Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
40
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
45
Képek
3
Videók
 
agin Nézhetetlen  2019. 03. 20.

Felnőtt tartalmú film animációval: szex, drog, erőszak, gyilkossági kísérlet...Felnőtt filmnek nagyon gyenge! Gyerekfilmnek botrányos!

 
azurou   2019. 03. 14.

Nagyon aranyos mese, de sajnos nem igazán több ennél, a történet számomra nem igazán tartott sehová sem, és ezzel az a legfőbb gondom, hogy nem igazán érzek késztetést arra, hogy egy későbbi alkalommal majd újra megnézzem. Egyszerűen tartalmatlan a cselekmény, egy ideig el lehet szórakozni ezen a jópofáskodáson, de sajnos nem lesz több egy egyszer nézhető alkotásnál.


 
vertigo   2019. 03. 12.

Jópofa ötlet filmet készíteni a királynő corgijáról, ezt megadom, de az milyen jó lett volna, ha nem azt érzetem volna, hogy az ötlet szintjénél meg is ragadtak az alkotók, és nem nagyon akartak épkézláb történetet kerekíteni mellé. Az infantilis humora elsősorban a legfiatalabb korosztálynak szól, ami nem jór hír az anyukáknak, apukáknak. :)

 
FunBoi   2019. 03. 09.

Be kell valljam, nem volt egy maradandó élmény a film. A királynő kutyája a semmiből tart a semmibe, a forgatókönyv üres, az animáció pedig nem igazán felel meg a mai elvárásoknak (legalábbis szerintem). Vannak bájos elemei, és nem bosszantóan rossz, de közepesnek is nehezen mondanám, kell a 3 csillaghoz egy jó adag jóindult is.

 
Mit lehet kezdeni azzal a filmmel, ami elvileg kisgyerekeknek szól, de a tele van olyan és hasonló jelenetekkel, amelyikben például Erzsébet királynő kedvenc kis kotorékebe ágyékon harapja Donald Trumpot? Ezen ominózus (és más egyéb) részek miatt nehéz bármit is mondani. Kicsit magammal vitatkozva írom le, hogy a Királynő kutyája önfeledt szórakoztatást nyújt az egész család részére. Tény, de régen néztem végig olyan animációs alkotás, amin a gyerekeim és jómagam is önfeledten szórakoztunk. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.