Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
13
Szereplők
1
Vélemények
8
Képek
2
Videók

 
BoBamburg   2019. 06. 17.

Kicsit féltem, hogy mint laikus a témában nem nagyon fogom érteni a dolgokat és csak szárazon lenyomja a torkomon a film a lényeget, de szerencsére kellemesen csalódtam. Érthető, úgy ahogy átlátható (persze még jobb ha az ember jártas az angol politikában, ne adj isten ott is él), és kimondottan szórakoztató. Cumberbatch meg zseniális mint mindig.

 
Összegezve, filmként nem teljesít kifejezetten jól, viszont a közéleti diskurzust egy újabb szintre emelei, Benedict Cumberbatch pedig zseniális. több»
 
Annak ellenére, hogy HBO TV filmről beszélünk a szűkebbre szabott költségek csak nagyon ritkán észlelhetőek, ugyanakkor sosem zavaróak. No persze maga a műfaj, vagy a témaválasztás sem igényelt volna különösebben nagy büdzsét. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.