Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
74%

Végtelen útvesztő 2. - Bajnokok csatája (2021)

Escape Room: Tournament of Champions
Filmadatlap
 
36
Szereplők
4
Vélemények
20
Képek
4
Videók

Galéria (20)

Holland Roden

Videók (4)

 
KellanHoechlin95   2021. 08. 17.

legújabb vélemény

0

Szerintem nagyon jó lett. Tetszik, hogy rövid a bevezetés, és szinte azonnal elindul a "játék". Ötletesek a különböző csavarok, bár a vége felé lévő túl felesleges volt. Másként is meg lehetett volna oldani. Egy szó mint száz, nekem tetszett, és remé... több»

 
kevelin   2021. 08. 16.

1

Nem értem, miért húzták le ennyire. Szerintem sokkal izgalmasabb, mint az előző, és sokkal látványosabb is. Nem egy remekmű, de azért nálam bőven megállja a helyét. Nyilván az előzményeket ismerjük, sok újat nem tudtak mutatni. Részemről régóta az e... több»

 
Rajkó   2021. 08. 12.

1

Oké, na ez az a folytatás, amire egyszerűen megérte várni. Nagyon odatették magukat, eszementen ütős sztori. Csakis ajánlani tudom.

 
macuska   2021. 08. 06.

0

Hát, szerintem nem igazán sikerült felümúlni az első részt. Valahogy úgy érzem, kár is volt megcsinálni a folytatást.

A film összbevétele 49 288 958 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 64 015 855 forintot termelt. A hazai mozik összesen 40 378 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A főbb szereplők közül Taylor Russell és Logan Miller is visszatér a Végtelen útvesztő 2-ben.

(hp)
 

A Végtelen útvesztő 150 millió dollárt kaszált, miközben a költségvetése mindössze 9 millió volt. A Columbia Pictures a siker láttán nem sokkal a film premierje után bejelentette a folytatást.

(hp)
 

Az első rész stábjából a rendező mellett a forgatókönyvíró, Bragi F. Schut és a producer, Neal H. Moritz is visszatért a folytatásra.

(hp)
 

A Végtelen útvesztő második részére visszatért a rendezői székbe Adam Robitel.

(hp)
 

2019 februárjában jelentették be hivatalosan, hogy elkészül a Végtelen útvesztő folytatása.

(hp)
 
A Végtelen útvesztő folytatása egyedül a tempójában képes felülmúlni az eléggé felejthető első részt: olyan iramban száguldunk, hogy magán a rohanáson felül semmire sem jut idő. Érződik a franchise-építési szándék, viszont egy franchise-hoz ennél azért többre lenne szükség. több»