Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

A nemzet aranya: Titkok könyve (2007)

National Treasure: Book of Secrets
Filmadatlap
 
36
Szereplők
13
Vélemények
45
Képek
2
Videók

Galéria (45)

Videók (2)

 
Érdeklődő   2021. 02. 07.

legújabb vélemény

1
Kiváló családi film

Sokáig nem szántam rá magam, hogy megnézzem ezt az alkotást, de amikor megtudtam, hogy Nicolas Cage a főszereplő benne, felcsigázott a film. Nem bántam meg. Fordulatos, szórakoztató és tartalmas. Tényleg egy igazi családi mozgókép. Bátran tudom ajánlani egy esti családi kikapcsolódásként.

 
indingo   2017. 12. 27.

0

Talán még jobb mint az első rész. Országok közötti kincskereső hajsza, sok-sok rejtéllyel teli történet. Végig nagyon pörgős és a történelmi visszatekintés is jó volt.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

0

Cage minden szemetet elvállal,és ez sem kivétel ezek alól.Übergagyi történet,lapos,semmitmondó jelenetekkel.Az első résznél is sokkal rosszabb,pedig azt már nehéz alúlmúlni.Sikerült.

2
 
Deku   2017. 08. 17.

0

Az elsőben is remek volt Nicolas Cage és itt se változott ez. Ez a film teljesen rendben volt minden téren, fantasztikusan átadta azt a hangulatot, amit létre akart hozni. Jó kikapcsolódást biztosított.

 
ANdraS   2015. 09. 07.

1

Kaland film gyerekeknek minimum erőszakkal, szex nélkül és elfogadható humorral.

 
HercegPeter   2019. 07. 09.

0

Sajnos azt kell hogy mondjam, az első résznek a nyomába sem ér. Pedig jobbra emlékeztem. Lehet azért, mert még csak gyerek voltam mikor először láttam és akkor még (mint minden tizenegynéhány éves fiú) én is kincskereső akartam lenni. Lehet ezért hyp... több»

 
Greeta   2017. 12. 30.

0

Furcsa volt, hogy az első rész nagy románca után a második már a válással folytatódik. Ezt leszámítva tetszett a történet. Sajnálom, hogy a harmadik rész nem akar elkészülni.

A film összbevétele 457 364 600 dollár volt (imdb.com).

 

2007-ben a 9. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Harvey Keitel második jelentében egy tengerészgyalogos zászlót visel a hajtókáján. Keitel korábban maga is az amerikai hadseregben szolgált.

(kázsé)
 

A Riley könyvében rövid ideig látható dokumentum Marilyn Monroe boncolási jegyzőkönyve.

(kázsé)
 

Amir M. Mokri operatőrt jóval a forgatás megkezdése után váltotta fel John Schwartzman, ugyanis a rendezőnek "kreatív nézeteltérései" Mokrival.

(kázsé)
 

A fickó, akinek Ed Harris ellopja a kocsiját ugyanaz, mint akinek a kocsiját Sean Connery is ellopta A szikla című filmben. A szikla szintén egy Jerry Bruckheimer-produkció, melyben Nicolas Cage is szerepel.

(kázsé)