Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
78%

A nemzet aranya: Titkok könyve (2007)

National Treasure: Book of Secrets
Filmadatlap
 
36
Szereplők
12
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

legújabb vélemény

0

Cage minden szemetet elvállal,és ez sem kivétel ezek alól.Übergagyi történet,lapos,semmitmondó jelenetekkel.Az első résznél is sokkal rosszabb,pedig azt már nehéz alúlmúlni.Sikerült.

2
 
indingo   2017. 12. 27.

0

Talán még jobb mint az első rész. Országok közötti kincskereső hajsza, sok-sok rejtéllyel teli történet. Végig nagyon pörgős és a történelmi visszatekintés is jó volt.


 
Deku   2017. 08. 17.

0

Az elsőben is remek volt Nicolas Cage és itt se változott ez. Ez a film teljesen rendben volt minden téren, fantasztikusan átadta azt a hangulatot, amit létre akart hozni. Jó kikapcsolódást biztosított.

 
HercegPeter   2019. 07. 09.

0

Sajnos azt kell hogy mondjam, az első résznek a nyomába sem ér. Pedig jobbra emlékeztem. Lehet azért, mert még csak gyerek voltam mikor először láttam és akkor még (mint minden tizenegynéhány éves fiú) én is kincskereső akartam lenni. Lehet ezért hyp... több»

 
ANdraS   2015. 09. 07.

1

Kaland film gyerekeknek minimum erőszakkal, szex nélkül és elfogadható humorral.

 
Greeta   2017. 12. 30.

0

Furcsa volt, hogy az első rész nagy románca után a második már a válással folytatódik. Ezt leszámítva tetszett a történet. Sajnálom, hogy a harmadik rész nem akar elkészülni.

 
D. Wolfe   2016. 04. 17.

0

Régen láttam, ezért lehet, hogy újra kéne néznem, de emlékeim szerint nagyon tetszett. Végig izgalmas és szórakoztató, bár a Fehér házba való betörés több mint nevetséges és azért akadnak benne átgondolatlanságok, de valahogy magával ragadott a sodrá... több»

Galéria (6)

Videók (1)

A film összbevétele 457 364 600 dollár volt (imdb.com).

 

2007-ben a 9. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Harvey Keitel második jelentében egy tengerészgyalogos zászlót visel a hajtókáján. Keitel korábban maga is az amerikai hadseregben szolgált.

(kázsé)
 

A Riley könyvében rövid ideig látható dokumentum Marilyn Monroe boncolási jegyzőkönyve.

(kázsé)
 

Amir M. Mokri operatőrt jóval a forgatás megkezdése után váltotta fel John Schwartzman, ugyanis a rendezőnek "kreatív nézeteltérései" Mokrival.

(kázsé)
 

A fickó, akinek Ed Harris ellopja a kocsiját ugyanaz, mint akinek a kocsiját Sean Connery is ellopta A szikla című filmben. A szikla szintén egy Jerry Bruckheimer-produkció, melyben Nicolas Cage is szerepel.

(kázsé)
 

A Marylandi Egyetemen játszódó jelenetek forgatása előtt több centi hó esett. A készítők tűzoltócsövekkel öntötték fel az egész környéket, hogy a hó idejében elolvadjon.

(kázsé)
 

A királynő című filmben nyújtott alakítása miatt Helen Mirrennek lehetősége lett volna találkozni II. Erzsébet angol királynővel, de nem mivel épp Dél-Dakotában forgatta a Nemzet Aranyát, nem tudott elmenni.

(kázsé)