Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
3
Videók
 
migoras   2018. 07. 06.

legújabb vélemény

Szerintem nem sikerült ez a film annyira nagyon jól, és ezt nem én mondom egyedül. Inkább olyan közepesnek, ami nem baj, hiszen ilyenből van több. Nincs semmi eget verő hibája, csak valahogy nincs meg az a súlya, ami a Cannes-i Filmfesztivál fődíjához szükséges lett volna. Egy átlagos szombat esti film a jobbik fajtából.

 
Sniper   2015. 06. 07.

Életrajzi jellegű és történelmi filmből is láttam már jobbat. Sajnos kevés a cselekmény, amit fel akar dolgozni, mégis viszonylag bő lére eresztve teszi azt meg Ken Loach. Nem áll szándékomban leírni a filmet, nem rossz ez, de nem is egy hű de nagy dobás. Inkább olyan erős közepes.


 
cosmik   2015. 05. 27.

Szeretem a történelmi témájú filmeket, főleg azért, mert az ember szórakoztató módon tanulhat. A Tiltott táncokban megismerhetünk egy remek politikai személyiséget, aki túl haladó szellemiségű volt a kora számára. Nem csak a történet jó, de a tálalás... több»

 
adam   2014. 12. 28.

Ken Loach egy igazi öreg nagyágyú, ez a filmje most mégsem szólt akkorát, mint azt sokan szerették volna. Nehéz megmondani, hogy mi a baj vele. Lehet, hogy nincs is baj vele, lehet, hogy egy ilyen történetből csak ennyit lehet kihozni. Így viszont a ... több»

A film összbevétele 3 166 592 dollár volt (imdb.com).

 

A Tiltott táncok Ken Loach 49. filmje.

(ps)
 

A tánciskola, amit Gralton újra meg akar nyitni, korábban politikai eszmék terjesztésének is otthont adott.

(ps)
 

A film megtörtént eseményen alapul.

(ps)
 

A filmet a Cannes-i Film Fesztiválon Arany Pálma-díjra jelölték.

(ps)
 
Állítólag ez volt a veterán rendező utolsó filmje, de nagyon reménykedem abban, hogy újra kamera mögé áll, hiszen jelen viszonyokban játszódó, három éve bemutatott Szesztolvajokban (The Angels’ Share) fiatalos lendülettel és humorral mesélt a fiatal skót apukáról, aki egy whiskytelepet készül kirabolni, hogy biztosítsa gyerekei jövőjét. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.