Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
22
Szereplők
16
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 08. 31.

Nem találom erre a filmre a megfelelő szavakat, szimplán csak nem tetszett az egész úgy ahogy volt. Finoman is fogalmaztam ezt meg. A történet jó lett volna de nem ebben a formában, nagyon nem.

 
Zsceeeka   2015. 04. 20.

Megható dráma (igaz történet alapján). Claire Danes (meglepően) jól játssza a szerepet, nem mindenki képes egy autistát hitelesen megformálni azért. örülök, hogy rábukkantam erre a filmre, biztosan megnézem még máskor is.


 
Kis Anna Kinga   2018. 07. 23.

Egy igaz történeten alapuló dráma, ami Claire Danes színésznői csúcsprodukciója. Úgy és annyira hitelesen hozza a professzort, mintha maga is autista spektrumú lenne. A film nagyon szívszorító és nehéz, lassú alkotás, nem egy könnyed délutánra való.

 
Loborg   2015. 09. 29.

nagyon érdekes film , főleg ugye azért , mert igaz történetet dolgoz fel és egy "különleges" személy szemén keresztül nézhetünk egy kivételes élettörténetet.

 
ANdraS   2015. 01. 13.

Kiváló film az HBO produkciójából, elsőosztályú szinészekkel, mesterséges rendezéssel, egy csodálatos emberről. Ha mindenki a világon olyan lenne mint Temple - és hajlandó lenne ennyire alkalmazkodni a többiekhez, akkor a világ egy szebb hely lenne.

Claire Danes
Catherine O'Hara
Claire Danes
David Strathairn
Catherine O'Hara
Claire Danes
David Strathairn
Claire Danes
 

Az HBO beszerzett egy csorda tehenet a film forgatásához.

(alex)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.