Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
17
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Fifti-fifti
 
Zsceeeka   2017. 10. 31.

legújabb vélemény

Nagyon bírom Joseph Gordon-Levitt munkásságát, ez a film egy jobbfajta "rákos-megbetegedéses" történet lett, ami közben, míg azért szomorú is, de nem vágom fel az ereimet. Több ismerősömnek is ajánlottam már.

 
Lonka   2017. 07. 31.

Örültem, hogy Seth Rogen végre kicsit komolyabb arcát is megmutatta. Szívszorító a története, de örülök hogy a vége azért happy end lett.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 18.

Nagyon szeretem ezt a filmet. Méghozzá azért, mert ez végre nem egy olyan film, amely ugyan egy nagyon komoly és kemény témával foglalkozik, de nem az a legfontosabb, hogy végtelenül megsajnáljuk szegény szereplőt, s végigbőgjük az egész filmet. Persze kellően komoly, de nem fukarkodik a humorral, a vidámsággal. Véleményem szerint a film címe pont az életet helyezi középponta. Az, hogy még ha rákos is az ember, az életben akkor is 50% az esély arra, hogy életben maradsz.

 
AE1205SB   2015. 10. 08.

Szimpatikus egy alkotás, ez a legjobb jelző erre a filmben. Nem egy filmtörténeti mérföldkő, de a legjobb, hogy az alkotók nem is akartak semmi ilyesmit, csak el akartak mesélni egy kicsit sírós, kicsit nevetős történetet, ezért maximális tisztelet, kevesen merik ezt így bevállalni.

 
hejnekem   2015. 05. 10.

Többnyire édes film sok humoros jelenettel, ami jól ábrázol egy hiteles barátságot. Van benne pár erősebb jelenet, de azonkívül úgy szórakoztat, hogy közben tanít is.

A film összbevétele 39 187 783 dollár volt (imdb.com).

 

Seth Rogen felesége,Lauren Anne Miller Rogen szerepel a filmben, méghozzá egy bulldog-ot sétáltat éppen, amikor Adam is a kutyáját sétáltatja.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Will Reiser, a történet írója vállalt egy kis cameo szerepet a filmben. Adam partyján ő az, aki azt mondja Adam-nak, hogy a nagybátyja is rákos volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Anna Kendrick egy interjúban elárulta, hogy gyakran gondolt úgy a karakterére, mint a világ legrosszabb pszichológusára.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.