A 2019-ben debütált Végtelen útvesztő a hazai mozikban is hatalmasat tarolt, ha pedig lemaradtál volna róla, néhány napig még bepótolhatod a Netflixen, mielőtt lekerül a platform műsorkínálatából.

Adam Robitel mindössze 9 millió dollárból hozta ki a produkciót, amely végül 155 millió dollárt hozott a konyhára, a filmet ráadásul a hazai közönség is imádta, hiszen idehaza 140 millió forintot kaszált.

A történet egy meglehetősen egyszerű receptből dolgozik: Hat egymás számára ismeretlen meghívót kap azzal, hogy ingyen belépőt nyert egy menekülőszoba társasjátékhoz. Rövidesen azonban azzal kell szembesülniük, hogy csupán bábuk egy nagy játszmában, amelyben az életük a tét. Kijárat nincs, a feladatok pedig egyre veszélyesebbek, amelyeket mintha csakis olyasvalaki találhatott ki, aki túl jól ismeri mindegyiküket.

A Végtelen útvesztő ugyanakkor nem győzte meg a kritikusokat, a Rotten Tomatoes portálon mindössze 50 százalékra értékelte a szakma, míg a nézők 54 százalékot adtak rá. A hazai közönség ennél jóval elnézőbb volt, hiszen a mafabon 76 százalékos értékelést kapott.

A film főszerepeiben Deborah Ann Woll, Logan Miller, Taylor Russell, Tyler Labine, Adam Robitel, Nik Dodani, Jessica Sutton és Jay Ellis láthatók, a Végtelen útvesztő tehát március 30-ig még elérhető a platformon, a film adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | horror | kaland | misztikus | thriller

Hat teljesen különböző ember megkapja ugyanazt a meghívót - és egy olyan helyen kötnek ki, ahol látszólag csak egy játékban kell résztvenniük. Csak annyi a feladat, hogy... több»