Jerry Bruckheimer megerősítette, hogy megkezdődött a munka egy lehetséges A nemzet aranya 3 filmen.

Egy "nagyon jó" forgatókönyvet írtak A nemzet aranya harmadik részéhez, amit Jerry Bruckheimer producer szerint haladéktalanul elküldenek Nicolas Cage-nek. A Comicbook.com-nak adott interjújában Bruckheimer elárulta, hogy annak ellenére, hogy a közelgő Disney+ sorozat, a National Treasure: Edge of History mindenkivel elhitette, hogy Cage visszatérésének reménye örökre elhalt, az eredeti széria harmadik részen már dolgoznak.

"Reméljük, hogy most is épp a forgatókönyvön dolgoznak a többiek. Remélhetőleg [Cage-nek] tetszik, de tényleg jó lesz. Szóval szerintem hamarosan átadjuk neki."

A 2004-ben megjelent, Jon Turteltaub rendezésében és Jerry Bruckheimer producerrel készült A nemzet aranya című filmben Nicolas Cage Benjamin Franklin Gates történész, kriptográfus és kincsvadász szerepében mutatkozik be a közönségnek. Harvey Keitel, Jon Voight, Diane Kruger, Sean Bean, Justin Bartha és Christopher Plummer társaságában A nemzet aranya filmben Benjamin egy olyan rejtélyt old meg, amely az amerikai szabadkőműveseket, az amerikai függetlenségi háborút és természetesen a Függetlenségi Nyilatkozat ellopását érinti.

Bár a kritikusok vegyesen fogadták, a közönség imádta látni Cage-et ebben a régimódi kalandjátékban, amely 2007-ben egy folytatást, A nemzet aranya: Titkok könyve című filmet is megért. Mindkét film kasszasiker volt, és sokan már régóta várták Nic Cage visszatérését a történelemkedvelő hős szerepében. Nos, úgy tűnik, ez a várakozás hamarosan végre véget érhet.

Cage korábban egy vödör hideg vizet öntött A nemzet aranya 3. ötletére, a színész azt nyilatkozta, hogy a terv egyszerűen az, hogy a franchise-t sorozatformátumba helyezik át a Disney+-on. "Nem, a prioritás az volt, hogy tévésorozat legyen belőle, szóval azt mondanám, valószínűleg nem" - mondta Cage, amikor arról kérdezték, hogy A nemzet aranya: A történelem peremén mellett láthat-e a közönség egy nagyvásznas kalandot is.

Bár a National Treasure: Edge of History cselekményéről még nem sokat tudni, azon kívül, hogy egy új, fiatalabb szereplőgárdát követ egy kincsvadászaton, Lisette Alexis azóta elárulta, hogy a sorozat A nemzet aranya-filmek folytatása lesz.

"A kincs, amit keresünk, és az összes rejtély feltárása, ami a sorozatban van - minden epizód mintegy átvezet a következőbe" - mondta - "Tudod, azt hiszem, a [sorozatban keresett] kincs egyes részei már a második filmben is említésre kerültek. Nem tudom, hogy mondhatnám-e - de a pánamerikai kincset akkor mutatták be, szóval ez az eredeti filmek folytatása, csak húsz évvel később."

Az egyik legnagyobb támpont, hogy a sorozat és a filmek is összefüggenek, hogy visszatér mind Justin Bartha, aki ismét a számítógépes szakértő és Benjamin Gates barátjának, Riley Poole-nak a szerepét játssza, mind Harvey Keitel, aki ismét Peter Sadusky FBI-ügynököt alakítja majd.

A Lisette Alexis, Lyndon Smith, Zuri Reed, Jake Austin Walker, Antonio Cipriano, Jordan Rodrigues és Catherine Zeta-Jones főszereplésével készült A nemzet aranya: A történelem peremén című sorozatnak még nincs megjelenési dátuma, de várhatóan 2023-ban kerül a Disney+-ra.

akció | kaland | misztikus | thriller

Ben Gates, (Nicolas Cage) a világhírű történész rájön, hogy egyik korai felmenője talán részese volt az Abraham Lincoln elleni összeesküvésnek, amely végül az elnök... több»