Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
67

Bérgyilkost fogadtam (2018)

Dead in a Week (Or Your Money Back)
Filmadatlap
 
28
Szereplők
8
Vélemények
10
Képek
5
Videók
 
indingo   2019. 03. 17.

Az előzetes alapján egy különleges humorú filmre számítottam egy izgalmas, bár szomorkás történettel. Minden érdekes jelenetet összevágtak a trailerbe. Közepes film.

 
Timcsi   2019. 03. 30.

A sztori egész helyesnek tűnt elsőre, de nagyon nem állt össze a film.


 
Attila G.   2019. 04. 13.
Felüdítő elmerengés az X-Faktor jegyében

Először is szeretnék egy kicsi magyarázatot adni hozzászólásom címének talán kissé furcsa második részére. Éppen a Kino Café (egykori Szindbád) mozi felé tartottam a film vetítésére, melyre helyet foglaltam. A mozi felé közeledve azzal szembesültem, hogy egy nagyon ismerősnek tűnő, magas, szimpatikus, és egyébként kifejezetten vonzó és elegánsan öltöző hölgy sétál velem szembe az utcán. A Vígszínház mellett – éppen a hölgy mellett elsétálva – talán egy századmásodpercre találkozott is a tekintetünk. Tudatosult bennem, hogy az illető hölgy az X-Faktor aktuális (tavalyi) évadának egyik nagyon népszerű versenyzője, aki épphogy csak lecsúszott arról, hogy bekerüljön az évad legjobb 12 versenyzőj... több»

 
vyctoria79   2019. 03. 19.

A nyers és abszurd angol humor kedvelőinek ajánlható ez a film. Maga a téma, az öngyilkosság, elég komoly, de a történet semmilyen mély mondanivalót nem tár elénk, és ezt én hiányoltam. Így csak az „egyszer éppen csak megnézhető” kategóriába sorolható.

 
dovetusfurdo   2019. 03. 17.
Szenvedés, de kinek ? Nézőnek biztos

Irgalmatlan gyenge poénok , gyenge színészek. Sztoriból lehetett volna jó film is, nem lett. Alig vártam, hogy vége legyen.

Freya Mavor
Aneurin Barnard
Aneurin Barnard
Freya Mavor
Tom Wilkinson
Freya Mavor
Tom Wilkinson
Tom Wilkinson
Christopher Eccleston
Tom Wilkinson
Aneurin Barnard
Aneurin Barnard
Freya Mavor
 
Bár a magyar címe ugyanaz, ez bizony nem egy Kaurismäki-film. több»

A film 11 469 805 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 8 082 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Bérgyilkost fogadtam Tom Edmunds rendező első egészestés filmje.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.