Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
79

Fifti-fifti

(50/50)
 
Lonka  2017. 07. 31. 22:10

Örültem, hogy Seth Rogen végre kicsit komolyabb arcát is megmutatta. Szívszorító a története, de örülök hogy a vége azért happy end lett.

 
lexlutor  2016. 06. 04. 01:08

A Fifti-Fifti az év egyik meglepetése volt számomra, hiszen egy ilyen erős témát vígjátékként prezentálni, meglehetősen komoly vállalkozásnak tűnt. Azonban a készítők bicskája nem törött bele a dologban, sőt, a film kimondottan jó lett, és nagyszerűen árnyalja a témáját, ráadásul a humora is elsőrangú, még ha néhol kissé morbid is. De ne feledjük, a valóság a legjobb fikció alapja.

 
dóri  2016. 02. 16. 01:02

Végre nem egy nyálas film arról, hogy a szerelmesek a betegség miatt csak közelebb kerülnek, majd a fiú halálával összetörik. Életszerű a történet és benne a szereplők is, na jó a Anna K. karaktere egy kicsit túlzás.

 
AE1205SB  2015. 10. 08. 10:28

Szimpatikus egy alkotás, ez a legjobb jelző erre a filmben. Nem egy filmtörténeti mérföldkő, de a legjobb, hogy az alkotók nem is akartak semmi ilyesmit, csak el akartak mesélni egy kicsit sírós, kicsit nevetős történetet, ezért maximális tisztelet, kevesen merik ezt így bevállalni.

 
hejnekem  2015. 05. 10. 08:22

Többnyire édes film sok humoros jelenettel, ami jól ábrázol egy hiteles barátságot. Van benne pár erősebb jelenet, de azonkívül úgy szórakoztat, hogy közben tanít is.

 

Seth Rogen felesége,Lauren Anne Miller Rogen szerepel a filmben, méghozzá egy bulldog-ot sétáltat éppen, amikor Adam is a kutyáját sétáltatja.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Will Reiser, a történet írója vállalt egy kis cameo szerepet a filmben. Adam partyján ő az, aki azt mondja Adam-nak, hogy a nagybátyja is rákos volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Anna Kendrick egy interjúban elárulta, hogy gyakran gondolt úgy a karakterére, mint a világ legrosszabb pszichológusára.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.