Ben Gates, (Nicolas Cage) a világhírű történész rájön, hogy egyik korai felmenője talán részese volt az Abraham Lincoln elleni összeesküvésnek, amely végül az elnök meggyilkolásához vezetett. Hogy tisztára mossa családja hírnevét, nyomozásba kezd társai Abigail (Diane Kruger) és Riley (több»
Sokáig nem szántam rá magam, hogy megnézzem ezt az alkotást, de amikor megtudtam, hogy Nicolas Cage a főszereplő benne, felcsigázott a film. Nem bántam meg. Fordulatos, szórakoztató és tartalmas. Tényleg egy igazi családi mozgókép. Bátran tudom ajánlani egy esti családi kikapcsolódásként.
Cage minden szemetet elvállal,és ez sem kivétel ezek alól.Übergagyi történet,lapos,semmitmondó jelenetekkel.Az első résznél is sokkal rosszabb,pedig azt már nehéz alúlmúlni.Sikerült.
Sajnos azt kell hogy mondjam, az első résznek a nyomába sem ér. Pedig jobbra emlékeztem. Lehet azért, mert még csak gyerek voltam mikor először láttam és akkor még (mint minden tizenegynéhány éves fiú) én is kincskereső akartam lenni. Lehet ezért hyp... több»
Harvey Keitel második jelentében egy tengerészgyalogos zászlót visel a hajtókáján. Keitel korábban maga is az amerikai hadseregben szolgált.
(kázsé)Amir M. Mokri operatőrt jóval a forgatás megkezdése után váltotta fel John Schwartzman, ugyanis a rendezőnek "kreatív nézeteltérései" Mokrival.
(kázsé)A fickó, akinek Ed Harris ellopja a kocsiját ugyanaz, mint akinek a kocsiját Sean Connery is ellopta A szikla című filmben. A szikla szintén egy Jerry Bruckheimer-produkció, melyben Nicolas Cage is szerepel.
(kázsé)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »