Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83

Tiszta szívvel (2016)

Tiszta szívvel
Filmadatlap
 
15
Szereplők
33
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 07. 10.

Egyszerűen nem. Szerintem csupa hype volt az egész. Ráadásul a semmire. Elhanyagolható színészi játékkal övezett film ez is. Csalódás az, hogy nem jött ki belőle több.

 
indingo   2017. 04. 10.

Tavalyi év legjobb filmje nálam, és nem a magyarok között, hanem úgy összesen. Tillából ki se nézek ilyen gondolatokat. A történet remek volt és imádtam a szereplőket is.


 
dulkap   2016. 05. 05.

Már jópár éve kerülöm az előzeteseket, leírásokat, kritikákat a sok spoiler miatt. Nagyjából készítők, stílus és plakát alapján belövöm, hogy érdekel-e és azért moziba járóként az előzeteseket sem lehet teljesen elkerülni. Ezt csak azért írom, mert lehet, hogy pont emiatt ért egy hangyányi csalódás, mert én bátrabb és több humorra számítottam, az önirónikus, fekete humor fajtából. De összességében ez egy jó film lett és a Pánik után ezen nem is lepődtem meg. Kiváló alapötlet, nemzetközi szinten mérten is remek rendezés és tökéletes a szereposztás. A forgatókönyv bátortalansága kicsit ront az összhatáson, de tetszett és jó ilyen filmet látni.

 
HercegPeter   2018. 02. 19.

Valami gyenge, érzelgős drámára számítottam, mivel nem szoktam nagyon utánajárni a soron következő filmeknek. Hát itt most nagyon benéztem. A történet lassacskán folyik, ennek ellenére végig érdekes. Nem tudom miért tűnt fel, de itt valahogy a párbeszédek voltak azok, amik a leginkább hitelessé tették a filmet. Tillának le kellene állni a tévés ripacskodásokkal és ezzel kell foglalkoznia. Filmet csinálni azt tud. Nagyon nem kedvelem, de itt most minden elismerésem. Ahogy a szereplők előtt is emelem kalapom. Mindenkinek más és más okból lehetett nehéz a szerep. Thuróczy-nak (aki mocskos erős volt itt) a szék miatt, a két srácnak pedig ha jól tudom ez az első filmje. Ennek ellenére egy bitang erős bemutatkozás ez tőlük. Tetszik a film humora, főleg Rupaszov és Barba Papa párbeszédei. Örültem, hogy egyik nagy kedvencem Mucsi Zoltán is felbukkan benne, ha csak egy-két pillanatra is. Kár, hogy nem kapott nagyobb szerepet. Számomra a film zenéje, volt az egyetlen, ami nem igazán jött át. Ennek ellenére azt kell hogy mondjam, furcsa hogy mostanában annyi Oscar-sikerünk volt és ez pont kimaradt belőle.

 
Szilonka   2017. 05. 18.

Engem magával ragadott a film. Több mondanivalója is volt és volt benne valami mesés volna is a képregényeken túl, ami megfogott.

Gődény György
Gődény György
Gődény György
Fenyvesi Zoltán
 
Legutóbb a Hurok okozott kissé ügyetlen - bár néhol igenis kellemes meglepetést - most pedig Till Attila filmje, a Tiszta Szívvel döbbentett rá, hogy a hazai filmes éra immáron kint van az állóvízből. 7/10 több»
 
Lövöldözés, szerb maffiózók, pia, csajok, vérebek – és kerekesszék és rokkant-moped. Tilla megmutatja: egy akcióvígjátéknak szíve is lehet, tiszta szíve. Kritika. több»
 
Ide nekünk a magyar zsánerfilmet, mondogatjuk jó ideje, ám miközben ezt mondogatjuk, igazából olyasmi mozira várunk, mint amilyen Till Attila második nagyjátékfilmje. Lehetnek hibái, de legyen vér a pucájában, gondolatok az agyában, s dobogjon valami a mellkasában. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA. több»
 

A Tiszta szívvel volt Fenyvesi Zoltán első nagyjátékfilmje, amelyben szerepet kapott.

(Szilonka )
 

A film fő gonoszát játszó Vitanovics Dusán polgári foglalkozása idegsebész.

(Hablaty )
 

A Tiszta szívvel Till Attila második nagyjátékfilmje.

(Hablaty )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.