Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
17
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Fifti-fifti
 
Zsceeeka   2017. 10. 31.

legújabb vélemény

Nagyon bírom Joseph Gordon-Levitt munkásságát, ez a film egy jobbfajta "rákos-megbetegedéses" történet lett, ami közben, míg azért szomorú is, de nem vágom fel az ereimet. Több ismerősömnek is ajánlottam már.

 
Lonka   2017. 07. 31.

Örültem, hogy Seth Rogen végre kicsit komolyabb arcát is megmutatta. Szívszorító a története, de örülök hogy a vége azért happy end lett.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 18.

Nagyon szeretem ezt a filmet. Méghozzá azért, mert ez végre nem egy olyan film, amely ugyan egy nagyon komoly és kemény témával foglalkozik, de nem az a legfontosabb, hogy végtelenül megsajnáljuk szegény szereplőt, s végigbőgjük az egész filmet. Pers... több»

 
AE1205SB   2015. 10. 08.

Szimpatikus egy alkotás, ez a legjobb jelző erre a filmben. Nem egy filmtörténeti mérföldkő, de a legjobb, hogy az alkotók nem is akartak semmi ilyesmit, csak el akartak mesélni egy kicsit sírós, kicsit nevetős történetet, ezért maximális tisztelet, kevesen merik ezt így bevállalni.

 
hejnekem   2015. 05. 10.

Többnyire édes film sok humoros jelenettel, ami jól ábrázol egy hiteles barátságot. Van benne pár erősebb jelenet, de azonkívül úgy szórakoztat, hogy közben tanít is.

 
a.edit63   2015. 05. 20.

Kellemes kis mozi volt, laza stílusban járt körül egy egészen komoly témát, legfőképp ebben volt az erőssége. Josepdh Gordon-Levitt igazán jól alakította a rákos fiatalembert, volt néhány pillanata, amikor már az arckifejezéseivel megnevettetett, ugyanakkor a drámai jelenetekben is helytállt.

 
miklosvaridori   2017. 07. 08.

Szeretem Joseph Gordon-Levitt filmjeit, mert kissé eltérnek a megszokott hollywoodi sablonoktól. Vicces, egyedi, jó kikapcsolódás, szerethető színészekkel.

A film összbevétele 39 187 783 dollár volt (imdb.com).

 

Seth Rogen felesége,Lauren Anne Miller Rogen szerepel a filmben, méghozzá egy bulldog-ot sétáltat éppen, amikor Adam is a kutyáját sétáltatja.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Will Reiser, a történet írója vállalt egy kis cameo szerepet a filmben. Adam partyján ő az, aki azt mondja Adam-nak, hogy a nagybátyja is rákos volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Anna Kendrick egy interjúban elárulta, hogy gyakran gondolt úgy a karakterére, mint a világ legrosszabb pszichológusára.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Matt Fewer és Phili Baker Hall harmadszorra játszanak el rákos betegeket. Korábban a Magnólia és a Watchmen: Az őrzők című filmekben láthattuk őket hasonló szerepekben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A forgatókönyv eredeti címe "I'm with Cancer" (szó szerint: Rákos vagyok) volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film címét a forgatókönyvíró, Bryce Dallas Howard javasolta, melyet a csapat nagyon szkeptikusan fogadta. Legnagyobb meglepetésére később mégis elfogadták a javaslatát.

(SódóGA)
 

Seth Rogen bíztatta barátját, Will Reiser írót, hogy írja meg annak történetét, amikor kiderült, hogy rákos. Sokat vacilláltak, mennyire legyen valósághű a történet, ugyanis amikor az író felhívta barátját, az a vécén ülve hallotta a hírt. De úgy érezték, hogy ez túl ízléstelen lenne, úgyhogy ebben az esetben eltekintettek attól, hogy kövessék a valóságot.

(SódóGA)
 

Amikor Adam listázza, mik azok a dolgok, aiket még sohasem csinált, az egyik az, hogy még sohasem járt Kanadában. Azt a jelenetet, és a film nagy részét is Kanadában vették fel.

(SódóGA)
 

Eredetileg James McAvoyt kérték fel Adam szerepére, el is vállalta, azonban végül visszalépett. Joseph Gordon-Levitt Seth Rogen kérésére két nappal a forgatás előtt ugrott be a helyére.

(SódóGA)
 

Joseph Gordon-Levitt tényleges lenyírta a haját a forgatás során. Ez a jelenet azonban nem volt benne a forgatókönyvben, ő és Seth Rogen végig improvizáltak.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.