Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Az élet ízei (2014)

The Hundred-Foot Journey
Filmadatlap
 
29
Szereplők
35
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Galéria (10)

Manish Dayal
Helen Mirren
Helen Mirren
Clément Sibony
Manish Dayal
Manish Dayal
Om Puri
Helen Mirren
Helen Mirren
Helen Mirren
Helen Mirren
Helen Mirren
Helen Mirren
Helen Mirren
Helen Mirren

Videók (2)

 
apdori   2019. 08. 16.

legújabb vélemény

0

Nekem nagyon tetszett, érdemes megnézni!

 
indingo   2017. 04. 15.

0

Az egyik kedvenc filmem, az ilyen főzés témájú filmekben a legjobb. Az indiai-amerikai konyha összetalálkozása, és a szereposztása is remek a filmnek. Humoros, romantikus és tartalmas.

 
Berto49   2017. 05. 12.

0

Kajapornó, ahogy előző véleményben olvasható. Ez a legkifejezőbb, legtalálóbb jelzője a filmnek. Lasse Hallström szégyenkezhet, hogy ilyen meseszerű, giccses film jött ki a keze alól az "Árvák hercege" és a "Gilbert Grape" után. Igaz, már nem előszö... több»

 
dailyfilmsan   2019. 08. 10.

0

Szerintem egy nagyon hangulatos film. Tipikusan az a fajta ami egy életérzést, egy kultúrát mutat be. Jelen esetben a francia és az indiai konyha találkozását. Látványos és nem érdemes üres hassal nézni. Van egy romantikus töltet is ami átlengi az egész filmet. Egyszóval bájos, megéri megnézni.

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

0

Nagyon bájos film. Van benne küzdés és komoly célok, aminek irányából eltántoríthatatlan az indiai srác. Szinte érzi az ember az ételek illatát. Nem túl erőltetett a szerelmi szál sem.

 
hsanya182   2015. 05. 06.

1

Aranyos tanulságos filmecske a kreativitásról. Benne vannak az élet apró részletei: "Ha a másikat felsegíted, ő is fel fog segíteni téged." "Állj az ellenséged mellé." "Mindenki a saját maga döntését válallja." "Senkinek az elismerésére ne szorulj rá." És mindemellett jó szinészi alakítások! :)

 
diumiu   2017. 12. 29.

0

Szeretem az ilyen jellegű filmeket, az egyik kedvenc kategóriám. Tetszett ez a film, egy kedves történetről van szó, bármikor szívesen újranézem. Kikapcsol, felvidít és elgondolkoztat. Ajánlom mindenkinek!

A film összbevétele 88 880 821 dollár volt (imdb.com).

 

Az egymás felé néző két étterem digitálisan készült. A Maison Mumbai valóban nagy területen állt. A gyártók 75 méteres útszakaszon emeltek egy épületet, homlokzatot építették az ellenkező oldalon egy kék képernyővel a tetején.

(diumiu)
 

A regény a '90-es években íródott, de a a történetet korszerűsíteni kell a filmhez.

(diumiu)
 

A film producerei Oprah Winfrey és Steven Spielberg voltak.

(mamiéstöti2)
 

A filmet Franciaországban és Indiában forgatták.

(dulkap)
 

A film alapjául szolgáló regényben a történet az 1990-es években játszódik.

(dulkap)