Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
27
Szereplők
31
Vélemények
7
Képek
3
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Igazi esti kikapcsolódás ez a remekmű, szerintem minden korosztály számára megfelelő. Nekem tetszettek a szereplők is benne.

 
indingo   2017. 07. 02.

Felnőttek számára is szórakoztató mese-film, igazi kikapcsolódást ígér és mindenki egy kicsit újra gyereknek érzetheti magát. Kedves, többször nézhető történet.


 
Deku   2017. 07. 23.

Egy igazán elbűvölő, aranyos kis mese akár felnőtteknek is. Többször is simán nézhető és külön tetszettek a musical-es részében lévő dalok. Nagyon szerethető. Ajánlom.

 
MP170506   2016. 10. 25.

Nagyon aranyos film. Bájos a történet, aranyos a humora. Szerintem jól ki lett dolgozva és a színészek is jól hozzák a karakterüket. Én felnőtt fejjel is szeretem!

 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

Jobban bejött, mint a Walt Disney mesefilmek leporolt filmes változatai. Sok ötlet volt benne, látványos volt és szívderítő. A története egyedi és bele lett ültetve a mai kor világába.

 

A Central parkban felvett 5 perces daljelenet 17 napot vett igénybe a változó időjárás és a szeszélyes rajongók miatt.

(nanita95 )
 

A Roger nyúl a pácban óta az első élő szereplős és animációs hibrid Disney film.

(nanita95 )
 

A filmben több olyan színész is énekel, elsősorban Patrick Depsey, akire amúgy nem jellemző, hogy filmezés közben dalra fakad. Az egyetlen főszereplő, aki nem énekel a filmben az Idina Menzel (Nancy), akit kétszeresen jelöltek Tony-díjra és több Broadway szerepe is volt már.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.