Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
41
Szereplők
94
Vélemények
26
Képek
2
Videók
A szépség és a szörnyeteg
 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

Gyönyörű mese, egy gyönyörű szerelemről. Manapság kivételesnek mondhatja magát aki egy ilyen érzelem hurrikánban részt vesz. Az életre kelő berendezések humora és a kellemes kis dalok ma is a fülembe csengenek.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 08.

Egy igazi klasszikus és aranyos mese, szinte mint a többi Disney. Jó kis történetet csináltak a mese köré.


 
indingo   2017. 04. 11.

Nagyon szép kis mese, helyes figurákkal. Van mondanivalója, van benne izgalom. Csézike az egyik legcukibb karakter. A sok filmfeldolgozás a nyomába se ért. Remek dalok vannak benne.

 
Bogi87   2016. 05. 31.

Bájos mese a gyönyörű Belle-ről és a csúf szörnnyé változtatott, elátkozott hercegről. Gyerekkoromban nagyon szerettem ezt a Disney mesét, kedvenceim közé tartozott. Valahogy az akkori mesék sokkal jobbak voltak, több mondanivalóval rendelkeztek.

 
Deku   2017. 07. 10.

Ez egy kihagyhatatlan történet, egy úgy mond egyszerű mesében tökéletesen adták vissza a romantikát és ez nagyszerű. A zenék felejthetetlenek és csodaszépek is egyben.

 
Gyerekkorunk kedvencén szerencsére nem fogott az idő, bárhol, bármikor el tud bűvölni bennünket, és ez így van jól.
9/10 több»
 
Mintha egy míves vintázs-modellt látnánk, amelyben egyszerre érezni a nosztalgikus romantikát és ahogy készítője kétségbeesetten próbálja befogni a fülét, nehogy meghallja az idők szelét.

7/10 több»
 

Az első mese volt, amit legjobb film kategóriában Oscar-díjra jelöltek, de végül A bárányok hallgatnak vihette haza a szobrocskát.

(thedarkman99 )
 

Egyedül Belle az egyetlen olyan hercegnő, akinek a szeme mogyoróbarna színű

(lolita13 )
 

Az alaptörténetet egy 1740-ben lejegyzett népmeséből merítették, amelynek magyar változata A Rózsa címmel jelent meg Benedek Elek mesegyűjteményében.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.