Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%
Filmadatlap
 
35
Szereplők
9
Vélemények
25
Képek
6
Videók

Vélemények: Szellemirtók: Az örökség (2021)

 
Gábor390920   2021. 11. 24.

legújabb vélemény

1
Szórakoztató családi mozi

Úgy, hogy nem láttam még a Szellemirtók-filmeket, nem voltak elvárásaim a filmmel kapcsolatban. A sztorinak van eleje, közepe és vége, a poénok szerintem remekül működtek, és a karakterek is megfelelően ki voltak dolgozva. Kicsik és nagyok egyaránt derülnek majd rajta, hiszen nálunk az egész moziterem nevetett a poénokon. Aki látta a Szellemirtókat, annak pedig biztosan jó lesz egy méltó folytatást látni a 2016-os női Szellemirtók után.

 
stif   2021. 11. 23.

2

Kövezzetek meg, de én nem láttam a korábbi Szellemirtók filmeket. Egyiket sem, viszont ez a film most nagyon meghozta hozzá a kedvem. Tetszett, hogy az új rész úgy csatlakozott rá a korábbiakra, hogy minden könnyen értelmezhető volt. Nem egy "elitist... több»


 
Tomi   2021. 11. 22.

2

Én egyszerűen nem tudtam betelni ezzel a filmmel, annyira irtó jól meg "csinálva" az egész úgy, ahogy van. Reitman öröksége nagyon jó kezekben van, és szerintem érdemes lenne tovább bővíteni ezt a világot, bárki, bármit is mondjon!

 
Face   2021. 11. 21.

2

Mondjanak bármit a kritikusok (bár egész jókat mondtak), ez az a film, amit megérdemeltek a Szellemirtók rajongói, de nem csak ők, hanem egy az új generáció is, akiknek talán nem mond sokat a régi klasszikus. Szép főhajtás ez az eredeti filmek előtt,... több»

 
Holló   2021. 11. 19.

2

Elmondhatatlanul nagyon vártam az új Szellemirtókat, ugyanakkor tartottam is tőle, hogy nagyon elszrúják majd a folytatást. Szerencsére nem ez történt, Jason Reitman pedig méltó negyedik részt kanyarintott az egész franchise-hoz, ami méltósággal nyúl az alapanyaghoz. Én csakis ajánlani tudom, gyerekek. Üljetek be rá mielőbb!

 
Csillagpor   2021. 11. 18.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Hozza a várt deja vu hangulatot és a régi szép emlékeket. A régi színészek is megjelennek a végén, és egyfajta búcsú is ez a szériától. Átadták az újabb, fiatalabb generációnak a stafétabotot.

 
András   2021. 11. 20.

1

A mai filmiparpból továbbra is hiányolom az eredetisége, sajnos ezen az új Szellemirtók film sem segít, ettől függetlenül viszont nagyon is eredeti film önmagában. Kár, hogy nem ez készült el a 2016-os változat helyett...

 
macuska   2021. 11. 18.

1

Nagyon adtam az új karaktereket, tetszik az új design, az új világ...eszméletlenül jól sikerült az Örökség. Nem mondanám, hogy kizárólag lerója a tiszteletét az eredeti filmek előtt, hanem egy remek folytatás is.

 
Péter Fazekas   2021. 11. 24.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Tartottam, hogy csalódni fogok, de elég jó film.