Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
81%

Tiszta szívvel (2016)

Tiszta szívvel
Filmadatlap
 
15
Szereplők
38
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
HanGa   2020. 10. 16.

legújabb vélemény

Nekem nagyon tetsztt a film és a stílus, amelyben feldolgozzák hogy mi játszódik le a fiúban, hogy éli meg a betegségét, a családjában történt dolgokat.

 
Deku   2017. 07. 10.

Egyszerűen nem. Szerintem csupa hype volt az egész. Ráadásul a semmire. Elhanyagolható színészi játékkal övezett film ez is. Csalódás az, hogy nem jött ki belőle több.


 
indingo   2017. 04. 10.

Tavalyi év legjobb filmje nálam, és nem a magyarok között, hanem úgy összesen. Tillából ki se nézek ilyen gondolatokat. A történet remek volt és imádtam a szereplőket is.

 
dulkap   2016. 05. 05.

Már jópár éve kerülöm az előzeteseket, leírásokat, kritikákat a sok spoiler miatt. Nagyjából készítők, stílus és plakát alapján belövöm, hogy érdekel-e és azért moziba járóként az előzeteseket sem lehet teljesen elkerülni. Ezt csak azért írom, mert l... több»

 
HercegPeter   2018. 02. 19.

Valami gyenge, érzelgős drámára számítottam, mivel nem szoktam nagyon utánajárni a soron következő filmeknek. Hát itt most nagyon benéztem. A történet lassacskán folyik, ennek ellenére végig érdekes. Nem tudom miért tűnt fel, de itt valahogy a párbes... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 22.

Mi a pozitívuma ennek a filmnek?Hogy vége lett,és nem kell többet megnéznem.Amatőr benne mindenki,és minden!Gyenge produkció.

 
Szilonka   2017. 05. 18.

Engem magával ragadott a film. Több mondanivalója is volt és volt benne valami mesés volna is a képregényeken túl, ami megfogott.

Galéria (10)

Gődény György
Gődény György
Gődény György
Fenyvesi Zoltán

Videók (2)

A film összbevétele 45 358 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 21 000 000 forintot termelt. A hazai mozik összesen 21 003 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Tiszta szívvel volt Fenyvesi Zoltán első nagyjátékfilmje, amelyben szerepet kapott.

(Szilonka )
 

A film fő gonoszát játszó Vitanovics Dusán polgári foglalkozása idegsebész.

(Hablaty)
 

A Tiszta szívvel Till Attila második nagyjátékfilmje.

(Hablaty)
 

A Tiszta szívvel című filmet nevezte Magyarország a 2017. évi Oscar-díjra.

(Hablaty)
 
Legutóbb a Hurok okozott kissé ügyetlen - bár néhol igenis kellemes meglepetést - most pedig Till Attila filmje, a Tiszta Szívvel döbbentett rá, hogy a hazai filmes éra immáron kint van az állóvízből. 7/10 több»
 
Lövöldözés, szerb maffiózók, pia, csajok, vérebek – és kerekesszék és rokkant-moped. Tilla megmutatja: egy akcióvígjátéknak szíve is lehet, tiszta szíve. Kritika. több»
 
Ide nekünk a magyar zsánerfilmet, mondogatjuk jó ideje, ám miközben ezt mondogatjuk, igazából olyasmi mozira várunk, mint amilyen Till Attila második nagyjátékfilmje. Lehetnek hibái, de legyen vér a pucájában, gondolatok az agyában, s dobogjon valami a mellkasában. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA. több»