Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
60

Bérgyilkost fogadtam (2018)

Dead in a Week: Or Your Money Back
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
10
Képek
5
Videók
 
indingo   2019. 03. 17.

Az előzetes alapján egy különleges humorú filmre számítottam egy izgalmas, bár szomorkás történettel. Minden érdekes jelenetet összevágtak a trailerbe. Közepes film.

 
vyctoria79   2019. 03. 19.

A nyers és abszurd angol humor kedvelőinek ajánlható ez a film. Maga a téma, az öngyilkosság, elég komoly, de a történet semmilyen mély mondanivalót nem tár elénk, és ezt én hiányoltam. Így csak az „egyszer éppen csak megnézhető” kategóriába sorolható.


 
dovetusfurdo   2019. 03. 17.
Szenvedés, de kinek ? Nézőnek biztos

Irgalmatlan gyenge poénok , gyenge színészek. Sztoriból lehetett volna jó film is, nem lett. Alig vártam, hogy vége legyen.

 
achyles77   2018. 11. 03.

Oké, hát ez eléggé jópofa film, szerintem remek poénokkal van tele, de nem vagyok benne biztos, hogy valaha még meg fogom nézni. Még akkor sem ha nagyon ötletes a sztori, de egyszerűen nálam nem lépett túl a sima egyszer nézhető-kategórián.

 
Denisqoo   2018. 11. 01.

Ízlés kérdése persze, hogy kinek mi tetszik, de nálam ez a film egyszerűen nem talált be. Jól szórakoztam persze, vagy legalábbis nem unatkoztam. A poénok egy kissé sótlanok voltak azt hiszem.

Freya Mavor
Aneurin Barnard
Aneurin Barnard
Freya Mavor
Tom Wilkinson
Freya Mavor
Tom Wilkinson
Tom Wilkinson
Christopher Eccleston
Tom Wilkinson
Aneurin Barnard
Aneurin Barnard
Freya Mavor
 
Bár a magyar címe ugyanaz, ez bizony nem egy Kaurismäki-film. több»
 

A Bérgyilkost fogadtam Tom Edmunds rendező első egészestés filmje.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.