Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
87

Tiszta szívvel

(Tiszta szívvel)
 
hsanya182  2017. 11. 15.

Elég bunkó, primitív, alpári tolószékes bűnözés film. Nem izgalmas, igaz a kivitelezés jóra sikerült, van benne sok meglepő dolog, a fekete humor is jól működik. Magyar csemege. El lehet vele tölteni az időt, de nem vezet sehova, inkább negatív érzéseim támadtak...

 
szucszoli  2017. 11. 02.

Ez a film a meglepetés erejével bír. Már rákészültem, hogy valami irritáló, szájbarágós toleranciakampány lesz belőle, (Ez a filmplakát is megtévesztő ilyen szempontból.) de ehelyett egy teljesen jól működő koncepciót kapunk szerethető, szimpatikus figurákkal és egy csomó kifejezetten szórakoztató szituációt. Mint pl. a pecázós jelenetet, vagy amikor Thuróczy nem tud kijutni a kapun. :) Thuróczy Szabolcs egy nagyon tehetséges színész és az ő jelenléte és megszólalásai nagyon sokat hozzáadnak a filmhez. Le a kalappal Till Attila előtt. Ki se néztem volna belőle, hogy sikerüljön neki megfelelő távolságtartással és hitelességgel megközelítenie egy szülő-gyerek közt feszülő konfliktust és nem utolsó sorban a fogyatékkal élők helyzetére is igen kifinomult módon reflektál. Sokat emelt volna a színvonalon, ha egy kicsit egyértelműbb, vagy misztikusabban módon jelenítette volna meg azokat a szituációkat, amik nem a valóságban játszódnak, mert engemet gyakran zavarba ejtett, hogy miért ilyen darabos és lyukas a cselekménye... Legnagyobb hátránya a filmnek, hogy hiányzik belőle a drámai erő. Ennek ellenére is azt gondolom, hogy ez a film sokkal inkább érdemelt volna bármilyen díjat, nemúgy, mint a túlhájpolt Saul Fia, vagy a Mindenki.

 
Deku  2017. 07. 10.

Egyszerűen nem. Szerintem csupa hype volt az egész. Ráadásul a semmire. Elhanyagolható színészi játékkal övezett film ez is. Csalódás az, hogy nem jött ki belőle több.

 
Timike  2016. 08. 19.

Hogy ez a film mennyire jó! Már nagyon várom, hogy kijöjjön DVD-n és újranézhessem. A történetet nagyon jól összerakták és a szereplők is remekül játszottak.

 
tamas84  2016. 05. 22.

Van abban valami, hogy ez a magyar Életrevalók! Igazán erős film, humoros, drámai, akciódús, ajánlom!

Gődény György
Gődény György
Gődény György
Fenyvesi Zoltán
Supernaturalmovies: Tiszta Szívvel
Legutóbb a Hurok okozott kissé ügyetlen - bár néhol igenis kellemes meglepetést - most pedig Till Attila filmje, a Tiszta Szívvel döbbentett rá, hogy a hazai filmes éra immáron kint van az állóvízből. 7/10
24.hu - Rokkant lettem, bérgyilkolnék
Lövöldözés, szerb maffiózók, pia, csajok, vérebek – és kerekesszék és rokkant-moped. Tilla megmutatja: egy akcióvígjátéknak szíve is lehet, tiszta szíve. Kritika.
Revizor: BELÜLRŐL JÖN
Ide nekünk a magyar zsánerfilmet, mondogatjuk jó ideje, ám miközben ezt mondogatjuk, igazából olyasmi mozira várunk, mint amilyen Till Attila második nagyjátékfilmje. Lehetnek hibái, de legyen vér a pucájában, gondolatok az agyában, s dobogjon valami a mellkasában. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA.
 

A Tiszta szívvel volt Fenyvesi Zoltán első nagyjátékfilmje, amelyben szerepet kapott.

(Szilonka)
 

A film fő gonoszát játszó Vitanovics Dusán polgári foglalkozása idegsebész.

(Hablaty)
 

A Tiszta szívvel Till Attila második nagyjátékfilmje.

(Hablaty)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.