Az év legjobban várt fantasy sorozata, itt a premierdátum és az új előzetes

A Disney+ 2023. december 20-án mutatja be a Percy Jackson és az olimposziak című sorozat első két epizódját, amely Rick Riordan könyvsorozatán alapul, és egy fiatal félistenről, Percyről szól. 

Chris Columbus, aki korábban az első két Harry Potter-film rendezője volt, 2010-ben rendezte a Percy Jackson filmadaptációját Percy Jackson és az olimposziak - Villámtolvaj címmel, amelynek 2013-ban folytatása is készült, de egyik film sem érte el a Harry Potter sikerének szintjét. 

Miután a Disney 2019-ben felvásárolta a 21st Century Foxot, megszerezte a Percy Jackson-regények jogait. Riordan, aki elégedetlen volt a filmekkel, megerősítette, hogy együttműködik a Disneyvel egy élőszereplős tévésorozaton. 

Az új Disney+ szériában olyan színészeket láthatunk majd, mint Walker Scobell, Leah Sava Jeffries, Aryan Simhadri, de mellékszereplőkét Lin-Manuel Miranda is feltűnik majd. 

Rick Riordan maga is részt vett a tévésorozat készítésében, biztosítva, hogy az hű maradjon a könyveihez. Ha a sorozat sikeres lesz, a kiterjedt forrásanyag miatt akár több évad is készölhet.

A sorozat új előzetesét idelent láthatod.

akció | családi | dráma | kaland

A sorozat Rick Riordan azonos című könyvsorozatán alapul, amely egy 12 éves félistenről, Percyről szól, akinek feladata Zeusz ellopott villámának visszaszerzése, hogy... több»