Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
25
Képek
5
Videók
Keira Knightley
 
Attila Herke   2020. 01. 26.

legújabb vélemény

Nem kell többet ilyen film de tényleg

Az hogy férfi és nő között mi történik engem nem érdekel, mindennapos, egészségükre. A történelem megcsufolasa az a mostani önkép megcsufolasa is. 88 asok, most komolyan? Ukrajnában milliónyi ukránt éheztették és öltek meg. Nincs ukrán holocaust megemlékezés és 162 emlékmű.....stb Sok más nemzetet is lehetne említeni, de állandóan ezt a harmadik birodalom bűneit halljuk és rre épített fikciokat. Lásd 88asok. Elég volt. Miért nem csinálnak a katolikus egyházról horror filmet? 100szor több embert mészároltak le. Nők és gyerekek fejét tépték le kutyákkal....stb. Elég volt!!!

 
indingo   2019. 07. 30.

Érdekes fim volt. Attól még hogy vége a háborúnak a sok borzalomnak és megpróbáltatásnak még nem, sőt csak ez után jön a java.


 
UmpaLumpa   2019. 03. 30.

A 2. világháború rengeteg melodrámát ihletett már, kicsit meg is lepődtem, hogy 2019-ben is visszatérnek ehhez a témához. Korrekt filmet sikerült összehozniuk, de azt azért meg kell hagyni, nem túl eredeti. Viszont Keira Knightley itt is gyönyörű és remekül hozza a karaktert. (Apropó, ha jól emlékszem, eddig minden általam látott filmjében házasságtörő nőt játszik.) Ő volt talán az egyetlen, aki hitelesen, az érzelmeket teljesen átélve alakított, a többiek számomra "laposak" ebben a filmben. Kíváncsian várom, mások mit szólnak hozzá, nekem a hibái ellenére tetszett, valamivel 4 alá értékelném.

 
19kiko19   2019. 03. 02.

Sokkal hangsúlyosabb szerepet kap a filmben a főszereplők kapcsolata, mint a háború utáni helyzet bemutatása. Ami nem baj, lévén szó sokkal inkább romantikus drámáról, mint háborús filmről. A megjelenített mély érzelmeknek köszönhetően a nézők is átélhetik a háború okozta borzalmakat, a szenvedést. Kevés film fogott meg ennyire, mint ez.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.