Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
82%

Egy kutya négy élete (2017)

A Dog's Purpose
Filmadatlap
 
30
Szereplők
54
Vélemények
26
Képek
7
Videók
 
Shelby07   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

1
Cselekményleírást tartalmazhat!!

Szívszorító kutyás történet. Nagyon köszönöm akinek ez kipattant a fejéből, mert csodálatos film. Persze van benne némi fantasy ( mert nem hiszek a reinkarnációban ), de ettől még szebb az egész, mert biztos vagyok benne, hogyha a kutyák tehetnék, a haláluk után másik testben visszajönnének a gazdájukhoz, hogy újra velük lehessenek. Bevallom majdnem végigbőgtem a filmet, és csak egyszer tudtam megnézni, mert ha megnézném még egyszer azt is végig bőgném. Nagy szívfájdalmam volt, mert amikor megnéztem akkor nagyon beteg volt a kutyusom és azóta itt is hagyott engem. Ezért egy nagyon fájdalmas film a számomra. Azonban ajánlom mindenkinek, mert nagyon szép történet és szívbemarkoló. Ráadásul van már második része is, így ha valaki most nézi meg, már nézheti is a következő részt.

 
Orosz István   2017. 02. 03.

4

Nekem nagyon tetszett,nagyon megható jelenetek voltak benne. Férfi szemmel énis megkönnyeztem. A történet egy részét minden gazdi átéli. Humor és dráma nagyszerű keveredése.Ez a film nem kidobott pénz! :)


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 01. 29.

1
Igazi feel-good mozi

Szerencsére csak utólag értesültem a film körüli botrányról, ha ezt előtte tudom, lehet, hogy más szemmel nézem a filmet, ám én még mindig szeretném hinni, hogy az állatkínzásos sztori nem igaz. Ennek ellenére azt kell mondanom, hogy ez egy gyönyörű ... teljes kritika»

 
Deku   2017. 12. 08.

0

Nem ez lett álmaim netovábbja az egyszer már biztos. Azt hiszem engem ez a film kevésbé érintett meg mint a többséget de sajnos nálam nem hozta el a várt hatást és untatott. Ilyen is kellhet és biztos van olyan aki vevő is eme alkotásra de az nem én voltam sajnos.

 
HercegPeter   2018. 08. 02.

0

Kedves, szerethető film. Érzékenyebb lelkű egyéneknek a megtekintése csak 100-as zsepi jelenlétében ajánlott. A történet alapján nekem a Fekete szépség című film jutott eszembe. Ott is egy jólelkű állat szemével ismerhetjük meg annak hol vidámabb, ho... több»

 
dailyfilmsan   2017. 10. 31.

0

Annyira édes kis film hogy belehalok és nem sírós!!! kutyusos filmnél ez plusz pontot ér ;)

 
Berto49   2017. 04. 25.

0

Vártam ezt a filmet, de csalódtam. A kutyák ugyan nagyon szépek és aranyosak voltak, de sablon sablon hátán. Néha a monitoron keresztül kicsordult a nyál, könnyen összetéveszthető volt valamely sokadik Beethoven folytatással. Hallströmnek sokkal jobb... több»

Galéria (26)

Britt Robertson
Luke Kirby
Juliet Rylance
Bryce Gheisar
Dennis Quaid
Bryce Gheisar
Bryce Gheisar
Dennis Quaid
Lasse Hallström
K.J. Apa
K.J. Apa
Dennis Quaid
Bryce Gheisar
Britt Robertson
K.J. Apa

Videók (7)

A film összbevétele 205 736 628 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 47 170 forintot termelt.

 

A filmben feltűnt kutyafajták a következők: beagle, német juhász-terrier keverék, golden retriever, német juhász, Pembroke Welsh Corgi és St. Bernard-ausztrál juhász keverék.

(Shelby07)
 

Amikor kiszivárgott egy videó arról, hogy az egyik kutya erőszakkal merült vízzel teli medencébe, a készítők visszavonták az amerikai premiert, azonban az American Humane Association 2017. február 4-én bejelentette, hogy a felvételeket félrevezető módon szerkesztették, és nem történt visszaélés.

(Shelby07)
 

7 év korkülönbség van Britt Robertson és KJ Apa között, akik a filmben egy párt alkotnak.

(Shelby07)
 

A filmet nagyjából 22M $-ból forgatták le Kanadában.

(dulkap)
 

Eredetileg Bradley Cooper adta volna a főszereplő kutya szinkronhangját, ám őt végül lecserélték Josh Gad-re.

(dulkap)
 

A film W. Bruce Cameron "A Dog's Purpose" című könyve alapján készült.

(dulkap)
 

A film amerikai premierjét lefújták, miután a PETA nevű állatvédő szervezet a film bojkottjára szólított fel.

(wintermat)
 
Hiába regény alapján készült, 10 perce se tartott a film, már öntudatlanul is azt kerestem, merre rejtették el a kutyatápot, amit el akarnak adni. Lasse Hallström keretes szerkezetű, reinkarnációs kutyásfilmje pontosan úgy néz ki, és úgy működik, mint a sok pénzből készült blökikaja hirdetések a tévében. 40/100 több»
 
Ha valaki, akkor Lasse Hallström nagyon ért ahhoz, hogy könnyeket csaljon a szemünkbe és mosolyt az arcunkra. Hát még akkor, amikor ehhez segítségül hívja az ember legjobb barátját, a négylábúakat. Az Egy kutya négy élete talán mégsem emiatt lesz leginkább emlékezetes. (6/10)
 
"Megtekintés: Ezt a filmet, ha hajlamos vagy elérzékenyülni, egyedül nézd meg. Semmi esetre sem a barátnőd mellett. Úgy kevésbé ciki... amikor a zsebkendőért nyúlsz.

És még így sem maxolták ki a hollywoodi giccsfaktort. Mert teszem azt, a második etap - mivel nagyjából mondható, hogy egy szkeccsfilmről beszélünk, amelyik többé kevésbé öt epizódon keresztül ível át - lehetett volna kicsit nyálasabb, ha rendőrbácsinak is jut egy barátnő, de azért ne akarjunk már mindent, nem igaz?" több»