Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
25
Képek
5
Videók
 
indingo   2019. 07. 30.

Érdekes fim volt. Attól még hogy vége a háborúnak a sok borzalomnak és megpróbáltatásnak még nem, sőt csak ez után jön a java.

 
UmpaLumpa   2019. 03. 30.

A 2. világháború rengeteg melodrámát ihletett már, kicsit meg is lepődtem, hogy 2019-ben is visszatérnek ehhez a témához. Korrekt filmet sikerült összehozniuk, de azt azért meg kell hagyni, nem túl eredeti. Viszont Keira Knightley itt is gyönyörű és remekül hozza a karaktert. (Apropó, ha jól emlékszem, eddig minden általam látott filmjében házasságtörő nőt játszik.) Ő volt talán az egyetlen, aki hitelesen, az érzelmeket teljesen átélve alakított, a többiek számomra "laposak" ebben a filmben. Kíváncsian várom, mások mit szólnak hozzá, nekem a hibái ellenére tetszett, valamivel 4 alá értékelném.


 
19kiko19   2019. 03. 02.

Sokkal hangsúlyosabb szerepet kap a filmben a főszereplők kapcsolata, mint a háború utáni helyzet bemutatása. Ami nem baj, lévén szó sokkal inkább romantikus drámáról, mint háborús filmről. A megjelenített mély érzelmeknek köszönhetően a nézők is átélhetik a háború okozta borzalmakat, a szenvedést. Kevés film fogott meg ennyire, mint ez.

Keira Knightley
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.