Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
80%

Fifti-fifti (2011)

50/50
Filmadatlap
 
26
Szereplők
17
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
Zsceeeka   2017. 10. 31.

legújabb vélemény

0

Nagyon bírom Joseph Gordon-Levitt munkásságát, ez a film egy jobbfajta "rákos-megbetegedéses" történet lett, ami közben, míg azért szomorú is, de nem vágom fel az ereimet. Több ismerősömnek is ajánlottam már.

 
Lonka   2017. 07. 31.

1

Örültem, hogy Seth Rogen végre kicsit komolyabb arcát is megmutatta. Szívszorító a története, de örülök hogy a vége azért happy end lett.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 18.

0

Nagyon szeretem ezt a filmet. Méghozzá azért, mert ez végre nem egy olyan film, amely ugyan egy nagyon komoly és kemény témával foglalkozik, de nem az a legfontosabb, hogy végtelenül megsajnáljuk szegény szereplőt, s végigbőgjük az egész filmet. Pers... több»

 
AE1205SB   2015. 10. 08.

0

Szimpatikus egy alkotás, ez a legjobb jelző erre a filmben. Nem egy filmtörténeti mérföldkő, de a legjobb, hogy az alkotók nem is akartak semmi ilyesmit, csak el akartak mesélni egy kicsit sírós, kicsit nevetős történetet, ezért maximális tisztelet, kevesen merik ezt így bevállalni.

 
hejnekem   2015. 05. 10.

0

Többnyire édes film sok humoros jelenettel, ami jól ábrázol egy hiteles barátságot. Van benne pár erősebb jelenet, de azonkívül úgy szórakoztat, hogy közben tanít is.

 
a.edit63   2015. 05. 20.

0

Kellemes kis mozi volt, laza stílusban járt körül egy egészen komoly témát, legfőképp ebben volt az erőssége. Josepdh Gordon-Levitt igazán jól alakította a rákos fiatalembert, volt néhány pillanata, amikor már az arckifejezéseivel megnevettetett, ugyanakkor a drámai jelenetekben is helytállt.

 
miklosvaridori   2017. 07. 08.

0

Szeretem Joseph Gordon-Levitt filmjeit, mert kissé eltérnek a megszokott hollywoodi sablonoktól. Vicces, egyedi, jó kikapcsolódás, szerethető színészekkel.

Galéria (13)

Videók (1)

A film összbevétele 39 187 783 dollár volt (imdb.com).

 

Seth Rogen felesége,Lauren Anne Miller Rogen szerepel a filmben, méghozzá egy bulldog-ot sétáltat éppen, amikor Adam is a kutyáját sétáltatja.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Will Reiser, a történet írója vállalt egy kis cameo szerepet a filmben. Adam partyján ő az, aki azt mondja Adam-nak, hogy a nagybátyja is rákos volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Anna Kendrick egy interjúban elárulta, hogy gyakran gondolt úgy a karakterére, mint a világ legrosszabb pszichológusára.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Matt Fewer és Phili Baker Hall harmadszorra játszanak el rákos betegeket. Korábban a Magnólia és a Watchmen: Az őrzők című filmekben láthattuk őket hasonló szerepekben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A forgatókönyv eredeti címe "I'm with Cancer" (szó szerint: Rákos vagyok) volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film címét a forgatókönyvíró, Bryce Dallas Howard javasolta, melyet a csapat nagyon szkeptikusan fogadta. Legnagyobb meglepetésére később mégis elfogadták a javaslatát.

(SódóGA)
 

Seth Rogen bíztatta barátját, Will Reiser írót, hogy írja meg annak történetét, amikor kiderült, hogy rákos. Sokat vacilláltak, mennyire legyen valósághű a történet, ugyanis amikor az író felhívta barátját, az a vécén ülve hallotta a hírt. De úgy érezték, hogy ez túl ízléstelen lenne, úgyhogy ebben az esetben eltekintettek attól, hogy kövessék a valóságot.

(SódóGA)
 

Amikor Adam listázza, mik azok a dolgok, aiket még sohasem csinált, az egyik az, hogy még sohasem járt Kanadában. Azt a jelenetet, és a film nagy részét is Kanadában vették fel.

(SódóGA)
 

Eredetileg James McAvoyt kérték fel Adam szerepére, el is vállalta, azonban végül visszalépett. Joseph Gordon-Levitt Seth Rogen kérésére két nappal a forgatás előtt ugrott be a helyére.

(SódóGA)
 

Joseph Gordon-Levitt tényleges lenyírta a haját a forgatás során. Ez a jelenet azonban nem volt benne a forgatókönyvben, ő és Seth Rogen végig improvizáltak.

(SódóGA)