Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
29
Szereplők
86
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Érdekességek: Őrült, dilis, szerelem. (2011)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 142 851 197 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Robbie kitörli Jessica számát a mobiltelefonjából egy másik bejegyzést is kiolvashatunk (Joey K). Joey King valójában az a színésznő, aki Jonah Bobo húgát, Molly-t alakítja a filmben.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Ez volt Josh Groban, énekes első filmszerepe.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Emma Stone és Analeigh Tipton a valóságban közel egyidősek (Stone csupán 3 nappal idősebb Tipton-nál). A filmben azonban Stone karaktere a huszas évei közepén jár, míg Tipton-é csupán 17 éves.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Julianne Moore, aki a filmben Robbie mamáját alakítja, a Gyerekek jól vannak című filmben Josh Hutcherson egyik (leszbikus) édesanyját játssza, Hutcherson pedig korábban a Zathura, az űrfogócska című filmben szerepelt együtt a Robbie-t megformáló, Jonah Bobo-val.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A mozikba a filmet "Első randi" álnéven szállították.

(SódóGA)
 

A koktél, amit Jacob iszik, az ún. "Old Fashioned", egyes történészek szerint az első amerikai koktél.

(SódóGA)
 

Az Őrült, dilis, szerelem Josh Groban első nagyjátékfilmje.

(SódóGA)
 

Robbie osztálya "A skarlát betű" című könyvet olvassa. Ez a regény az alapja Emma Stone korábbi Könnyű nőcske (2010) című filmjének.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.