Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
73%

Végtelen útvesztő (2019)

Escape Room
Filmadatlap
 
28
Szereplők
38
Vélemények
15
Képek
9
Videók
 
Karoly Kiss   2020. 11. 21.

legújabb vélemény

0
Van benne jó is, rossz is

Átlagosnál nem jobb. A kihívások azért engem is fel tudtak dobni, de a többi nem volt jó annyira. A fekete nővel (ugye az egyik főszereplő) egyáltalán nincs bajom, meg hát egyetlen szereplővel sem, de a filmen, nos, van mit csiszolni. A cím nagyon érdekes, de csalódottan jöttem ki a teremből. Volt még egy kis akció, illetve misztéria ebben a filmben. Én szeretem az ilyen filmeket, de az ugyanilyen sztorival rendelkező filmek sokkal jobbak, mint ez. Hogy ne alacsonyítsam le túlságosan ezt a filmet, azt mondom, hogy egyáltalán nem volt unalmas. Sőt, nagyon is izgalmas volt. Egyszer megnézhető.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 07. 29.

a nap véleménye

1
Szabadulj meg a félelmeidtől!

A Végtelen útvesztőben két, napjainkban igen népszerű trend keverékét köszönthetjük: az egyik a horrorfilmek egyre nagyobb népszerűsége, a másik pedig a szabadulószobák gombamód terjeszkedése a világ különböző városaiban. És gondoljunk csak bele: mi ... teljes kritika»


 
indingo   2019. 01. 14.

0

Lendületes a története, sok minden történt benne, valahol kicsit erőltetett. Picit elhozza az éhezők viadala érzést.

 
ZeroHero   2019. 09. 25.

0

Atlagos szabaduloszobas horror. Az eleje jol indul, ott meg van feszultseg es erdeklodik is az ember, de aztan kesobb ezt a keszitok nem tudjak fenntartani es konkretan unalomba fullad az egesz. En pl nem is emlekszem mar ra, h mi volt a vege... Tehe... több»

 
MMcFly2015   2019. 01. 04.

2

Az első felénél még élveztem is a filmet, kellően rejtélyes és klausztrofób élmény volt. Valahogy az idő előre haladtával nem tudtak több feszültséget kihozni, mint az elején és - noha csak másfél órás filmről beszélünk - elkezdett untatni. Rengeteg ... több»

 
Szilonka   2019. 08. 06.

0

Nekem tetszett a film felépítése, érdekesen kavarták a szálakat. Jók a karakterek benne, mindenki megtalálhatja a kedvencét.

 
VvV   2019. 10. 26.

0

Én szerettem ezt a filmet, szerettem, hogy nem egy tucat romantikus történet. Végig történt benne valami.

Galéria (15)

Videók (9)

A film összbevétele 155 712 077 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 143 813 425 forintot termelt.

 

A Végtelen útvesztő Adam Robitel második egészestés filmje az Insidious: Az utolsó kulcs után.

(hp )
 

A Végtelen útvesztő premierje eredetileg 2018. november 30-án lett volna, de a bemutatót előbb 2019. február 1-re halasztották, majd január 4-re hozták előre.

(hp )
 

A film eredetileg The Maze (Útvesztő) címmel került volna a mozikba, de a stúdió 2018. májusában Escape Room-ra keresztelte át a produkciót.

(hp )
 

A film forgatása 2017. végén kezdődött meg Dél-Afrikában.

(hp )
 

A film első előzetesét 2018. október 19-én mutatták be.

(hp )
 
A Végtelen útvesztő-t azoknak a mozifanoknak ajánlom, akik szeretik az olyan izgalmas thrillereket, amiben van némi light-horror elem, csattanók és humoros beszólások, amik miatt végig szórakoztat és leköti a figyelmüket. Nem kell tőle extra sokat és újat várni, viszont az utóbbi idők hasonló filmjei közül kiemelkedik, pont a felsorolt pozitívumok miatt. több»
 
Sajnos annyira egyszer nézős, hogy a színészek nagy részét nem fogom felismerni más produkciókban sem, ha pedig igen, akkor nagyon tudatos folyamat lesz leépíteni az ingert, hogy hagyjam a francba az egész sorozatot/filmet emiatt az egyszeri rémség miatt. Összességében egyszer nézhető film a Végtelen útvesztő, de nem érdemes rá pénzt költeni. Hívasd meg magad, akkor nem fogsz nagyon bánkódni. több»
 
Ha valaki szeretné tudni, mi történik akkor, ha ötvözzük a Fűrészt, a Kockát és a Motelt, az ne habozzon, és feltétlenül tegyen egy kísérletet a Végtelen útvesztővel. több»