Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
21
Szereplők
4
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
Keiichi Tsuchiya   2020. 07. 03.

legújabb vélemény

Nem kifejezetten vagyok oda a történelmi drámákért, és bára a Lowry asszony sem igazán ütötte mg nálam a mércét, a zseniális alakításoknak és a jól megírt karaktereknek köszönhetően egy igazán pozitív filmélmény maradt. Nem hiszem, hogy valaha még egyszer meg fogom még nézni, de ez nem is akkora nagy baj, szerintem...néha nem kell túlspilázni a dolgokat. :)

 
doktorfaust   2019. 10. 25.

Nagyon szeretem a brit filmek sajátos hangulatát, a karaktereik kimértségét és visszafogott humorát. Imádtam ezt a filmet, szinte megidézte a 20. század első harmadának életérzését.


 
Stiff   2019. 02. 12.

Érdekes anya-fiú kapcsolatot ábrázol a film, de az én ízlésemnek túlságosan lassú és komótos. A színészek alakítása viszont zseniális, szóval elég vegyesek a benyomásaim. Ajánlani inkább azoknak merném, akiktől nem állnak messze a művészfilmek sem, a kommersz filmek kedvelői szerintem halálra unják magukat rajta.

 
olgaasFug   2019. 01. 11.

Igazán masszív történet, nem is könnyű falat és persze némi türelem is kellett hozzá, de szerintem megéri annak lenni, mégha a cselekmény egy kissé lassú folyású...

Vanessa Redgrave
Timothy Spall
Vanessa Redgrave
Timothy Spall
Timothy Spall
Timothy Spall
Vanessa Redgrave
Timothy Spall
Vanessa Redgrave
Vanessa Redgrave
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.