Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
77

Egek ura (2009)

Up in the Air
Filmadatlap
 
29
Szereplők
22
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Vélemények: Egek ura (2009)

 
De Matt   2019. 06. 24.

legújabb vélemény

Határozottan jó film. Bár sokan kritizálják, és nem élvezik, szerintem nagyon is a helyén van. Az Egek ura mesterien bemutatja a mai társadalomban észlelhető közönyt, a sivárságot, azt a furcsa állapotot, ami a fejlett Nyugatot jellemzi. A közbeszéddel és a sok üres dumával ellentétben, a mai ember csak magára számíthat. A már munkájukat elvesztők számára átnyujtott paksaméta semmit sem segít. Ráadásul ezek az emberek önhibájukon kívül kerültek a partvonalra. Clooney kitűnően alakítja azt a sehová sem tartó megmentő - végrehajtót, aki sok tízezer kilométert utazik, hogy kirúgjon állásából ismeretlen embereket. Nagy fizetése, jó megélhetése van, magáneletét már rég feláldozta. Motivációs tréningeket tart, valószínűleg ő sem hiszi, amit mond. Azzal áltatja magát, hogy ez számára a legjobb életforma. Az idő múlásával lassan rájön, hogy nagyot tévedett. A film több ponton is érzékelteti, hogy valódi emberi kapcsolatok nélkül nem megyünk semmire.

 
indingo   2018. 02. 02.

Nem tetszett a film. Eleve ilyen hülye állás, hogy körbeutazza a pali a világot, hogy kirugdosson embereket, majd inkább átállnak arra, hogy online végezzék mindezt, ami idővel befuccsol. A szerelmi szál egy fokkal élvezetesebb volt.


 
Deku   2017. 09. 13.

Azt kell, hogy mondjam ez a film már közel van a tökéleteshez, kis túlzással állíthatom ezt. Nem sok ilyen jól összetákolt film van. Izgalmas, remek és oltári jó. Többször is megnézem még.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Számomra sokat nem adott a film. Nincsenek benne nagy párbeszédek, a története is eléggé semmilyen. Cloney neve dob rajta valamennyit, de még így is gyenge.

 
VvV   2018. 11. 23.

OLyan semmilyen a története. Nem túl maradandó alkotás, a története naturális.

 
Bazzzsi   2018. 03. 31.

Próbáltam keresni a mögöttes tartalmat, a tanulságot de nem sikerült fellelnem. Szerintem túl egyszerű, középszerű a története ahol még egy happy endre se futott.

 
harnas1207   2018. 12. 03.

A film alapjáraton semmilyen. Nem is a fickó munkája a lényeg, vagy a céljai. Inkább az egész történet lezárása, hogy valaki vívódik a saját érzéseivel és beidegződésével. Aztán megtörik, hallgat másokra és bumm pofára esik. Mégiscsak hinnie kellett volna konok önmagának.

 
Lonka   2018. 08. 28.

Nem egészen találtam meg a film értelmét. Elnagyolt az egész és valahogy se nevetni se sírni nem tudtam rajta.

 
petraszab   2019. 04. 23.

Eléggé belecsöppentünk a történetbe, sok mindent nem tudunk meg az előzményéről, és csak úgy csordogál a játékidő, majd vége lesz.

 
Zsceeeka   2016. 04. 21.

Aranyos történet , nem mondom, hogy a legjobb George Clooney-s film, amit láttam, de egyszeri megnézésre mindenképpen ajánlani tudom, leginkább azért a női nézőknek fog bejönni a film, van egy olyan sejtésem.

 
jake_green   2018. 08. 27.

Felnőttek middle-life utáni életdrámája felnőtteknek. Sokszor azt hittem, hogy klisés a story de nem! Végig tudták csavarni, még Clooney ellenére is élvezhető volt (nem bírom, sorry). Életutak, tipikus szereplő-központi dráma a film.

 
Macika   2016. 08. 22.

A történet nem mondható sablonosnak. A könyvet is olvastam, ami szintén megfogott. Sokan azt gondolnák hogy gyerekeknek szól, de nagyon mély mondanivalója van és komoly, brutális részek is vannak benne.

 
Rikudou6   2015. 08. 12.

Nagyszerű alkotás ez a kedves rendezőtől. Nem tudom, hogy miért hurrogják le páran, pedig amire szolgálnának a filmek azt ez az alkotás megadja. Szórakoztat és éberen tart az utolsó percig.

 
BuBu   2015. 06. 30.

Nehéz belőni ezt a filmet. Talán egy picit sok mindenbe bele nyúltak az alkotók, ami a film végére SZÁMOMRA megbosszulta magát, mert hiányérzetem maradt. Nem lett a film befejezve. Talán Clooney ráébredt életének hitványságára, ez azt hiszem, kevés. Mégis volt benne valami.

 
Miss Rika   2015. 06. 17.

Anna Kendrik nagyon aranyos karaktert hoz a filmben. Természetesen George Clooney is oda teszi magát. Nem egy túlpörgetett történettel rendelkezik de egyszerűségétől lesz olyan nagyszerű

 
Adell89   2015. 11. 12.

Nagyon kellemes meglepetés volt a film, Clooney meg azért csak hozza a jó formáját. Hangulatos,van mondanivalója, megjelennek az élet kemény igazságai. Olyan film ami gondolkodásra serkenti az embert.

 
Nagy Zsolt   2019. 06. 17.

"Mi akart a költő mondani" (a befejezéssel????????????????)

EZ egyébként egy kib****ott jó fil lett volna, ha a végét nem kú******ák el! Az egésznek volt értelme, feszültsége, megrázkódtató volt, élethű, de.... a vége???? Fizetek egy sört, aki nekem értelmes magyarázatot tud rá mondani. :)

 
Alexa   2015. 10. 09.

Nemrég láttam ezt a filmet először. Elkezdtem nézni és észre sem vettem, hogy már a vége jön. Magával ragad, elgondolkodtat, hogy valójában mi is fontos a mai rohanó világunkban.

 
zoll-e89   2015. 05. 30.

A karakterek miatt volt annyira szerethető ez a film, jó kis csapatot állítottak össze erre a filmre és végtére is maga a sztori is egész kellemes és üde volt a megszokott romantikus filmekhez képest. Tetszetős és izgalommal teli.

 
juliS   2016. 01. 22.

Kevés film van, ami ennél jobban ábrázolná a jelen világunkat. Amikor úgy repülhetsz tízezer mérföldet, hogy valójában nem tartasz sehova se… És a poén az, hogy ez az év egyik legszívmelengetőbb filmje, annak ellenére, hogy a főhős egyetlen dolga foglalkozásából fakadóan, hogy embereket rúgjon ki.

 
jazzy   2016. 01. 16.

Annyira szerethetőek a karakterek, és annyira beszív a film atmoszférája, hogy észre se veszed, milyen eseménytelen az egész cselekmény. Ha úgy vesszük, ez egy nagyon elegáns illúzió.

 
mártilány   2015. 12. 31.

Öt Oscar-díj jelölés, Jason Reitman és George Clooney, ezt talán mindent elmond. Az egek ura egy speciális road-movie, mely intelligenciájával és korunka maróan reflektáló forgatókönyvével 2009 egyik legjobb és legelegánsabb hollywoodi filmje volt.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.