Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79

A nemzet aranya (2004)

National Treasure
Filmadatlap
 
32
Szereplők
24
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
HercegPeter   2019. 06. 29.

legújabb vélemény

Amikor Nicolas Cage még nem gagyikban játszott

Talán a legjobb kincskeresős film az Indiana Jones után. Persze van pár dolog benne, aminél a fejünket foghatjuk hogy "ne már!", de melyik filmnél nincs? Ilyen mikor az elején pont a Charlotte feliratot találják meg. De ezek hozzátartoznak a legtöbb filmhez. De a logikai buktatóktól és a bakiktól eltekintve az egyik legjobb a kategóriájában. Nicolas Cage itt még fénykorában volt, nem kezdődött el a "zs" kategóriás korszaka. Én ezt a filmet jó pár évvel ezelőtt láttam és egy kicsit gagyibb, mint emlékeztem. De így is a legjobbak közé tartozik a műfajában.

 
indingo   2017. 12. 27.

Látványos és izgalmas kincskeresős film, megfűszerezve egy is romantikával. A története végig pörög, tetszettek a feladványok. Cage is jó volt benne.


 
Deku   2017. 07. 25.

Nicolas Cage-et általában kedvelem, itt viszont nem volt kedvenc túlzottan. Ismerős ajánlotta de itt az első benyomás volt a döntő miszerint nem szimpatizáltam magával a filmmel. Ennyire unalmas és tartalmatlan történetet régen láttam.

 
LionelMessi10   2018. 07. 08.

Szerintem ez egy nagyon jóra sikerült kaland-akciófilm. Szép kerek történettel, jó színészi játékkal, izgalmakban bővelkedő alkotásként tudnám jellemezni. Aki egy könnyed kikapcsolódásra vágyik, remek választás lesz annak ez a film.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

Pörgős történelmi elemekkel, érdekességekkel tűzdelt tipikus kincskeresős akciófilm. Nicolas Cage tökéletesen elvitte a filmet a hátán, nagyon jól állt neki ez a karakter. Izgalmas és fordulatos történet. Persze a kimaradhatatlan romantikus szál se maradhat el benne.

Justin Bartha
Nicolas Cage
Diane Kruger
Nicolas Cage
Jon Voight
Diane Kruger
Diane Kruger
Nicolas Cage
Justin Bartha
Nicolas Cage
Harvey Keitel
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Sean Bean
Jon Voight
Sean Bean
Harvey Keitel
Justin Bartha
Nicolas Cage
Nicolas Cage

A film összbevétele 174 443 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film 100 millió dollárból készült és 347,5 millió dollár bevételt termelt.

(LionelMessi10)
 

Abigail Chase karaktere a németországi Saxonyból származik, akárcsak az őt alakító Diane Kruger.

(SódóGA)
 

A cselekmény nagy része Washington D.C.-ben, Philadelphiában és New York Cityben játszódik. Az Egyesült Államoknak megalakulása óta összes kilenc fővárosa volt, köztük ez a három is.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.