízzel teli medencébe, a készítők visszavonták az amerikai premiert, azonban az American Humane Association 2017. február 4-én bejelentette, hogy a felvételeket félrevezető módon szerkesztették, és nem történt visszaélés.

(Shelby07 )
 

7 év korkülönbség van Britt Robertson és KJ Apa között, akik a filmben egy párt alkotnak.

(Shelby07 )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.