Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
53%

A királynő kutyája (2019)

The Queen's Corgi
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
90
Képek
1
Videók

Galéria (90)

Videók (1)

 
diumiu   2021. 10. 12.

legújabb vélemény

0

Kíváncsian vártam ezt a mesét, mert nagyon kedvelem a királyi családot, de ez valami borzalom volt. Gyerekeknek nem is ajánlanám. Végignéztem, mert nem szeretek félbehagyni filmet, de nagy szenvedés volt. Pedig ilyet ritkán mondok.

 
Norbert93   2019. 06. 19.

0
Nem minden kutyás film nyerő

Első körben hiányoltam belőle azt ami megfog benne egy gyermeket. Második körben az elsőből értelemszerűen kiindulva hiányoltam azt ami egy felnőttet megfoghatna. Harmadik körben pedig az elkényeztetett, gazdag piperkőc utcára kerülése és ezáltal kialakuló pozitív jellemfejlődése is egy több évtizedes sablon már. Egyszóval amellett, hogy nem egy nagy eresztés, még sablonos is.

 
kevelin   2019. 09. 19.

0

ebbőől a filmből pontosan 15 perc elég volt. szörnyen rossz. imádom a briteket meg a kutyákat is de nem tudom hgoy voltak képeseket egy ekkora sz**** összehozni....

 
vertigo   2019. 03. 12.

0

Jópofa ötlet filmet készíteni a királynő corgijáról, ezt megadom, de az milyen jó lett volna, ha nem azt érzetem volna, hogy az ötlet szintjénél meg is ragadtak az alkotók, és nem nagyon akartak épkézláb történetet kerekíteni mellé. Az infantilis hum... több»

 
FunBoi   2019. 03. 09.

0

Be kell valljam, nem volt egy maradandó élmény a film. A királynő kutyája a semmiből tart a semmibe, a forgatókönyv üres, az animáció pedig nem igazán felel meg a mai elvárásoknak (legalábbis szerintem). Vannak bájos elemei, és nem bosszantóan rossz... több»

 
azurou   2019. 03. 14.

0

Nagyon aranyos mese, de sajnos nem igazán több ennél, a történet számomra nem igazán tartott sehová sem, és ezzel az a legfőbb gondom, hogy nem igazán érzek késztetést arra, hogy egy későbbi alkalommal majd újra megnézzem. Egyszerűen tartalmatlan a c... több»

 
fanni756   2019. 05. 31.

0

Sajnos megnéztem , ezt a förtelmes filmet . Az előzetes alapján egy cuki kiskutyás kalandra számítottam, ehelyett egy szexes , drogos , vízbefúlós és kutyaviadalos rettenet volt " szerencsém" látni. EZ A FILM NEM KISGYEREKNEK VALÓ!! Elég durva, hogy 6-os karikát adtak ehhez a "gyerekeknek "szánt filmhez.

 
Mit lehet kezdeni azzal a filmmel, ami elvileg kisgyerekeknek szól, de a tele van olyan és hasonló jelenetekkel, amelyikben például Erzsébet királynő kedvenc kis kotorékebe ágyékon harapja Donald Trumpot? Ezen ominózus (és más egyéb) részek miatt nehéz bármit is mondani. Kicsit magammal vitatkozva írom le, hogy a Királynő kutyája önfeledt szórakoztatást nyújt az egész család részére. Tény, de régen néztem végig olyan animációs alkotás, amin a gyerekeim és jómagam is önfeledten szórakoztunk. több»