Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
83

Egy kutya négy élete

(A Dog's Purpose)
 
Orosz István  2017. 02. 03. 21:23

Nekem nagyon tetszett,nagyon megható jelenetek voltak benne. Férfi szemmel énis megkönnyeztem. A történet egy részét minden gazdi átéli. Humor és dráma nagyszerű keveredése.Ez a film nem kidobott pénz! :)

 
hsanya182  2017. 03. 05. 16:34

Aranyos és tanulságos családi vígjáték, jó kis spirituális szállal van fűszerezve, ami egyedivé teszi és kimagaslik a többi közül. A kutya a gazdájával azonosulva átéli, az ember magának megteremtett házasság gyötrelmeit, párkapcsolatok sokaságát, kötelességet, mindig egy másfajta erőszakot amit az ember magának köszönhet...Érdemes nézni, dráma és vidámság remekül váltakozik...

 
Berto49  2017. 04. 25. 19:47

Vártam ezt a filmet, de csalódtam. A kutyák ugyan nagyon szépek és aranyosak voltak, de sablon sablon hátán. Néha a monitoron keresztül kicsordult a nyál, könnyen összetéveszthető volt valamely sokadik Beethoven folytatással. Hallströmnek sokkal jobb filmjei vannak, pl. Árvák hercege, Gilbert Grape, stb. Az utóbbi években nem sikerül a régebbi színvonalat hozni. Nagy kár érte. A kutyák castingje kitűnően sikerült, mindegyiket elfogadtam volna, legjobban Bailey tetszett. Hozzájárult a nemtetszésemhez, hogy a forgatás során állatkínzás is előfordult.

 
lexlutor  2017. 01. 26. 23:13

Ez a film egy nagy kamu! A történet arról szól, hogy gondoskodjunk az állatokról, hiszen érző lelkek. Erre pont a film készítői a legnagyobb ellenpéldák. A film jó, de elitélendő, hogy milyen ára volt annak, hogy elkészüljön.

 
Dan  2017. 01. 29. 16:37

Nem értem miért engedik, hogy ezt a filmet bemutassák a moziban! Felháborító! Bojkottálni kellene az állatok védelme érdekében!

Britt Robertson
Luke Kirby
Juliet Rylance
Bryce Gheisar
Dennis Quaid
Bryce Gheisar
Bryce Gheisar
Dennis Quaid
Lasse Hallström
K.J. Apa
K.J. Apa
Dennis Quaid
Bryce Gheisar
Britt Robertson
K.J. Apa
VOX.hu - Egy kutya négy élete
Hiába regény alapján készült, 10 perce se tartott a film, már öntudatlanul is azt kerestem, merre rejtették el a kutyatápot, amit el akarnak adni. Lasse Hallström keretes szerkezetű, reinkarnációs kutyásfilmje pontosan úgy néz ki, és úgy működik, mint a sok pénzből készült blökikaja hirdetések a tévében. 40/100
Hessteg: Egy kutya négy élete
Ha valaki, akkor Lasse Hallström nagyon ért ahhoz, hogy könnyeket csaljon a szemünkbe és mosolyt az arcunkra. Hát még akkor, amikor ehhez segítségül hívja az ember legjobb barátját, a négylábúakat. Az Egy kutya négy élete talán mégsem emiatt lesz leginkább emlékezetes. (6/10)
 

A filmet nagyjából 22M $-ból forgatták le Kanadában.

(dulkap)
 

Eredetileg Bradley Cooper adta volna a főszereplő kutya szinkronhangját, ám őt végül lecserélték Josh Gad-re.

(dulkap)
 

A film W. Bruce Cameron "A Dog's Purpose" című könyve alapján készült.

(dulkap)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.