Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Végtelen útvesztő (2019)

Escape Room
Filmadatlap
 
28
Szereplők
43
Vélemények
15
Képek
9
Videók

Galéria (15)

Videók (9)

 
Klauka89   2021. 10. 17.

legújabb vélemény

1

Nekem nagyon tetszett. Végre egy eszeveszett, pörgős film, ami izgalmas, és a kanapéra szegez. Nem tudtam levenni róla a szemem, ez nagy szó, mert mostanában nem sok minden köt le. Kerestem egy filmet, ami folyamatos agyalásra késztet, és logikailag ... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 07. 29.

a nap véleménye

2
Szabadulj meg a félelmeidtől!

A Végtelen útvesztőben két, napjainkban igen népszerű trend keverékét köszönthetjük: az egyik a horrorfilmek egyre nagyobb népszerűsége, a másik pedig a szabadulószobák gombamód terjeszkedése a világ különböző városaiban. És gondoljunk csak bele: mi ... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 17.

1

Szeretem a szabaduló szobás filmeket,és ez is egy kellemes,izgalmas film volt.Tele jó ötletekkel,a CGI is zseniálisan működött.Egy kicsit zavart,hogy a szereplőket úgy igazából nem mutatták be rendesen,de talán ez volt az egyetlen negatívuma.Aki szereti a Fűrész tipusú filmeket,annak természetesen kötelező darab.

 
indingo   2019. 01. 14.

0

Lendületes a története, sok minden történt benne, valahol kicsit erőltetett. Picit elhozza az éhezők viadala érzést.

 
7ETEDIK   2020. 08. 12.

0

Nem tudom mi van jó abban hogy összezárnak néhány hülyét egy szobában és ki kell szabadulniuk, de kombinálva egy kis fűrész beütéssel nézhető film készíthető belőle.

 
ZeroHero   2019. 09. 25.

0

Atlagos szabaduloszobas horror. Az eleje jol indul, ott meg van feszultseg es erdeklodik is az ember, de aztan kesobb ezt a keszitok nem tudjak fenntartani es konkretan unalomba fullad az egesz. En pl nem is emlekszem mar ra, h mi volt a vege... Tehe... több»

 
Szilonka   2019. 08. 06.

0

Nekem tetszett a film felépítése, érdekesen kavarták a szálakat. Jók a karakterek benne, mindenki megtalálhatja a kedvencét.

A film összbevétele 155 712 077 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 143 813 425 forintot termelt.

 

A Végtelen útvesztő Adam Robitel második egészestés filmje az Insidious: Az utolsó kulcs után.

(hp)
 

A Végtelen útvesztő premierje eredetileg 2018. november 30-án lett volna, de a bemutatót előbb 2019. február 1-re halasztották, majd január 4-re hozták előre.

(hp)
 

A film eredetileg The Maze (Útvesztő) címmel került volna a mozikba, de a stúdió 2018. májusában Escape Room-ra keresztelte át a produkciót.

(hp)
 

A film forgatása 2017. végén kezdődött meg Dél-Afrikában.

(hp)
 

A film első előzetesét 2018. október 19-én mutatták be.

(hp)
 
Idegen emberek, egymásba nyíló rejtvények, és a mindenhonnan leselkedő halál. Régi recept, amelybe elég sok film belebukott már. A Végtelen útvesztő viszont kivétel: remek tempóérzékkel és kivételes látvánnyal ringat minket a borzongásba. PAPP SÁNDOR ZSIGMOND KRITIKÁJA. több»
 
Sajnos annyira egyszer nézős, hogy a színészek nagy részét nem fogom felismerni más produkciókban sem, ha pedig igen, akkor nagyon tudatos folyamat lesz leépíteni az ingert, hogy hagyjam a francba az egész sorozatot/filmet emiatt az egyszeri rémség miatt. Összességében egyszer nézhető film a Végtelen útvesztő, de nem érdemes rá pénzt költeni. Hívasd meg magad, akkor nem fogsz nagyon bánkódni. több»
 
A Végtelen útvesztő-t azoknak a mozifanoknak ajánlom, akik szeretik az olyan izgalmas thrillereket, amiben van némi light-horror elem, csattanók és humoros beszólások, amik miatt végig szórakoztat és leköti a figyelmüket. Nem kell tőle extra sokat és újat várni, viszont az utóbbi idők hasonló filmjei közül kiemelkedik, pont a felsorolt pozitívumok miatt. több»