Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
53
Vélemények
26
Képek
7
Videók
 
Orosz István   2017. 02. 03.

Nekem nagyon tetszett,nagyon megható jelenetek voltak benne. Férfi szemmel énis megkönnyeztem. A történet egy részét minden gazdi átéli. Humor és dráma nagyszerű keveredése.Ez a film nem kidobott pénz! :)

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 01. 29.
Igazi feel-good mozi

Szerencsére csak utólag értesültem a film körüli botrányról, ha ezt előtte tudom, lehet, hogy más szemmel nézem a filmet, ám én még mindig szeretném hinni, hogy az állatkínzásos sztori nem igaz. Ennek ellenére azt kell mondanom, hogy ez egy gyönyörű film, megfelelő mennyiségű cuki faktorral, amelyet olvasva és látva is imádtam. Nem igazán értettem, hogy az alapvetően könyvhű adaptációt miért kellett egy pontban teljesen megváltoztatni (a Maya-s részre gondolok, amiben lényegében költöttek egy a könyvtől teljesen eltérő új sztorit) A magyar cím így bebukott, hiszen a filmben a kutyusnak e miatt a módosítás miatt nem 4, hanem 5 élete van. (ez picit ciki!) Így, hogy még túlzottan frissek a köny... több»


 
Deku   2017. 12. 08.

Nem ez lett álmaim netovábbja az egyszer már biztos. Azt hiszem engem ez a film kevésbé érintett meg mint a többséget de sajnos nálam nem hozta el a várt hatást és untatott. Ilyen is kellhet és biztos van olyan aki vevő is eme alkotásra de az nem én voltam sajnos.

 
HercegPeter   2018. 08. 02.

Kedves, szerethető film. Érzékenyebb lelkű egyéneknek a megtekintése csak 100-as zsepi jelenlétében ajánlott. A történet alapján nekem a Fekete szépség című film jutott eszembe. Ott is egy jólelkű állat szemével ismerhetjük meg annak hol vidámabb, hol szomorúbb mindennapjait. A különbség az, hogy míg az inkább dráma és felnőttesebb, addig itt sok viccesebb jelenet is látható és a fiatalabbak számára is könnyebben emészthető. A négy történet nem egyformán érdekes és érzelmes. Az egyértelműen kijelenthető, hogy az első a legjobb mindkét tekintetben. Én is hallottam erről az állatkínzásos sztoriról, láttam a botrányt keltő videót, de erről nem szeretnék nyilatkozni. A lényeg az, hogy a film szépre sikerült, persze azért elég sablonosra is. Én személy szerint örültem volna, ha a történetek jobban köthetőek lettek volna egymáshoz, de ezért ez is megteszi.

 
Berto49   2017. 04. 25.

Vártam ezt a filmet, de csalódtam. A kutyák ugyan nagyon szépek és aranyosak voltak, de sablon sablon hátán. Néha a monitoron keresztül kicsordult a nyál, könnyen összetéveszthető volt valamely sokadik Beethoven folytatással. Hallströmnek sokkal jobb filmjei vannak, pl. Árvák hercege, Gilbert Grape, stb. Az utóbbi években nem sikerül a régebbi színvonalat hozni. Nagy kár érte. A kutyák castingje kitűnően sikerült, mindegyiket elfogadtam volna, legjobban Bailey tetszett. Hozzájárult a nemtetszésemhez, hogy a forgatás során állatkínzás is előfordult.

Britt Robertson
Luke Kirby
Juliet Rylance
Bryce Gheisar
Dennis Quaid
Bryce Gheisar
Bryce Gheisar
Dennis Quaid
Lasse Hallström
K.J. Apa
K.J. Apa
Dennis Quaid
Bryce Gheisar
Britt Robertson
K.J. Apa
 
Hiába regény alapján készült, 10 perce se tartott a film, már öntudatlanul is azt kerestem, merre rejtették el a kutyatápot, amit el akarnak adni. Lasse Hallström keretes szerkezetű, reinkarnációs kutyásfilmje pontosan úgy néz ki, és úgy működik, mint a sok pénzből készült blökikaja hirdetések a tévében. 40/100 több»
 
Ha valaki, akkor Lasse Hallström nagyon ért ahhoz, hogy könnyeket csaljon a szemünkbe és mosolyt az arcunkra. Hát még akkor, amikor ehhez segítségül hívja az ember legjobb barátját, a négylábúakat. Az Egy kutya négy élete talán mégsem emiatt lesz leginkább emlékezetes. (6/10) több»
 
"Megtekintés: Ezt a filmet, ha hajlamos vagy elérzékenyülni, egyedül nézd meg. Semmi esetre sem a barátnőd mellett. Úgy kevésbé ciki... amikor a zsebkendőért nyúlsz.

És még így sem maxolták ki a hollywoodi giccsfaktort. Mert teszem azt, a második etap - mivel nagyjából mondható, hogy egy szkeccsfilmről beszélünk, amelyik többé kevésbé öt epizódon keresztül ível át - lehetett volna kicsit nyálasabb, ha rendőrbácsinak is jut egy barátnő, de azért ne akarjunk már mindent, nem igaz?" több»

A film összbevétele 205 736 628 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 47 170 forintot termelt.

 

A filmet nagyjából 22M $-ból forgatták le Kanadában.

(dulkap)
 

Eredetileg Bradley Cooper adta volna a főszereplő kutya szinkronhangját, ám őt végül lecserélték Josh Gad-re.

(dulkap)
 

A film W. Bruce Cameron "A Dog's Purpose" című könyve alapján készült.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.