Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
79

A nemzet aranya: Titkok könyve (2007)

National Treasure: Book of Secrets
Filmadatlap
 
38
Szereplők
11
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
HercegPeter   2019. 07. 09.

legújabb vélemény

Sajnos azt kell hogy mondjam, az első résznek a nyomába sem ér. Pedig jobbra emlékeztem. Lehet azért, mert még csak gyerek voltam mikor először láttam és akkor még (mint minden tizenegynéhány éves fiú) én is kincskereső akartam lenni. Lehet ezért hype-oltam túl. Nem azt akarom mondani, hogy rossz, mert azért ez nem egy béna kalandfilm, de egyértelműen az első résznek kell a mércének lennie. Az is elég elrugaszkodott volt, de ott még jól csinálták. Ez a második viszont már túlzás. Persze azért örülnék egy esetleges harmadik résznek.

 
indingo   2017. 12. 27.

Talán még jobb mint az első rész. Országok közötti kincskereső hajsza, sok-sok rejtéllyel teli történet. Végig nagyon pörgős és a történelmi visszatekintés is jó volt.


 
Deku   2017. 08. 17.

Az elsőben is remek volt Nicolas Cage és itt se változott ez. Ez a film teljesen rendben volt minden téren, fantasztikusan átadta azt a hangulatot, amit létre akart hozni. Jó kikapcsolódást biztosított.

 
Greeta   2017. 12. 30.

Furcsa volt, hogy az első rész nagy románca után a második már a válással folytatódik. Ezt leszámítva tetszett a történet. Sajnálom, hogy a harmadik rész nem akar elkészülni.

 
D. Wolfe   2016. 04. 17.

Régen láttam, ezért lehet, hogy újra kéne néznem, de emlékeim szerint nagyon tetszett. Végig izgalmas és szórakoztató, bár a Fehér házba való betörés több mint nevetséges és azért akadnak benne átgondolatlanságok, de valahogy magával ragadott a sodrása. Sokat nevettem rajta, emellett néha még izgultam is. Kalandfilm ennél többet szerintem nem akarhat elérni. Négy csillagot abszolút megérdemel, szerintem sokkal jobb, mint az első rész, mondom ezt úgy, hogy azt is szerettem.

A film összbevétele 457 364 600 dollár volt (imdb.com).

 

2007-ben a 9. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Harvey Keitel második jelentében egy tengerészgyalogos zászlót visel a hajtókáján. Keitel korábban maga is az amerikai hadseregben szolgált.

(kázsé)
 

A Riley könyvében rövid ideig látható dokumentum Marilyn Monroe boncolási jegyzőkönyve.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.