Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
61%

A halottak hadserege (2021)

Army of the Dead
Filmadatlap
 
28
Szereplők
14
Vélemények
35
Képek
6
Videók
 
Di Canio   2021. 06. 06.

legújabb vélemény

0

Egyszer nézhető film. Az eleje unalmas, sok a benne a felesleges duma, meg az egésznek nem túl sok értelme van, ettől sokkal jobb zombis filmek is vannak. Az egész el van nyújtva feleslegesen, másfél óra bőven elég lett volna, a töltelék semmilyen ré... több»

 
Eastern79   2021. 05. 23.

2
Nyomokban Snydert tartalmazhat

A parádés bevezető magán viseli a rendező összes stílusjegyét, azonban a film többi része olyan, mintha nem is ő rendezte volna. Béna párbeszédek, kliséhegyek, tipikus karakterek rontják az összképet. A zombi tigris értelmetlen, csakúgy, mint a zombi ló, hogy a sírdogáló főzombiról már ne is beszéljek. Bocs, írjak. Dave Bautista szemüvegben próbál entellektüel akciósztár lenni, nem megy. Túl izzadságszagú. A többi karakter is kidolgozatlan, vagy éppenséggel túltolt (a széfszakértőt alakító pasas egyenesen ripacs kategória). Horrornak kevés, akciófilmnek szintén, leginkább egy véres rémfilmnek nevezném. A látványon kívül nincs benne semmi érdekes, céltalan és mondanivaló nélküli összecsapott, ráadásul indokolatlanul hosszú trancsírozás. Még az olyan remekül megválasztott zenék, mint például a végén felcsendülő Zombie a The Cranberriestől, sem tudják megmenteni. Mr. Snyder, csalódtam.


 
Anti007   2021. 05. 23.

2
Viva zombi Vegas!

Zombik voltak, vannak, lesznek. Persze szerencsére csak a filmvilágában, de az ilyen filmek iránt mindig volt, van és lesz érdeklődés. Zack Snyder is hozzányúlt már ehhez a témához a Holtak hajnala című filmjével. Úgy gondolta, most ú... teljes kritika»

 
7ETEDIK   2021. 05. 22.

1
Bűnös élvezet

Snyder rebootolta 2004-es filmjét, a végeredmény pedig legalább olyan jó, mint anno a Holtak hajnala volt. Már a kezdés is eléggé stílusos, hisz az egész zombi apokalipszis egy szopás miatt robban ki... Aztán láthatjuk Bautistát hamburgert sütögetni, majd jön a megbízás, és beindulnak az események. Snyder nem spórolt a lassításokkal most sem, ugyanakkor itt közel sem zavaróak, sőt egyedi látványvilágot és hangulatot kölcsönöz a filmnek. A film rendkívül brutális, amit el is várhatunk, de a rendező még erre is rápakol egy lapáttal, ami a tigrises mészárlásnál csúcsosodik ki. Addigra már amúgy sikerül kellően megutáltatni a negatív karaktert, amit pedig a cicustól kap, nos, a látvány önmagáért beszél... Ahogy haladunk előre a történésekben, fogynak a golyók és a szereplők, olyanok is, akikre nem is számítana a néző, majd kapunk egy kiszámítható csavart a végére. Összességében egy nagyon is szórakoztató és stílusos zombis filmet kapunk, ami várható is volt, hiszen Snyder anno már bizonyította, hogy ért a témához. Azoknak ajánlanám, akik szeretik az ilyen témájú filmeket, és erős idegzettel rendelkeznek.

 
elekm90   2021. 05. 24.

0

Akármennyire is lekötött erre a szűk két és fél órára (tény, hogy végig pörgött), sajnos Zack Snyder még mindig Zack Snyder maradt. A látványhoz és a menő zenére menő jelenetek rendezéséhez továbbra is ért, ezt már a Watchmenben is láttuk. Viszont a ... több»

 
stevepisti   2021. 05. 24.

