Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
27
Szereplők
32
Vélemények
7
Képek
3
Videók
Bűbáj
 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Igazi esti kikapcsolódás ez a remekmű, szerintem minden korosztály számára megfelelő. Nekem tetszettek a szereplők is benne.

 
indingo   2017. 07. 02.

Felnőttek számára is szórakoztató mese-film, igazi kikapcsolódást ígér és mindenki egy kicsit újra gyereknek érzetheti magát. Kedves, többször nézhető történet.


 
MP170506   2016. 10. 25.

Nagyon aranyos film. Bájos a történet, aranyos a humora. Szerintem jól ki lett dolgozva és a színészek is jól hozzák a karakterüket. Én felnőtt fejjel is szeretem!

 
dittee   2015. 12. 07.

Hihetetlenül szerethető, bájos film! A történet nem mond újat, de mégis jól van fűszerezve, ezért leköti a néző figyelmét. A látványa kiváló, a színészek is, a dalok is! ÖTÖS!

 
Lonka   2016. 02. 21.

Szó szerint bűbájos film. Igazi mese-film, mesések a karakterek, a ruhák. Először azt hittem, nagyon gagyi lesz, de kellemesen csalódtam. Jók a dalok is.

 

A Central parkban felvett 5 perces daljelenet 17 napot vett igénybe a változó időjárás és a szeszélyes rajongók miatt.

(dailyfilmsan )
 

A Roger nyúl a pácban óta az első élő szereplős és animációs hibrid Disney film.

(dailyfilmsan )
 

A filmben több olyan színész is énekel, elsősorban Patrick Depsey, akire amúgy nem jellemző, hogy filmezés közben dalra fakad. Az egyetlen főszereplő, aki nem énekel a filmben az Idina Menzel (Nancy), akit kétszeresen jelöltek Tony-díjra és több Broadway szerepe is volt már.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.