Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
44
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
90
Képek
2
Videók
 
Norbert93   2019. 06. 19.
Nem minden kutyás film nyerő

Első körben hiányoltam belőle azt ami megfog benne egy gyermeket. Második körben az elsőből értelemszerűen kiindulva hiányoltam azt ami egy felnőttet megfoghatna. Harmadik körben pedig az elkényeztetett, gazdag piperkőc utcára kerülése és ezáltal kialakuló pozitív jellemfejlődése is egy több évtizedes sablon már. Egyszóval amellett, hogy nem egy nagy eresztés, még sablonos is.

 
kevelin   2019. 09. 19.

ebbőől a filmből pontosan 15 perc elég volt. szörnyen rossz. imádom a briteket meg a kutyákat is de nem tudom hgoy voltak képeseket egy ekkora sz**** összehozni....


 
fanni756   2019. 05. 31.

Sajnos megnéztem , ezt a förtelmes filmet . Az előzetes alapján egy cuki kiskutyás kalandra számítottam, ehelyett egy szexes , drogos , vízbefúlós és kutyaviadalos rettenet volt " szerencsém" látni. EZ A FILM NEM KISGYEREKNEK VALÓ!! Elég durva, hogy 6-os karikát adtak ehhez a "gyerekeknek "szánt filmhez.

 
agin Nézhetetlen  2019. 03. 20.

Felnőtt tartalmú film animációval: szex, drog, erőszak, gyilkossági kísérlet...Felnőtt filmnek nagyon gyenge! Gyerekfilmnek botrányos!

 
azurou   2019. 03. 14.

Nagyon aranyos mese, de sajnos nem igazán több ennél, a történet számomra nem igazán tartott sehová sem, és ezzel az a legfőbb gondom, hogy nem igazán érzek késztetést arra, hogy egy későbbi alkalommal majd újra megnézzem. Egyszerűen tartalmatlan a cselekmény, egy ideig el lehet szórakozni ezen a jópofáskodáson, de sajnos nem lesz több egy egyszer nézhető alkotásnál.

 
Mit lehet kezdeni azzal a filmmel, ami elvileg kisgyerekeknek szól, de a tele van olyan és hasonló jelenetekkel, amelyikben például Erzsébet királynő kedvenc kis kotorékebe ágyékon harapja Donald Trumpot? Ezen ominózus (és más egyéb) részek miatt nehéz bármit is mondani. Kicsit magammal vitatkozva írom le, hogy a Királynő kutyája önfeledt szórakoztatást nyújt az egész család részére. Tény, de régen néztem végig olyan animációs alkotás, amin a gyerekeim és jómagam is önfeledten szórakoztunk. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.