0

Tetszett az összeverbuvált sereg, jó, színes karakterek, a negatív karakterek is jók, elég gyorsan kiderül, kik is azok. Igazából mindenkiért egyformán lehetett aggódni, nem igazán emelkedik ki senki a csapatból. A zombiknál a hierarchia megjelenítés... több»

 
tofis   2021. 05. 21.

3
Zombi Elvis, zombi tigris, nála menőbb cica nincs is

Zack Snyder pályafutása legszórakoztatóbb és egyben talán legmocskosabb filmjét tette le az asztalra. A Netflix tökéletes kreatív szabadságot és 80 milliót adott a projektre, amit a rendező az utolsó fillérig kihasznált. Meg is lett az eredménye. A 2... teljes kritika»

Galéria (35)

Raúl Castillo
Dave Bautista
Zack Snyder
Zack Snyder
Ana de la Reguera
Dave Bautista
Mónica López
Raúl Castillo
Nora Arnezeder
Omari Hardwick
Matthias Schweighöfer
Matthias Schweighöfer
Nora Arnezeder
Raúl Castillo
Omari Hardwick
Raúl Castillo
Dave Bautista
Ana de la Reguera
Raúl Castillo
Dave Bautista
Ella Purnell
Dave Bautista
Dave Bautista
Nora Arnezeder
Zack Snyder
Nora Arnezeder
Zack Snyder
Ana de la Reguera
Dave Bautista
Omari Hardwick
Matthias Schweighöfer
Raúl Castillo
Zack Snyder
Nora Arnezeder
Ana de la Reguera
Dave Bautista
Hiroyuki Sanada
Ana de la Reguera
Matthias Schweighöfer
Dave Bautista
Tig Notaro
Zack Snyder
Dave Bautista
Ella Purnell
Matthias Schweighöfer
Zack Snyder
Matthias Schweighöfer
Zack Snyder
Zack Snyder

Videók (6)

 

Nem ez Garret Dillahunt első zombis projektje. A színész a Fear the Walking Dead-ben is láthattuk.

(hp)
 

A Netflix a Warner Bros-tól vette a projektet, melynek a költségvetése 90 millió dollár volt.

(hp)
 

A filmet Kaliforniában, Los Angelesben és az új-mexikói Albuquerque-ben forgatták. A filmben látható szálloda neve Atlantic Club Casino, és New Jersey-ben található.

(hp)
 

Mivel Chris D'Eliát kiskorú lányok zaklatásával vádolták a közösségi médiában, a Netflix úgy döntött, hogy kivágják a filmből. Szerepét a komikus Tig Notaro vette át, aki kénytelen volt minden jelenetét zöld háttér előtt forgatni.

(hp)
 
Sokakat bizonyára örömmel töltött el, amikor kiderült, hogy a DC filmes univerzumának építgetése/rombolgatása után Zack Snyder visszatér a gyökereihez, és ismét zombifilmet készít. Minden ígéretesnek is tűnt: adva volt egy egyszerű, de jópofa és szórakoztató alapszituáció, keménykötésű leányok és legények, no meg a hagyományostól némileg eltérő zombireprezentáció, egy ikonikus helyszínen. Hogy végül Snyder miért nem akarta és/vagy tudta lecsapni a saját maga által feldobott magaslabdákat, és hogy ehhez miért kellett két és fél óra, az egy jó darabig rejtély marad. több»
 
Megtekintés: ha az egyik kedvenc akció sci-fid a "Bolygó neve: a halál", akkor lehet, hogy kedvelni fogod ezt a filmet is, vagy csak azt érzed, hogy mintha láttad volna már ezt valahol, épp csak nem ugrik be, hogy hol is pontosan. több»
 
Ha hajlandóak vagyunk belemenni a játékba, akkor A halottak hadserege igazán jó móka lehet, de érdemes fenntartásokkal kezelni. több»