Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82
Filmadatlap
 
27
Szereplők
33
Vélemények
7
Képek
3
Videók
Bűbáj
 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Igazi esti kikapcsolódás ez a remekmű, szerintem minden korosztály számára megfelelő. Nekem tetszettek a szereplők is benne.

 
indingo   2017. 07. 02.

Felnőttek számára is szórakoztató mese-film, igazi kikapcsolódást ígér és mindenki egy kicsit újra gyereknek érzetheti magát. Kedves, többször nézhető történet.


 
Deku   2017. 07. 23.

Egy igazán elbűvölő, aranyos kis mese akár felnőtteknek is. Többször is simán nézhető és külön tetszettek a musical-es részében lévő dalok. Nagyon szerethető. Ajánlom.

 
dailyfilmsan   2019. 02. 10.

Kicsiknek, nagyoknak egyaránt szórakoztató. Más szemszögből világít rá a rajzfilmekre és tele van rajzfilmes klsés utalásokkal. Persze ezek csak az előnyére válik a filmnek. Amy Adams csodás a filmben egy igazi hercegnő. A történet a Disney megszokot medrében folyik ám a végére egy kis kontrasztot kapunk amivel felpezsdül a film. A zenék nem idegesítőek benne, viszont az hogy semminek nem lesz szinte következménye az egy kicsit bosszantó, de hát mit várunk ez Disney rajzfilm. Egy megtekintést azért megérdemel még azok részéről is akik nem rajonganak az ilyes fajta filmekért.

 
MP170506   2016. 10. 25.

Nagyon aranyos film. Bájos a történet, aranyos a humora. Szerintem jól ki lett dolgozva és a színészek is jól hozzák a karakterüket. Én felnőtt fejjel is szeretem!

A film összbevétele 340 487 652 dollár volt (imdb.com).

 

A Central parkban felvett 5 perces daljelenet 17 napot vett igénybe a változó időjárás és a szeszélyes rajongók miatt.

(dailyfilmsan)
 

A Roger nyúl a pácban óta az első élő szereplős és animációs hibrid Disney film.

(dailyfilmsan)
 

A filmben több olyan színész is énekel, elsősorban Patrick Depsey, akire amúgy nem jellemző, hogy filmezés közben dalra fakad. Az egyetlen főszereplő, aki nem énekel a filmben az Idina Menzel (Nancy), akit kétszeresen jelöltek Tony-díjra és több Broadway szerepe is volt már.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.